Basket 0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Paket za zaljubljene

NOVO
AKTUALNO

Paket za zaljubljene

Resnična ljubezenska zgodba: ko gospe poskrbijo za gospode in gospodi za gospe.
Ženske imajo v primerjavi z moškimi drugačno telesno sestavo, drugačno delovanje hormonov, drugačne prehranske vnose in navsezadnje tudi drugačne potrebe po vitaminih in mineralih. Preberi več
59.76€
Koda: PK01
Zaloga: Zadnji kosi
Pakiranje: 2 steklenički
Paket za zaljubljene
Paket za zaljubljene
59.76€

Opis


Valentinov paket za vse dni v letu.

Ženske so z Venere, moški pa z Marsa? Ne drži! Halo, halo kliče planet Zemlja ... Je pa resnica, da smo si med seboj precej različni. Ženske imajo v primerjavi z moškimi drugačno telesno sestavo, drugačno delovanje hormonov, drugačne prehranske vnose in navsezadnje tudi drugačne potrebe po vitaminih in mineralih. Zato je Terranova prilagodila svoje multivitamine in na trg postavila Multivitamine za ženske, ki so po sestavi in količini mikrohranil prilagojeni potrebam mičnih gospodičen, ter Multivitamine za moške, ki so prilagojeni potrebam pravih gospodov.

Da bosta dobro podprta oba, smo Multivitamine za moške in ženske zapakirali v Paket za zaljubljene!

Naj velja rek: "Love is in the air.", vsak dan, vsepovsod. A naj bo v zraku tudi skrb za vašo boljšo polovico.Uporaba


Priporočilo

MULTIVITAMINI ZA ŽENSKE: 1 do 3 kapsule dnevno, pri obroku.

MULTIVITAMINI ZA MOŠKE: 1 do 3 kapsuli na dan, ob obroku

Opozorilo

Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. 

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Ne priporočamo ga med nosečnostjo ali dojenjem, razen če vam zdravstveni delavec svetuje drugače. Če jemljete zdravila na recept, se pred uporabo izdelka posvetujte z zdravnikom. 

Shranjujte v hladnem in suhem prostoru ter nedosegljivo otrokom.
O znamki

Terranova prehranska dopolnila

Najbolj podobni naravi.

Terranova ponuja več kot 80 izdelkov in vsi so popolnoma brez aditivov, sladil, barvil, ojačevalcev arom, stabilizatorjev, emulgatorjev. Tudi brez dodanih naravnih sladkorjev.

Raziščite prednosti

Poživljaloča in zaščitna moč barv.

Velikokrat slišimo, da mora biti prehrana v barvah mavrice. Mar ne bi moral ta modri nasvet veljati tudi za prehranska dopolnila, ki jih jemljemo?

Širok spekter naravnih zelenih, rdečih, vijoličnih, modrih, oranžnih in rumenih fitohranil, ki se nahajajo v Terranovinih sestavinah, se združi in ustvari živahne ali pa globoke zemeljske odtenke. Barve, ki jih riše narava so zaščitni znak vseh več kot 80. prehranski dopolnil Terranove.

Svežina telesa in duha.

Terranova ponuja več kot 80 prehranski dopolnil, ki večinoma vsebujejo ekološko polnovredna živila in rastiline, sušene z globokim zamrzovanjem (liofilizirane).

Z liofilizacijo rastline ohranijo dragocene kemične in biološke snovi, minerale, vitamine, antioksidante, encimsko dejavnost in aromo sveže rastline, saj se med procesom odstrani le voda.

Le na ta način lahko divjerasle in ekološke rastline ohranijo blagodejne učinke sveže rastline v prehranskih dopolnilih Terranova.


Zaživite v sinergiji.

Okrog 70% izmed Terranovinih prehranski dopolnil vsebuje edinstveno holistično inovacijo MAGNIFOOD. Gre za zmes hranilno gostih polnovrednih živil in rastlin, ki okrepijo učinkovitost vsake formulacije.

Ta intenzivna sinergijska sestava, edinstvena v vsakem izdelku, je ustvarjena z namenom, da podpira absorpcijo, metabolizem, aktivnost, izkoristek in funkcijo vitaminov, mineralov in/ali drugih hranil v formulaciji.

Prehranska dopolnila Terranova izhajajo iz Velike Britanije. Več informacij o proizvodnem podjetju in zgodovini podjetja je na voljo na njihovi spletni strani (v angleškem jeziku).

Zakaj so Terranovini izdelki tako edinstveni?

Ker vsebujejo inovacijo na področju prehranskih dopolnil Magnifood, vsebujejo sestavine pridobljene po postopku Liofilizacije, so brez aditivov in so 100% ekološki.

Prehranska dopolnila Terranova izhajajo iz Velike Britanije. Več informacij o proizvodnem podjetju in zgodovini podjetja je na voljo na spletni strani (v angleškem jeziku).Kreditne kartice

Maestro Mastercard Visa

Brezplačna poštnina

Izkoristite brezplačno poštnino ob nakupu nad 50 eur.

Nakupuj

Avemed d.o.o.

Ekskluzivni zastopnik blagovnih znamk Terranova, Wiley's Finest, P'URE Papaya Care, EcoZiz, Bioandina, Novexpert, Strath, Elete in Bio-Nature.

  Kajakaška cesta 40b, 1211 Ljubljana-Šmartno, Slovenija
  040 825 456
  info@avemed.si