Basket 0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Meglica s hialuronsko kislino

NOVO

Meglica s hialuronsko kislino

Več kot milijarda molekul hialuronske kisline v enem brizgu.
Enkrat pritisnite, da se sprosti oblak drobnih kapljic hialuronske kisline. Meglica s hialuronsko kislino, ki hkrati vlaži in pomirja kožo je idealna podlaga pred nanosom ličil, fiksator po nanosu ličil in ekspertna nega z visoko koncentracijo aktivnih sestavin proti staranju. Preberi več
24.95€
Koda: VL20026
Zaloga: Na zalogi
Pakiranje: 100 ml
Meglica s hialuronsko kislino
Meglica s hialuronsko kislino
24.95€

Opis


Novexpert Meglica s hialuronsko kislino

 Za suho, normalno in mešano kožo. 

Hialuronska kislina (HA) je nedvomno zvezda nege proti staranju.

Podjetje Novexpert jo je pripravilo v vseh vrstah tekstur in zdaj tudi kot meglico! Meglica v spreju z aktivnimi sestavinami proti staranju se lahko uporablja tudi za osvežitev in tudi kot fiksator ličil. Ta lahkotna tekstura v obliki drobnih kapljic je izredno primerna za mastno in mešano kožo, medtem ko bo suhi koži vseskozi koristilo spodbujanje hialuronske kisline. Razpršilnik zagotavlja popolno higieno, ekonomično in praktično uporabo, saj ni potrebna uporaba vatirane blazinice. Hibridni izdelek, razvit za uporabo skozi cel dan. 

Še dodatna prednost: v 100 ml količini vas bo spremljala in vlažila na vsakem potovanju z letalom ...

Rezultati Meglice s hialuronsko kislino:

  • Sveža koža, obogatena s kisikom = 96 % prostovoljcev meni, da je njihova koža takoj po prvi uporabi sveža in obogatena s kisikom.

  • Čvrstejša koža = 96 % prostovoljcev meni, da je njihova koža po 28 dneh uporabe čvrstejša.


* Potrošniški test – 50 potrošnikov. % zadovoljstva po prvi uporabi – zjutraj, podnevi in zvečer.
** Potrošniški test. 50 potrošnikov. % zadovoljstva po 28 dneh uporabe – zjutraj, podnevi in zvečer.SestavineVODA 73 %
AKTIVNE SESTAVINE 21 %
STABILIZATORJI 6 %
  • 100 % sestavin je naravnega izvora.
  • 20 % vseh sestavin izvira iz ekološke pridelave. 
  • Okolju prijazna kozmetika in ekološka s certifikatom družbe ECOCERT Greenlife na podlagi standarda ECOCERT, ki je na voljo na spletni strani http://cosmetiques.ecocert.com. 

Vse sestavine si lahko ogledate TUKAJ.Uporaba

Razpršite 30 cm od obraza, zaprite oči in razpršite dva- do trikrat, da prekrijete obraz. Pustite delovati 10 sekund, nato nežno osušite. Uporabljajte po odstranjevanju ličil in čiščenju kože, pred nanosom izdelkov za nego kože, pred nanosom ličil, za vlaženje ali preprosto za osvežitev kože. O znamki

Novexpert ustvarja formule za nego kože brez kompromisov! Vsi njihovi izdelki se ponašajo s 100 % naravnim izvorom in certifikatom neodvisnih organizacij. So plod prefinjeno raziskane ideje zdravnikov in raziskovalcev osnovane z dobro mislijo na naše dolgoročno zdravje in ne kratkoročnih marketinških kampanj. Zato je francoska formula izdelkov Novexpert njihovo srce in gral naravne lepote. So popolnoma varni za nosečnice, brez alergenov in dostopnimi podatki o vsebnosti naravnih sestavin z jasno razlago njihovega načina delovanja.

Kreditne kartice

Maestro Mastercard Visa

Brezplačna poštnina

Izkoristite brezplačno poštnino ob nakupu nad 50 eur.

Nakupuj

Avemed d.o.o.

Ekskluzivni zastopnik blagovnih znamk Terranova, Wiley's Finest, P'URE Papaya Care, EcoZiz, Bioandina, Novexpert, Strath, Elete in Bio-Nature.

  Kajakaška cesta 40b, 1211 Ljubljana-Šmartno, Slovenija
  040 825 456
  info@avemed.si