Basket 0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Ambasadorji


Andreja Leški

slovenska judoistka

Andreja Leški je izjemna slovenska judoistka, ki je s predanostjo, trdim delom in železno voljo že okusila najvišje zlate in srebrne uvrstitve na evropskih tleh in v svetovnem merilu. Ker se zaveda, da je pot do vrha potrebno kovati večstransko, s pomočjo nutricionistke pazi na svojo prehrano, za zlate detajle pa posega po Terranova Vitaminu D3 + K2, Multivitaminih za šport in B-kompleksu z vitaminom C, kateri so odobreni tudi s strani WADA. 

Njena predanost judu in želja po nenehnem napredku jo trenutno uvrščata med najbolj obetavne judoistke v svetovnem merilu. 


V spletno trgovinoVid Botolin

slovenski atlet 

Noge ga lahkotno nesejo po srednjih in dolgih progah atletskih stezic, na katerih je do svojega 21. leta med drugim že osvojil naslov državnega prvaka, članskega balkanskega prvaka v dvorani na 3000 m in 3. mesto na Olimpijskem festivalu evropske mladine v Bakuju, kjer je leta 2019 kot edini Slovenec med vsemi športi domov odnesel medaljo. Zaveda se, da je pri uspehu na dolge proge za vzdržljivost in maksimalni športni performance potrebna tudi ustrezna prehranska podpora, vključno s podporo ustreznih mikrohranil. 

Njegova dnevna stalnica so Terranovin Vitamin D3, omega-3 maščobe Wiley's Finest Peak DHA, Multivitamini za šport in Rožni koren Terranova


V spletno trgovino

Anže Peharc

slovenski plezalec

Zdrava prehrana je pomemben del športnega plezanja in v sklopu tega uporabljam tudi nekatera prehranska dopolnila. Odločil sem se za Terranovo, ker so njihovi izdelki brez aditivov, izdelani s pomočjo liofilizacije (sušenja z zmrzovanjem) in ne vsebujejo potrencialno škodljivih polnil.

Pri regeneraciji po treningu mi najbolj pomagajo Magnezij, Vitamin C in B-kompleks

V spletno trgovino
Kreditne kartice

Maestro Mastercard Visa

Brezplačna poštnina

Izkoristite brezplačno poštnino ob nakupu nad 50 eur.

Nakupuj

Avemed d.o.o.

Ekskluzivni zastopnik blagovnih znamk Terranova, Wiley's Finest, P'URE Papaya Care, EcoZiz, Bioandina, Novexpert, Strath, Elete in Bio-Nature.

  Kajakaška cesta 40b, 1211 Ljubljana-Šmartno, Slovenija
  040 825 456
  info@avemed.si