Basket 0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

AmbasadorjiEdo Murić

košarkar, KK Cedevita Olimpija

Koš, točke, so rezultat sistematičnega treninga, piljenja detajlov. Eden izmed detajlov je prehrana. Kljubovanje izjemnim naporom in učinkovito regeneracijo po njih omogoča tudi dopolnjevanje s prehranskimi dopolnili. A ta obenem ne smejo vsebovati ničesar, kar bi lahko škodovalo. Kot rečeno, detajli so pomembni. 

Po nasvetu klubskega nutricionista sem poskusil s Terranovo. Na Življenjski napitekAktivne multivitamineMagnezij v prahuCink, se moje telo odlično in hvaležno odziva.

V spletno trgovino


Tina Mrak

slovenska jadralka

Pri najinem športu, jadranu, veliko potujemo in smo veliko dni v tujini na pripravah in regatah. Zaradi zelo aktivnega tempa in spreminjajočega se okolja, je telo še toliko bolj podvrzeno utrujenosti in mora biti zelo odporno. Za ohranjanje dobrega počutja in zdravja, redno poleg prehrane, uživam prehranska dopolnila Terranova.

Najraje imam B kompleks, Magnezij, vitamin C, vitamin D3.

V spletno trgovino

Veronika Macarol

slovenska jadralka

Res veliko potujeva, sprememba okolja in dnevni napori na morju v vseh vremenskih pogojih tudi veliko vplivajo na najin imunski sistem. V nekaterih državah tudi težje najdem prehrano, ki sem je vajena, z vsemi živili, ki jih telo dnevno potrebuje. Prav zato  tudi rada s seboj vzamem Terranova življenski napitek za krepitev imunskega sistema.

Dnevno jemljem B kompleks, multivitamine, magnezij in po zelo napornih treningih glavatec in magnezij v prahu. Izdelki Terranova so mi zelo všeč, ker so naravnega izvora in jih lahko preprosto jemlješ v kapsulah. 

Rada pa jih zmešam tudi v smoothi ali naredim energijske kroglice s Terranova b-komleksom, ki ga zmešam v mandlje, datlje, kakav in jih vzamem s seboj na trening.

V spletno trgovino
Anže Peharc

slovenski plezalec

Zdrava prehrana je pomemben del športnega plezanja in v sklopu tega uporabljam tudi nekatera prehranska dopolnila. Odločil sem se za Terranovo, ker so njihovi izdelki brez aditivov, izdelani s pomočjo liofilizacije (sušenja z zmrzovanjem) in ne vsebujejo potrencialno škodljivih polnil.

Pri regeneraciji po treningu mi najbolj pomagajo Magnezij, Vitamin C in B-kompleks

V spletno trgovino
Maruša Černjul

slovenska atletinja

Za prehranska dopolnila Terranova sem se odločila, saj se trudim uživati uravnoteženo prehrano in povsem naravna prehranska dopolnila, kar mi Terranova tudi omogoča. Dopolnila uživam vsak dan in sem z njimi zelo zadovoljna, saj mi omogočajo hitrejšo regenereacijo in odlično dopolnjujejo mojo športno prehrano. 

Moja najljubša izdelka sta življenjski napitek in Omega olje.

V spletno trgovinoKreditne kartice

Maestro Mastercard Visa

Brezplačna poštnina

Izkoristite brezplačno poštnino ob nakupu nad 50 eur.

Nakupuj

Avemed d.o.o.

Ekskluzivni zastopnik blagovnih znamk Terranova, Wiley's Finest, P'URE Papaya Care, EcoZiz, Bioandina, You&Oil, Elete in Bio-Nature.

  Kajakaška cesta 40b, 1211 Ljubljana-Šmartno, Slovenia
  040 825 456
  info@avemed.si