Basket 0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Dostava naročil in stroški pošiljanja


Obdelava, priprava in odprema naročil

Vsa naročila sprejeta do 12 ure bomo obdelali in odposlali isti delovni dan. Kasnejša naročila, ali če so naročila oddana na dela prost dan, bomo odposlali naslednji delovni dan. Ponudnik blago zapakira, odpošlje in o tem po elektronski pošti ali telefonu obvesti kupca.


Dostava blaga preko GLS

Dostavo vseh naročil izvaja pogodbeni partner, podjetje GLS. Znesek poštnine je enak za vsa naročila in za dostavo po vsej Sloveniji. Znesek dostave za vse nakupe v vrednosti do 50,00 EUR z vključenim DDV, znaša 3,90 €. Dostava je brezplačna za vse nakupe v vrednosti nad 50,00 EUR z vključenim DDV.  Naročeni izdelki bodo dostavljeni na naslov, ki ga kupec navede kot naslov za dostavo (ob zaključku naročila).

Kupec ima ob dostavi blaga preko GLS možnost plačila blaga ob prevzemu. Plačilo je mogoče z gotovino ali s plačilno kartico. 


Osebni prevzem blaga

Kupcem izdelkov na spletni strani avemed.si je na voljo tudi osebni prevzem blaga. Kupci lahko blago osebno prevzamejo vsak delovni dan med 8h in 15h uro na naslovu Kajakaška cesta 40b, 1211 Ljubljana-Šmartno v skladišču z oznako Avemed (temno siva stavba nasproti Planet Plusa).

Ob osebnem prevzemu blaga kupec ne plača stroškov dostave. Pri osebnem prevzemu blaga ni mogoče plačati blaga po povzetju (oziroma ob prevzemu blaga).


Obveščanje o statusu dostave blaga

Prejemnik bo s strani spletne trgovine prejel e-sporočilo, ko bo paket pripravljen in odposlan. Nato bo s strani dostavne službe GLS prejemal obvestilo o statusu dostave ter predvidenem času dostave na izbrani naslov. Tako bo prejemnik na dan dostave obveščen o uri dostave paketa.

V primeru, ko kupec izbere osebni prevzem blaga, bo prav tako, po elektronski pošti, obveščen, ko bo blago pripravljeno na prevzem.

Kreditne kartice

Maestro Mastercard Visa

Brezplačna poštnina

Izkoristite brezplačno poštnino ob nakupu nad 50 eur.

Nakupuj

Avemed d.o.o.

Ekskluzivni zastopnik blagovnih znamk Terranova, Wiley's Finest, P'URE Papaya Care, EcoZiz, Bioandina, Novexpert, Strath, Elete in Bio-Nature.

  Kajakaška cesta 40b, 1211 Ljubljana-Šmartno, Slovenija
  040 825 456
  info@avemed.si