Basket 0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Brez aditivov


Izključno kakovost naravePrehranska dopolnila so učinkovita le zaradi aktivnih sestavin, ki jih vsebujejo. Zakaj potem skoraj vsa dopolnila na trgu vsebujejo neaktivne sestavine? Polnila, veziva, sredstva proti sprijemanju, maziva, dezintegranti, sredstva za oblogo, sladila, barvila, arome in še bi lahko naštevali - vse to so pogosti dodatki, ki se po navadi uporabljajo pri proizvodnji prehranskih dopolnil. Terranova je v svetovnem merilu eno redkih podjetij v industriji prehrambenih dopolnil, ki se popolnoma izogiba neaktivnim aditivom - znanim kot pomožne snovi. 


Čeprav lahko pomožne snovi zagotovijo lažjo, hitrejšo, učinkovitejšo in donosnejšo proizvodnjo prehranskih dopolnil, pri družbi Terranova verjamemo, da so kakovost, čistost in celovitost izdelkov pomembnejše od dobičkonosnosti in priročnosti pri proizvodnji. Vsi dodatki Terranova so dobavljeni v obliki dvodelnih vegetarijanskih kapsul, v prahu ali v tekoči obliki. Izdelkov v obliki tablet nimamo, saj njihova proizvodnja zahteva uporabo nekaterih pomožnih snovi. Pri dvodelnih kapsulah uporaba pomožnih snovi ni obvezna, vendar je kljub temu pri večini prehranskih dopolnil, ki so na trgu, v kapsulah dodan vsaj en aditiv.


Prepričajte se o pozitivnih učinkih in celotnem konceptu znanstveno naprednega formuliranja izdelkov. Na voljo vam je širok nabor izdelkov, zagotovo boste našli primernega zase.Prednosti

Zakaj prehranska dopolnila brez aditivov?

Zakaj so torej skoraj vsa prehranska dopolnila na trgu natrpana z neaktivnimi? Polnila, veziva, sredstva proti strjevanju, drsila, razgrajevala, sredstva za glaziranje, sladila, barvila, arome … In to je samo del seznama. Zakaj se ti dodatki (pogosto imenovani tudi »pomožne snovi«) sploh uporabljajo?

Pri proizvodnji tablet so nekateri dodatki res potrebni, npr. veziva (ta pomagajo, da se sestavine ustrezno vežejo, ko se tableta stisne). Zato so vsi Terranovini izdelki v obliki dvodelnih vegetarijanskih kapsul, v prahu ali tekoči obliki namesto v obliki tablet. Pri dvodelnih kapsulah uporaba dodatkov sicer ni potrebna, vendar ti omogočajo lažjo, hitrejšo, cenejšo in dobičkonosnejšo izdelavo prehranskih dopolnil, zato je lahko razumeti, zakaj skoraj vsa prehranska dopolnila na trgu, ki so v obliki kapsul, kljub temu vsebujejo dodatke.

Terranovina odločitev, da se v celoti odrečemo uporabi neaktivnih proizvodnih dodatkov, poudarja našo globoko zavezanost temu, da na prvo mesto postavljamo kakovost izdelkov, njihovo čistost in celovitost.


Prepričajte se

Kreditne kartice

Maestro Mastercard Visa

Brezplačna poštnina

Izkoristite brezplačno poštnino ob nakupu nad 50 eur.

Nakupuj

Avemed d.o.o.

Ekskluzivni zastopnik blagovnih znamk Terranova, Wiley's Finest, P'URE Papaya Care, EcoZiz, Bioandina, Novexpert, Strath, Elete in Bio-Nature.

  Kajakaška cesta 40b, 1211 Ljubljana-Šmartno, Slovenija
  040 825 456
  info@avemed.si