Basket 0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Pomirjujoča meglica z magnezijem

NOVO

Pomirjujoča meglica z magnezijem

Čista magnezijeva sol v vodi!
Dermatologi dobro vedo, da je magnezij koristen tako za kožo kot za telo. Ta blažilni in zaščitni element je zdaj na voljo v izjemno visokih koncentracijah v razpršilu. Preberi več
9.95€
Koda: VL20028
Zaloga: Na zalogi
Pakiranje: 150 ml
Pomirjujoča meglica z magnezijem
Pomirjujoča meglica z magnezijem
9.95€

Opis


Novexpert Pomirjujoča meglica z magnezijem

Za vse tipe kože.  

V podjetju Novexpert naše odločitve usmerja znanost, najprej z razvojem naših postopkov za nego kože. Magnezijeva meglica je odličen primer. Po analizi dermatoloških publikacij o magneziju je naša raziskovalna ekipa želela razviti univerzalno nego z magnezijem za vse.

Razpršilo je najprimernejša oblika, ki izkoristiti vse prednosti magnezija: pomirija, vlaži in preprečuje onesnaženje kože. Po treh letih razvoja je nastal ta izdelek. Formula je bogata z visoko koncentracijo naravnega magnezija, pridobljenega iz Mrtvega morja, ki se združuje v kombinaciji z izjemno čisto vodo. Gre za fiziološko izotonično raztopino, ki ima enako koncentracijo mineralnih soli kot vaše solze.

Ta edinstvena lastnost zagotavlja vlaženje v popolni biološki sorodnosti s kožo, s hkratnimi izjemno pomirjujočimi, antioksidativnimi učinki in učinki proti onesnaževanju.

Rezultati Pomirjujoče meglice z magnezijem:

  • Povečana hidracija* = Štirikratna hidracija v zunanjih slojih povrhnjice.

  • Pomirjujoč učinek** = 27 % 

  • Učinek proti onesnaženju** = 40 %

    * Test je opravil neodvisni laboratorij. Korneometrične meritve, 11 prostovoljcev.
    ** Test je opravil neodvisni laboratorij. Rezultati in vitro.SestavineVODA 98,2 %
AKTIVNE SESTAVINE 1 %
STABILIZATORJI 0,8 %
  • 100 % sestavin je naravnega izvora.
  • Okolju prijazna in ekološka kozmetika s certifikatom družbe ECOCERT Greenlife na podlagi standarda ECOCERT, ki je na voljo na spletni strani http://cosmetiques.ecocert.com. 


Vse sestavine si lahko ogledate TUKAJ,Uporaba

Nanašajte jo 30 cm od obraza, zaprite oči in popršite od 2- do 3-krat, da prekrijete celoten obraz. Pustite delovati 15 sekund, nato se posušite. Uporabite po odstranitvi ličil in čiščenju kože ter pred nanosom ličil za lažji nanos le-teh in hkratno osvežitev ter pomiritev.

PRIPOROČILO:

V vročih razmerah ali kadar se težko prebudite, postavite meglico v hladilnik za takojšen učinek hlajenja.  O znamki

Novexpert ustvarja formule za nego kože brez kompromisov! Vsi njihovi izdelki se ponašajo s 100 % naravnim izvorom in certifikatom neodvisnih organizacij. So plod prefinjeno raziskane ideje zdravnikov in raziskovalcev osnovane z dobro mislijo na naše dolgoročno zdravje in ne kratkoročnih marketinških kampanj. Zato je francoska formula izdelkov Novexpert njihovo srce in gral naravne lepote. So popolnoma varni za nosečnice, brez alergenov in dostopnimi podatki o vsebnosti naravnih sestavin z jasno razlago njihovega načina delovanja.

Kreditne kartice

Maestro Mastercard Visa

Brezplačna poštnina

Izkoristite brezplačno poštnino ob nakupu nad 50 eur.

Nakupuj

Avemed d.o.o.

Ekskluzivni zastopnik blagovnih znamk Terranova, Wiley's Finest, P'URE Papaya Care, EcoZiz, Bioandina, Novexpert, Strath, Elete in Bio-Nature.

  Kajakaška cesta 40b, 1211 Ljubljana-Šmartno, Slovenija
  040 825 456
  info@avemed.si