Basket 0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Trio cink meglica

NOVO

Trio cink meglica

Nepravilnosti niso opcija ...
Trio cink meglica globinsko čisti, pomirja in matira, zato ima posebno mesto med sredstvi za čiščenje in nego kože. Prav tako ima jasno prednost pred drugimi kategorijami kozmetike, saj jo lahko uporabljate večkrat na dan v skladu z različnimi potrebami. Preberi več
9.95€
Koda: VL20030
Zaloga: Na zalogi
Pakiranje: 150 ml
Trio cink meglica
Trio cink meglica
9.95€

Opis


Novexpert Trio cink meglica

Za vse tipe kože.

Vsi, ki imajo kožne nepravilnosti, vedo, da lahko boj proti aknam hitro postane obsedenost. Obstajajo načini, kako se izogniti kompulzivnemu vedenju, vendar motivacija za čisto kožo ostaja. Pretirana uporaba dermatoloških in kozmetičnih izdelkov pa ni rešitev. Potrebno bi bilo zamenjati vse izdelke v svoji lepotni rutini s posebnimi izdelki naravnega izvora za nego proti nepravilnostim.

Podjetje Novexpert je ustvarilo formulo meglice, namenjeno tej vrsti kože, ki jo lahko iz več razlogov uporabljamo večkrat na dan.

Ta čista formula s preprosto rutino zagotavlja takojšnje delovanje pri samih "koreninah nepravilnosti". Proti obsedenosti se lahko borite z dejanji!

Rezultati Trio cink meglice:

  • Zmanjšanje količine sebuma* = Presežek 5-alfa reduktaze, ki povzroča nastajanje sebuma, se zmanjša za 67 %.
  • Pomirjanje** = Označevalec draženja kože se zmanjša za 23 %.

* Test je opravil neodvisni laboratorij. Rezultati in vitro o zaviranju 5-alfa reduktaze.

** Test je opravil neodvisni laboratorij.SestavineVODA 98,9 %
AKTIVNE SESTAVINE 0,3 %
STABILIZATORJI 0,8 %
  • 100 % sestavin je naravnega izvora.
  • Okolju prijazna in ekološka kozmetika s certifikatom družbe ECOCERT Greenlife na podlagi standarda ECOCERT, ki je na voljo na spletni strani http://cosmetiques.ecocert.com. 


Vse sestavine si lahko ogledate TUKAJ.Uporaba

Nanašajte jo 30 cm od obraza, zaprite oči in popršite od 2- do 3-krat, da prekrijete obraz. Pustite delovati 10 sekund, nato obrišite. Uporablja se lahko:

  • kot tonik po čiščenju,
  • za takojšnji učinek matiranja,
  • kot osvežilec kože,
  • za utrditev ličil.


Trio cink meglico lahko uporabljate kadarkoli čez dan, da kožo prečisti in matira brez učinka izsuševanja. Vse to storite že v 16 sekundah: meglico razpršujte 3 sekunde, za njen učinek pustite delovati 10 sekund in jo nežno obrišite po nadaljnjih 3 sekundah.  O znamki

Novexpert ustvarja formule za nego kože brez kompromisov! Vsi njihovi izdelki se ponašajo s 100 % naravnim izvorom in certifikatom neodvisnih organizacij. So plod prefinjeno raziskane ideje zdravnikov in raziskovalcev osnovane z dobro mislijo na naše dolgoročno zdravje in ne kratkoročnih marketinških kampanj. Zato je francoska formula izdelkov Novexpert njihovo srce in gral naravne lepote. So popolnoma varni za nosečnice, brez alergenov in dostopnimi podatki o vsebnosti naravnih sestavin z jasno razlago njihovega načina delovanja.

Kreditne kartice

Maestro Mastercard Visa

Brezplačna poštnina

Izkoristite brezplačno poštnino ob nakupu nad 50 eur.

Nakupuj

Avemed d.o.o.

Ekskluzivni zastopnik blagovnih znamk Terranova, Wiley's Finest, P'URE Papaya Care, EcoZiz, Bioandina, Novexpert, Strath, Elete in Bio-Nature.

  Kajakaška cesta 40b, 1211 Ljubljana-Šmartno, Slovenija
  040 825 456
  info@avemed.si