Basket 0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Spletna trgovina

Vrhunska naravna prehranska dopolnila in izdelki za osebno nego.

Wiley's Finest

Pri Wiley's Finest se na omega 3 maščobne kisline spoznajo od ribje glave do repa proizvodnega procesa. Za njihovimi čistimi, različno koncentriranimi premium prehranskimi dopolnili, temelječimi na omega 3 maščobnih kislinah, stojijo tradicija, sodobna tehnologija in globoko spoštovanje do ohranjanja naravnih virov. 

Pomembno jim je, da težijo k vedno večji kakovosti in svoje formulacije ves čas nadgrajujejo. Ponosni so, da asortiman vključuje tudi izjemne rastlinske vire dolgoverižnih maščobnih kislin omega 3, s katerimi lahko potrebe po DHK in EPK zapolnijo tudi osebe, ki rib ne uživajo. Preberi več...

AKTUALNO
Peak EPA, Wiley's Finest
Veliko maščob lahko pomeni tudi veliko dobrega.
Nosecnost
Koža
25.00€
RAZPRODANO
NAJBOLJ PRODAJANO
Peak Omega 3, Wiley's Finest
Tekoče zlato z mrzlega severa.
29.95€
Izdelek ni na zalogi.
Peak DHA, Wiley's Finest
Za vzdržljive in zmogljive športnike.
30.99€
-50 %
Olje jeter divje polenovke, Wiley's Finest
Divje dobro.
24.39€ 12.20€
Summit DHA, Wiley's Finest
Tekoči oceanski SOS.
34.99€
Easy Swallow Minis, Wiley's Finest
Mini, a maksi.
17.99€
NAJBOLJ PRODAJANO
Prenatal DHA, Wiley's Finest
Genialne mame genialno skrbijo za svoje genije.
Nosecnost
30.99€
NAJBOLJ PRODAJANO
Elementary EPA, Wiley's Finest
Za starše, ki želijo zbrane otroke in za otroke, ki želijo okusna dopolnila.
36.14€
Beginner's DHA, Wiley's Finest
Za otroke, ki rastejo kot gobe po dežju. In še ne jedo rib.
36.14€
NAJBOLJ PRODAJANO
Cholesterol Support, Wiley's Finest
Maščobe brez slabe vesti.
37.19€
Bold Vision Proactive, Wiley's Finest
Podmazane oči za tek po najljubši knjigi.
Imunski sistem
Šport
39.95€
NOVA EMBALAŽA
Full Spectrum omega-3, kapsule, Wiley's Finest
Za oboževalce veganskih presežkov.
35.99€
Full Spectrum omega-3, v tekočini, Wiley's Finest
Za oboževalce veganskih presežkov.
35.99€


Unikatna, trajnostna in sledljiva prehranska dopolnila s tradicijo

Za Wiley’s Finest je morje že 35 let vir navdiha in obstoja, zato z morskim habitatom ravnajo odgovorno. Natančno vedo, na katerih ribiških ladjah in kdaj so bile ribe ulovljene. Njihovi partnerji ribiči svoje mreže spuščajo visoko na severu, v neokrnjenem Beringovem morju, ob čudovitih obalah divje Aljaske. Z minimalnim prilovom lovijo zgolj aljaškega polaka (Gadidae chalcogrammus). Pozorni so na obnovo ribjega staleža, na občutljiva naravna ravnovesja med morskim življem in ohranjanjem morske diverzitete. Pri predelavi ribe v olje ničesar ne zavržejo, temveč uporabijo vse dele rib, tudi glavo in dragoceno, hranljivo drobovino. Za unikaten, sledljiv in trajnosten način pridobivanja olja je podjetje dobilo certifikat MSC, ki jamči, da je ribolov trajnosten.

Z naprednim tehnološkim postopkom predelave začnejo v prvih urah po ulovu že na ladji in nadaljujejo na kopnem, kjer v lastnih obratih brez uporabe kemikalij in topil pridobijo destilirano, očiščeno in koncentrirano ribje olje premium kakovosti.


Čistoča ribjih olj Wiley's Finest

Še preden pride katero koli olje Wiley’s Finest na police, so čistoča, stopnja oksidacije in ostali parametri kakovosti preverjeni tudi s strani neodvisnih laboratorijev. Proizvodnja ribjih olj Wiley’s Finest poteka brez uporabe kemikalij in topil. 

Za zagotavljanje svežine olj prve proizvodne korake uberejo že na ribiških ladjah le nekaj ur po ulovu. Kopenski del predelave rib v olja se nadaljuje s kombinacijo frakcionarne in molekularne destilacije ter filtracije skozi oglene filtre, s čimer se maščobne kisline očisti težkih kovin in PCB-jev (polikloriranih bifenilov). Ogleni filtri odstranijo tudi nadležni vonj in okus po ribah, a hkrati ne poškodujejo / oksidirajo občutljivih maščobnih kislin. Zaradi naprednega tehnološkega postopka pridobivanja olja, dodajanja naravnih antioksidantov, kot je vitamin E, ter ustreznega polnjenja in kapsuliranja se Wiley’s Finest omega 3 in omega 7 maščobne kisline uvrščajo med olja z eno najnižjih stopenj oksidacije (TOTOX < 5) na svetu. 

Celoten asortiman olj je certificiran s strani svetovne nadzorne organizacije SQF. Pri parametrih čistosti in oksidativnih vrednosti omega 3 maščobnih kislin EPK in DHK (PCB, PCDD/F, dioksini, težke kovine, stopnja oksidacije in mikrobiološka ustreznost) Wiley’s Finest upošteva standarde priznane organizacije GOED (Global Organization for EPA and DHA Omega 3s).

Nazaj na vrh

Kreditne kartice

Maestro Mastercard Visa

Brezplačna poštnina

Izkoristite brezplačno poštnino ob nakupu nad 50 eur.

Nakupuj

Avemed d.o.o.

Ekskluzivni zastopnik blagovnih znamk Terranova, Wiley's Finest, P'URE Papaya Care, EcoZiz, Bioandina, Novexpert, Strath, Elete in Bio-Nature.

  Kajakaška cesta 40b, 1211 Ljubljana-Šmartno, Slovenija
  040 825 456
  info@avemed.si