Basket 0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Spletna trgovina

Vrhunska naravna prehranska dopolnila in izdelki za osebno nego.

EcoZiz

EcoZiz je linija zanesljivih naravnih izdelkov iz eteričnih olj proti komarjem ter posebnih in varnih izdelkov za zaščito kože pred in po piku komarja ter drugih insektov. Osnova vseh izdelkov so različna eterična olja, med katerimi izstopa neemovo olje.

Preberi več
EcoZiz je linija zanesljivih naravnih izdelkov iz eteričnih olj proti komarjem ter posebnih in varnih izdelkov za zaščito kože pred in po piku komarja ter drugih insektov. Osnova vseh izdelkov so različna eterična olja, med katerimi izstopa neemovo olje. Pridobivajo ga iz semen plodov te zimzelene rastline, ki ji v Indiji, zaradi vseh vseh njenih zdravilnih lastnosti, pravijo kar “vaška lekarna”. Neemovo olje je že tisočletja naravni insekticid, ki ga lahko uporabljamo tudi kot larvicid (ubija jajčeca žuželk) in kot repelent, saj žuželke ne prenesejo njegovega vonja. 

Drugi uporabljeni naravni repelent je močvirski rožmarin, divji rožmarin, ki raste v močvirjih srednje in severne Evrope. Finski pisni viri pričajo, da so ga za odstranjevanje škodljivih žuželk uporabljali že v trinajstem stoletju. Danes ga uporabljamo za notranjo in zunanjo uporabo, kot izvleček pa velja za dobrega zaveznika v boju proti komarjem.

Oba izvlečka skupaj potencirata delovanje drug drugega in sta izjemno učinkovita proti komarjem, Odlično se povezujeta tudi z drugimi eteričnimi olji limonske trave, geranije, ciprese in bazilike. Prav vse sestavine smo dodal tudi v linijo za boj proti komarjem, ki jo je oblikovala PromoPharma za učinkovito, zanesljivo in naravno, a tudi varno zaščito za boj proti komarjem.

Nazaj na vrh

Kreditne kartice

Maestro Mastercard Visa

Brezplačna poštnina

Izkoristite brezplačno poštnino ob nakupu nad 50 eur.

Nakupuj

Avemed d.o.o.

Ekskluzivni zastopnik blagovnih znamk Terranova, EcoZiz, Bioandina, You&Oil in Bio-Nature.

  Koprska ulica 94, 1000 Ljubljana
  01/292-60-70
  info@avemed.si