Basket 0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Bold Vision Proactive, Wiley's Finest

Bold Vision Proactive, Wiley's Finest

Podmazane oči za tek po najljubši knjigi.
Imunski sistem Šport
Popolna sestava Bold vision je idealna dopolnilna prehrana za suhe, utrujene oči, dnevno izpostavljene modri svetlobi iz zaslonov. Preberi več
39.95€
Koda: WF4418
Zaloga: Na zalogi
Pakiranje: 60 kapsul
Bold Vision Proactive, Wiley's Finest
Bold Vision Proactive, Wiley's Finest
39.95€

Opis


Bold Vision Proactive, Wiley's Finest

Vid doživljamo za samoumevnega dokler ne začne pešati. Takrat bi storili vse, da bi upočasnili poslabševanje vida in funkcijo očesnih struktur. A v resnici nikoli ni prepozno za nego oči. Popolna sestava Bold vision je idealna dopolnilna prehrana za suhe, utrujene oči, dnevno izpostavljene modri svetlobi iz zaslonov. Izdelek vsebuje lutein in zeaksantin v žafranovem olju, ki naravno nastaja sicer tudi v rumeni pegi. Skupaj s še ostalimi antioksidanti, antociani iz borovnic, cinkom, vitaminom E in astaksantinom, se lahko zoperstavljajo negativnemu delovanju prostih radikalov. Ti škodujejo očesnim strukturam in posledično povzročajo pešanje vida. V dnevnem odmerku je tudi koncentrirano, hranljivo, ultra čisto ribje olje. Za manjši občutek suhih oči so v formulaciji tudi dragocene omega 7 maščobne kisline.  


  • Cink ima vlogo pri ohranjanju vida.

  • Cink in vitamin E imata vlogo zaščitio celic pred oksidativnim stresom.

Sestavine


Vsebuje Povprečje na dve kapsuli %PDV*
Koncentrirano ribje olje 
715 mg

Omega-7 (palmitoleinska kislina)
500 mg

Lutein (Tagetes erecta)
20 mg

Zeaksantin (Tagetes erecta)
4 mg

Astaksantin
2 mg
Ekstrakt borovnice (Vaccinium myrtillus)
57 mg

Antociani
20 mg
Cink
11 mg 110 %
Vitamin E 20 mg 160 %

*mg = miligram


Sestavine: koncentrirano olje ribe aljaškega polaka iz divjega ulova, ki vsebuje omega-7 maščobno kislino etil ester, ovoj kapsule (ribja želatina (iz tilapije), vlažilno sredstvo: glicerin, prečiščena voda), vitamin E brez GSO (iz sončnice), FloraGLO® lutein in zeaksantin v žafranovem olju, cink pikolinat, antioksidant: tokoferol (vitamin E), astaksantin, ekstrakt borovnice, emulgator: lecitin sončnic, naravno barvilo: čebelji vosek.

NE VSEBUJE: sladkorja, glutena, škroba, kvasa, pšenice, mleka in mlečnih izdelkov, umetnih sladil, umetnih barvil, oreščkov, morskih sadežev, jajc, arašidov, soje in koruze.
Uporaba


Priporočilo

Priporočen dnevni odmerek prehranskega dopolnila je dve kapsuli dnevno ob obroku.

Opozorilo

Izdelka ne uporabljajte, če je poškodovano

varnostno tesnilo. Če uporabljate zdravila za redčenje krvi ali pričakujete operacijo, se pred uporabo posvetujte z zdravnikom. Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti, razen če vam zdravstveni delavec svetuje drugače.

SHRANJEVATI NEDOSEGLJIVO OTROKOM. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

HRANITI NA SOBNI TEMPERATURI IN V SUHEM PROSTORU.O znamki

Wiley's Finest, Wild Alaskan Fish Oil

Pri Wiley's Finest se na omega 3 maščobne kisline spoznajo od ribje glave do repa proizvodnega procesa. Za njihovimi čistimi, različno koncentriranimi premium prehranskimi dopolnili, temelječimi na omega 3 maščobnih kislinah, stojijo tradicija, sodobna tehnologija in globoko spoštovanje do ohranjanja naravnih virov.Kreditne kartice

Maestro Mastercard Visa

Brezplačna poštnina

Izkoristite brezplačno poštnino ob nakupu nad 50 eur.

Nakupuj

Avemed d.o.o.

Ekskluzivni zastopnik blagovnih znamk Terranova, Wiley's Finest, P'URE Papaya Care, EcoZiz, Bioandina, Novexpert, Strath, Elete in Bio-Nature.

  Kajakaška cesta 40b, 1211 Ljubljana-Šmartno, Slovenija
  040 825 456
  info@avemed.si