Basket 0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Spirulina in klorela, ekološki, liofilizirani

Spirulina in klorela, ekološki, liofilizirani

Združena moč superalg.
1 kapsula dnevno, pri obroku
Hiter življenjski slog ali pa neustrezno načrtovana veganska ali vegetarijanska prehrana lahko povzročita prenizek vnos ključnih mikro- in makrohranil. Preberi več
20.11€
Koda: TN3715
Zaloga: Zadnji kosi
Pakiranje: 50 kapsul
Spirulina in klorela, ekološki, liofilizirani
Spirulina in klorela, ekološki, liofilizirani
20.11€

Opis

Terranova spirulina in klorela

Hiter življenjski slog ali pa neustrezno načrtovana veganska ali vegetarijanska prehrana lahko povzročita prenizek vnos ključnih mikro- in makrohranil. Prehransko dopolnilo Spirulina in klorela vsebuje ustrezno mešanico liofiliziranih izjemno hranljivih alg spiruline in klorele, ki na povsem naraven način izvrstno dopolnjujeta potrebe predvsem po vseh esencialnih aminokislinah oziroma beljakovinah, vitaminu B12 in drugih vitaminih skupine B, železu in drugih mikrohranilih ali antioksidantih.

Spirulina in klorela sta liofilizirani, torej sušeni z zamrzovanjem, gojeni v strogo kontroliranih pogojih, ne vsebujeta pesticidov, mikrobakterij, težkih kovin ali fungicidov. S posebnim mehanskim postopkom drobitve celične stene alg, ki ne vključuje kemičnih posegov ali uporabe toplote, dosežemo tudi hitrejše sproščanje njunih hranil med prebavo.

  • Ob nepopolni prehrani.
  • Obogati prehrano.
  • Za vegane in vegetarijance.
Sestavine


Ena rastlinska kapsula

%PDV/RDA*
Klorela** (sušena z zamrzovanjem) (zdrobljene celične stene) (Chlorella pyrenoidosa)
215 mg

Spirulina** (sušena z zamrzovanjem) (Spirulina platensis)
430 mg

Vegetarijanski ovoj kapsule (hidroksilpropil metilceluloza)
118 mg


* V EU priporočeni dnevni vnos.

** Iz nadzorovane ekološke pridelave.
Uporaba

Priporočilo

Priporočamo, da zaužijete kot prehransko dopolnilo za odrasle, 1 - 4 kapsule dnevno, pri obroku.

Opozorilo

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti.
O znamki

Terranova prehranska dopolnila

Najbolj podobni naravi.

Terranova ponuja več kot 80 izdelkov in vsi so popolnoma brez aditivov, brez konzervansov, sladil, barvil, ojačevalcev arom, stabilizatorjev, emulgatorjev. Tudi brez dodanih naravnih sladkorjev.

Raziščite prednosti

Poživljajoča in zaščitna moč barv.

Velikokrat slišimo, da mora biti prehrana v barvah mavrice. Mar ne bi moral ta modri nasvet veljati tudi za prehranska dopolnila, ki jih jemljemo?

Širok spekter naravnih zelenih, rdečih, vijoličnih, modrih, oranžnih in rumenih fitohranil, ki se nahajajo v Terranovinih sestavinah, se združi in ustvari živahne ali pa globoke zemeljske odtenke. Barve, ki jih riše narava so zaščitni znak vseh več kot 80. prehranski dopolnil Terranove.

Svežina telesa in duha.

Terranova ponuja več kot 80 prehranski dopolnil, ki večinoma vsebujejo ekološko polnovredna živila in rastiline, sušene z globokim zamrzovanjem (liofilizirane).

Z liofilizacijo rastline ohranijo dragocene kemične in biološke snovi, minerale, vitamine, antioksidante, encimsko dejavnost in aromo sveže rastline, saj se med procesom odstrani le voda.

Le na ta način lahko divjerasle in ekološke rastline ohranijo blagodejne učinke sveže rastline v prehranskih dopolnilih Terranova.


Zaživite v sinergiji.

Okrog 70% izmed Terranovinih prehranski dopolnil vsebuje edinstveno holistično inovacijo MAGNIFOOD. Gre za zmes hranilno gostih polnovrednih živil in rastlin, ki okrepijo učinkovitost vsake formulacije.

Ta intenzivna sinergijska sestava, edinstvena v vsakem izdelku, je ustvarjena z namenom, da podpira absorpcijo, metabolizem, aktivnost, izkoristek in funkcijo vitaminov, mineralov in/ali drugih hranil v formulaciji.

Prehranska dopolnila Terranova izvirajo iz Velike Britanije. Več informacij o proizvodnem podjetju in zgodovini podjetja je na voljo na njihovi spletni strani (v angleškem jeziku).

Zakaj so Terranovini izdelki tako edinstveni?

Ker vsebujejo inovacijo na področju prehranskih dopolnil Magnifood, vsebujejo sestavine pridobljene po postopku Liofilizacije, so brez aditivov in so 100% ekološki.

Prehranska dopolnila Terranova izvirajo iz Velike Britanije. Več informacij o proizvodnem podjetju in zgodovini podjetja je na voljo na spletni strani (v angleškem jeziku).Kreditne kartice

Maestro Mastercard Visa

Brezplačna poštnina

Izkoristite brezplačno poštnino ob nakupu nad 50 eur.

Nakupuj

Avemed d.o.o.

Ekskluzivni zastopnik blagovnih znamk Terranova, Wiley's Finest, P'URE Papaya Care, EcoZiz, Bioandina, Novexpert, Strath, Elete in Bio-Nature.

  Kajakaška cesta 40b, 1211 Ljubljana-Šmartno, Slovenija
  040 825 456
  info@avemed.si