Basket 0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Inovacija Magnifood


Sinergijska prehranaDa bi okrepili funkcije, učinek in splošno učinkovitost prehranskega dopolnila, smo pri Terranovi razvili kompleks MAGNIFOOD. Vsak Terranovin izdelek je obogaten z lastnim sinergijskim kompleksom rastlin in fitohranil imenovanim Magnifood. Njegove sestavine so kombinirane tako, da okrepijo biokemično okolje v telesu, zato da se poveča učinek vitaminov, mineralov in drugih nutrientov. Veliko rastlin, uporabljenih v kompleksu Magnifood je sveže sušenih in zamrznjenih.

Raziskave so pokazale, da metoda svežega sušenja z zamrzovanjem ohrani vse sestavine in hranila sveže rastline (kakor pri pravkar nabrani rastilini). Čeprav je Magnifood znanstveno napredna inovacija, je njegov izvor globoko zakoreninjen v holističnih načelih. V vsakem kompleksu Magnifooda združitev znanosti in holizma poskrbi za izjemne učinke – učinke, ki so izjemno aktivni, prefinjeno uravnoteženi ter intenzivno in globoko sinergijski.

Prepričajte se o pozitivnih učinkih in celotnem konceptu znanstveno naprednega formuliranja izdelkov. Na voljo vam je širok nabor izdelkov, zagotovo boste našli primernega zase.


Učinkovitost


Da bi pridobili največ iz naših prehranskih dopolnil, je treba doseči intenzivno stanje sinergije v telesu. Ta nastane, kadar interakcija med sestavinami povzroči učinek, ki je večji od posameznih učinkov vsake sestavine. Za najboljši učinek se mora vsak vitamin, mineral ali druga hranilna sestavina učinkovito absorbirati, porazdeliti, presnoviti in uporabiti ter sodelovati v širokem spektru sinergijskih interakcij z encimi, kofaktorji, drugimi hranilnimi sestavinami itn. Vendar dejavniki, kot so genetika, način prehrane, življenjski slog, spol, starost in raven stresa, vplivajo na sposobnost telesa, da ustvarja visoko raven sinergije, zato se lahko učinkovitost dopolnila od posameznika do posameznika zelo razlikuje.

Okolje v telesu torej odloča, kako učinkovito bo prehransko dopolnilo – to dejstvo pa je gonilna sila pri razvoju vsakega izdelka blagovne znamke Terranova. Ključne sestavine Terranovinih prehranskih dopolnil niso samo vitamini in minerali. Vsak izdelek vsebuje tudi svoj edinstveni kompleks rastlinskih sestavin, ki je zasnovan tako, da poveča absorpcijo, distribucijo, aktivnost presnove, uporabnost in funkcijo vitaminov in mineralov ter da pomaga telesu pri doseganju intenzivnega stanja sinergije.Prednosti Magnifooda

Prepričajte se o pozitivnih učinkih.

  • Poveča absorpcijo, biološko razpoložljivost, rabo, aktivnost, stabilnost, funkcije in učinek izdelkov;
  • Preskrbi in vsebuje sinergijske encime, kofaktorje in fitohranila, ki so ključni za delovanje izdelkov;
  • Vsebuje sestavine, ki okrepijo skupno vsebnost vitaminov, mineralov, encimov in sevov v izdelku;
  • Ščiti sestavine pred oksidacijsko škodo, pomaga podpirati stabilnost in aktivnost hranil v izdelku.

    Prepričajte se

Kreditne kartice

Maestro Mastercard Visa

Brezplačna poštnina

Izkoristite brezplačno poštnino ob nakupu nad 50 eur.

Nakupuj

Avemed d.o.o.

Ekskluzivni zastopnik blagovnih znamk Terranova, Wiley's Finest, P'URE Papaya Care, EcoZiz, Bioandina, Novexpert, Strath, Elete in Bio-Nature.

  Kajakaška cesta 40b, 1211 Ljubljana-Šmartno, Slovenija
  040 825 456
  info@avemed.si