Basket 0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Postopek liofilizacije


Sušenje z zamrzovanjemSušenje z zamrzovanjem zaščiti in ohrani učinkovitost rastline, njeno biokemično integriteto in encimsko aktivnost. Biokemični profil z zamrzovanjem sušene rastline je izjemno podoben profilu izvirne sveže rastline, vendar je zaradi odstranitve vlage iz rastline veliko bolj koncentriran. Terranovini rastlinski dodatki so visoko koncentrirana različica izvirne sveže rastline.

Zaradi močnih sinergijskih učinkov v Magnifoodu so z zamrzovanjem sušene rastline okrepile učinek Terranovinih izdelkov. Njihove izjemne lastnosti pa so še bolje izražene v naši ponudbi z zamrzovanjem sušenih supermešanic v prahu, rastlinskih dodatkov v kapsulah in v novih intenzivnih supernapitkih Magnifood.


Prepričajte se o pozitivnih učinkih in celotnem konceptu znanstveno naprednega formuliranja izdelkov. Na voljo vam je širok nabor izdelkov, zagotovo boste našli primernega zase.Prednosti liofilizacije

Prepričajte se o pozitivnih učinkih.

  • V celoti se ohrani izvirna biokemična integriteta sveže rastline, z encimsko aktivnostjo.
  • Ne poruši se biokemično ravnovesje in aktivnost sestavin kot se lahko pri drugih metodah sušenja.
  • Aktivnost in obstojnost pri shranjevanju ohranijo dlje časa.
  • Pridobimo sestavine z visoko topljivostjo, kar lahko v prebavnem traktu poenostavi asimilacijo hranil rastline in drugih pomembnih sestavin.
  • Pridobimo visokoporozen in drobljiv rastlinski material, ki ga je mogoče zmleti in vstaviti v kapsule, ne da bi se ustvarila uničujoče visoka vročina ali trenja.

    Prepričajte se

Kreditne kartice

Maestro Mastercard Visa

Brezplačna poštnina

Izkoristite brezplačno poštnino ob nakupu nad 50 eur.

Nakupuj

Avemed d.o.o.

Ekskluzivni zastopnik blagovnih znamk Terranova, Wiley's Finest, P'URE Papaya Care, EcoZiz, Bioandina, Novexpert, Strath, Elete in Bio-Nature.

  Kajakaška cesta 40b, 1211 Ljubljana-Šmartno, Slovenija
  040 825 456
  info@avemed.si