Basket 0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Booster serum s polifenoli

NOVO

Booster serum s polifenoli

Dovolj temnih madežev!
Dol z madeži! Madeži se zmanjšajo za do 96 %¹ v manj kot 2 mesecih. Da, to je mogoče – z odpravljanjem zunanjih vzrokov za nastanek temnih lis (sonce, onesnaženje) z močnimi antioksidanti in z odpravljanjem notranjih vzrokov, kot sta stres ali vnetje. Vendar to še ni vse. Ta edinstveni Booster serum s polifenoli deluje na tri načine: deluje proti staranju, popravlja pigment in poživlja uvelo polt – za vse vrste kože in v vseh letnih časih. Preberi več
52.50€
Koda: VL20036
Zaloga: Na zalogi
Pakiranje: 30 ml
Booster serum s polifenoli
Booster serum s polifenoli
52.50€

Opis


Novexpert Booster serum s polifenoli

Za vse tipe kože. 

Ali je pitje zelenega čaja dobro za kožo?

99 % vas pozna odgovor na to vprašanje.

Da, toda zakaj? To je težje, bolj zapleteno. Odgovor so polifenoli. Ti so prava zlata jama za našo kožo: delujejo proti staranju, popravljajo pigment, koži dajejo sijočo enakomerno polt. 

Novexpertovi zdravniki so med polifenoli izbrali »crème de la crème«: EGCG. Preprosto najmočnejši antioksidant v zelenem čaju. Znanstveniki trdijo, da je EGCG 8-krat močnejši antioksidant kot resveratrol.

EGCG je torej teoretično ... nepogrešljiv! Vendar zna biti narava premetena in to učinkovino pred množično proizvodnjo varujeta dve lastnosti, ki sta odvrnili že več znanstvenikov. EGCG je netopen v vodi in zelo nestabilen v daljšem časovnem obdobju. Raziskovalci podjetja Novexpert imajo radi izzive, ki so privedli do novega EGCG, 30-krat bolj topnega v vodi in za 200 % bolj stabilnega.

V serumu, integrirana zvezda iz serije polifenolov zelenega čaja - EGCG, končno posreduje koži vse svoje lastnosti, zato je ta izdelek prava nega 3 v 1:

  • Korektor pigmenta: Booster serum s polifenoli zelenega čaja posvetli vse vrste temnih madežev na koži, lentigine ali starostne/sončne pege pa zmanjša za 96 %.
  • Sijoča polt: izboljša svetlost kože za 29 %.
  • Preprečevanje staranja: do 34 % zmanjšanje gub zaradi učinkovin, ki ščitijo kolagen.

Rezultati Booster seruma s polifenoli:

  • Temne lise = 83 % Temne lise so manj vidne: prostovoljci so ugotovili, da so njihove temne lise manj vidne.
  • Sijoča polt = 90 % Sijoča polt: za večino prostovoljcev je bila polt bolj sijoča.
  • Bolj gladka koža = 93 % Bolj gladka koža*: koža prostovoljcev je bolj gladka.


SestavineVODA 30 %
AKTIVNE SESTAVINE 57 %
OLJA IN MASLA 1 %
STABILIZATORJI 12 %
  • 100 % sestavin je naravnega izvora.
  • 51 % vseh sestavin je ekološke pridelave.
  • Okolju prijazna in ekološka kozmetika s certifikatom družbe ECOCERT Greenlife na podlagi standarda ECOCERT, ki je na voljo na spletni strani http://cosmetiques.ecocert.com. 


Vse sestavine si lahko ogledate TUKAJ.Uporaba

Zjutraj in/ali zvečer. Serum nanesite na obraz in vrat SAMOSTOJNO ali PRED UPORABO KREME. Če želite izboljšati rezultate, kombinirajte serum s ciljanim korektorjem za temne lise, ki ga nanesete neposredno na temne lise.O znamki

Novexpert ustvarja formule za nego kože brez kompromisov! Vsi njihovi izdelki se ponašajo s 100 % naravnim izvorom in certifikatom neodvisnih organizacij. So plod prefinjeno raziskane ideje zdravnikov in raziskovalcev osnovane z dobro mislijo na naše dolgoročno zdravje in ne kratkoročnih marketinških kampanj. Zato je francoska formula izdelkov Novexpert njihovo srce in gral naravne lepote. So popolnoma varni za nosečnice, brez alergenov in dostopnimi podatki o vsebnosti naravnih sestavin z jasno razlago njihovega načina delovanja.

Kreditne kartice

Maestro Mastercard Visa

Brezplačna poštnina

Izkoristite brezplačno poštnino ob nakupu nad 50 eur.

Nakupuj

Avemed d.o.o.

Ekskluzivni zastopnik blagovnih znamk Terranova, Wiley's Finest, P'URE Papaya Care, EcoZiz, Bioandina, Novexpert, Strath, Elete in Bio-Nature.

  Kajakaška cesta 40b, 1211 Ljubljana-Šmartno, Slovenija
  040 825 456
  info@avemed.si