Basket 0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Čistilni gel

NOVO

Čistilni gel

Paradoks: nežnejši, vendar učinkovitejši!
Ali je lahko sredstvo za čiščenje kože hkrati sredstvo za odpravljanje aken? Klinične študije zagotavljajo nesporne dokaze v podporo našemu Čistilnemu gelu. 99,8 % nečistoč je odstranjenih* 30 % manj nepravilnosti po 28 dneh ...** Preberi več
17.95€
Koda: VL20011
Zaloga: Na zalogi
Pakiranje: 150 ml
Čistilni gel
Čistilni gel
17.95€

Opis


Novexpert Čistilni gel

Za normalno, mešano in masto kožo.

Kaj je bilo v teoriji nemogoče, a zelo povpraševano pri dermatologih? Peneč čistilni gel za umivanje, ki bi popolnoma ohranil hidrolpidni sloj kože:

  • čistilni gel z učinki proti nepravilnostim, ki hkrati ne draži;
  • čistilni gel, ki ni agresiven;
  • čistilni gel za matiranje, ki hkrati ne povzroča izsušitve.

Kako rešiti ta paradoks med učinkovitostjo in nežnostjo čistilnega gela? Naš Čistilni gel je nova vrsta čistilnega sredstva: razkošen gel z izjemno nežnim penilnim sredstvom (kakav in sladkor), ki je namenjen čiščenju.

Kaj pa nega kože? Formula je obogatena z močnimi učinkovinami, ki ne dražijo in ne izsušujejo.

Rezultati Čistilnega gela:

  • Zmanjšanje števila nepravilnosti** = Po 28 dneh uporabe, dvakrat na dan, se nepravilnosti zmanjšajo za 30 %.
  • Zmanjšana velikost por** = Velikost por se zmanjša za 22 % po 28 dneh uporabe dvakrat dnevno.
  • Zmanjšano bleščanje** = Po 28 dneh uporabe dvakrat dnevno se bleščanje zmanjša za 30 %.

* Test je opravil neodvisni laboratorij. Analiza slike (število temnih pikslov, zaznanih pred čiščenjem in po njem) – uporaba enega izdelka.

** Test je opravil neodvisni laboratorij. Uporabniški test na 22 prostovoljcih – klinična razvrstitev – rezultati po 28 dneh uporabe – 2 nanosa na dan.SestavineVODA 70 %
AKTIVNE SESTAVINE 9 %
STABILIZATORJI 21 %
  • 100 % sestavin je naravnega izvora.
  • Okolju prijazna in ekološka kozmetika s certifikatom družbe ECOCERT Greenlife na podlagi standarda ECOCERT, ki je na voljo na spletni strani http://cosmetiques.ecocert.com. 


Vse sestavine si lahko ogledate TUKAJ.Uporaba

Nanesite na vlažen obraz, masirajte in sperite. Pogostost uporabe: uporabljajte enkrat dnevno, najbolje zvečer (dvakrat dnevno samo pri mastni koži). Za druge vrste kože zadostuje uporaba Trio Cink meglice zjutraj. 

Ekipa Novexpert priporoča spiranje s hladno vodo. Hladna voda poleg tega, da spodbuja mikrocirkulacijo (tonizirajoči učinek), tudi stiska pore in zmanjšuje rdečico kože.O znamki

Novexpert ustvarja formule za nego kože brez kompromisov! Vsi njihovi izdelki se ponašajo s 100 % naravnim izvorom in certifikatom neodvisnih organizacij. So plod prefinjeno raziskane ideje zdravnikov in raziskovalcev osnovane z dobro mislijo na naše dolgoročno zdravje in ne kratkoročnih marketinških kampanj. Zato je francoska formula izdelkov Novexpert njihovo srce in gral naravne lepote. So popolnoma varni za nosečnice, brez alergenov in dostopnimi podatki o vsebnosti naravnih sestavin z jasno razlago njihovega načina delovanja.

Kreditne kartice

Maestro Mastercard Visa

Brezplačna poštnina

Izkoristite brezplačno poštnino ob nakupu nad 50 eur.

Nakupuj

Avemed d.o.o.

Ekskluzivni zastopnik blagovnih znamk Terranova, Wiley's Finest, P'URE Papaya Care, EcoZiz, Bioandina, Novexpert, Strath, Elete in Bio-Nature.

  Kajakaška cesta 40b, 1211 Ljubljana-Šmartno, Slovenija
  040 825 456
  info@avemed.si