Basket 0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Prenatal DHA, Wild Alaskan Fish Oil

RAZPRODANO
NAJBOLJ PRODAJANO

Prenatal DHA, Wild Alaskan Fish Oil

Genialne mame genialno skrbijo za svoje genije.
V času nosečnosti in dojenja je priporočljivo morske ribe zaradi onesnaženosti s težkimi kovinami zamenjati z 300 mg DHK, ki ima vlogo pri razvoju možganov in vida otroka, koristijo pa tudi ženski. Preberi več
30.95€
Koda: WF4234
Zaloga: Ni na zalogi
Pakiranje: 60 kapsul


Prenatal DHA, Wild Alaskan Fish Oil

Med nosečnostjo in dojenjem je za ustrezen razvoj ploda in otroka vnos dolgoverižnih omega 3 maščobnih kislin še posebej pomemben. Omega tri maščobne kisline so sestavni del vseh celičnih membran v telesu. V drugi polovici nosečnosti se pri plodu intenzivno razvijajo možgani, vendar se ta proces nadaljuje še nekaj prvih let po rojstvu. DHK pa imajo ves ta čas pomembno vlogo pri razvoju možganov in vida. V času nosečnosti in dojenja je priporočljivo morske ribe uživati le 2-krat na teden zaradi njihove onesnaženosti s težkimi kovinami, kar je premalo. V obdobju nosečnosti in dojenja se zato priporoča redno dopolnjevanje z DHK, ki ima vlogo pri razvoju možganov in vida otroka, koristijo pa tudi ženski.


  • Omega-3 maščobni kislini EPK in DHK imata vlogo pri delovanju srca*
    *Koristni učinek se doseže z dnevnim vnosom 250 mg DHK in EPK.
  • DHK ima tudi vlogo pri delovanju možganov in ohranjanju vida**
    **Koristni učinek se doseže z dnevnim vnosom 250 mg DHK.
  • Vnos dokozaheksaenojske kisline (DHA) prek matere pomaga pri normalnem razvoju oči pri fetusu in dojenčku, dojenem z materinim mlekom.
    *Koristni učinek doseže z dnevnim vnosom 200 mg DHA poleg priporočenega dnevnega vnosa omega-3 maščobnih kislin za odrasle, tj. 250 mg DHA in eikozapentaenojske kisline (EPA).Wiley's Finest, Wild Alaskan Fish Oil

Pri Wiley's Finest se na omega 3 maščobne kisline spoznajo od ribje glave do repa proizvodnega procesa. Za njihovimi čistimi, različno koncentriranimi premium prehranskimi dopolnili, temelječimi na omega 3 maščobnih kislinah, stojijo tradicija, sodobna tehnologija in globoko spoštovanje do ohranjanja naravnih virov.

Vsebuje Povprečje na 2 kapsuli
Koncentrirano ribje olje 
1200 mg
Vsebuje naslednje Omega-3 maščobne kisline:
780 mg
-  EPA (eikozapentaenojska kislina) 120 mg
-  DHA (dokozaheksaenojska kislina) 600 mg
-  Druge omega 3 maščobne kisline 60 mg

*mg = miligram

Sestavine: Koncentrat ribjega olja, ovoj kapsule (ribja želatina in vlažilni sredstvi - glicerin in voda), antioksidant: s tokoferolom bogat ekstrakt (naravni vitamin E). 

NE VSEBUJE: sladkorja, glutena, škroba, kvasa, pšenice, mleka in mlečnih izdelkov, umetnih barvil, oreščkov, lupinarjev, jajc, arašidov, soje ali koruze. 


Uporaba

Dve kapsuli enkrat dnevno ob obroku.Kreditne kartice

Maestro Mastercard Visa

Brezplačna poštnina

Izkoristite brezplačno poštnino ob nakupu nad 50 eur.

Nakupuj

Avemed d.o.o.

Ekskluzivni zastopnik blagovnih znamk Terranova, Wiley's Finest, P'URE Papaya Care, EcoZiz, Bioandina, You&Oil, Elete in Bio-Nature.

  Kajakaška cesta 40b, 1211 Ljubljana-Šmartno, Slovenia
  040 825 456
  info@avemed.si