Basket 0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Osvežilna meglica s polifenoli

NOVO

Osvežilna meglica s polifenoli

Sijaj v kapljicah!
Prenehajte z uporabo meglic za obraz, ki so napolnjene zgolj z ... vodo. Ta meglica je prava nega, ki polepša polt in posvetli temne lise s pomočjo posnemanja naravnega pojava, ki poskrbi za belo kožo naših dlani. Številke tu govorijo same zase ... nastajanje beljakovine, ki posvetli kožo, se zaradi vebnosti teh aktivnih sestavin poveča za 30 %. Preberi več
29.95€
Koda: VL21007
Zaloga: Na zalogi
Pakiranje: 60 ml
Osvežilna meglica s polifenoli
Osvežilna meglica s polifenoli
29.95€

Opis


Novexpert Osvežilna meglica s polifenoli

Za vse tipe kože. 

Onesnaženje povzroča temne lise. Znanstveniki so si enotni: pri ženskah, ki živijo v onesnaženem okolju, se hiperpigmentacija poveča za 20 %. Razlog: nestabilne molekule, ki jih ustvarjajo onesnaževala, povečajo količino pigmenta, ki je odgovoren za temne lise, tj. melanina.  

Po podatkih Svetovne zdravstvene organizacije 99 % svetovnega prebivalstva živi na območjih z visoko stopnjo onesnaženosti, zato je nastopil čas za ukrepanje.

V odgovor na to so zdravniki podjetja Novexpert razvili Osvežilno meglico s polifenoli z glavno sestavino, najmočnejšim antioksidantom v zelenem čaju, polifenolom EGCG.  Osemkrat močnejši od resveratrola učinkovito nevtralizira nestabilne molekule, preden te povečajo tvorbo melanina. Pravi zaveznik proti hiperpigmentaciji.

Prelepo, da bi bilo res? Skoraj ... Ker EGCG naravno ni dobro topen in je zelo nestabilen. Toda večji kot je izziv, večji je uspeh. Novexpertovi zdravniki so dobili EGCG iz zelenega čaja, ki je 30-krat bolj topen in 200 % stabilnejši, zato lahko njegove koristi uživamo v meglici.

Iz tega izziva je nastala Osvežilna meglica s polifenoli, prvi rezultati pa kažejo, da je obljuba izpolnjena: sijoča polt z manj temnimi madeži zaradi 28 % zmanjšanja oksidacije, povezane z onesnaženjem.


Rezultati Osvežilne meglice s polifenoli:

  • Sijoča polt* = 100 % prostovoljcev je takoj po uporabi ugotovilo, da je njihova polt bolj sijoča.
  • Manj vidne temne lise**= 100 % prostovoljcev je imelo bolj enakomerno polt.
"* Potrošniški test, ki ga je opravil neodvisni laboratorij – 20 prostovoljcev – % zadovoljstva takoj po uporabi.

** Potrošniški test, ki ga je opravil neodvisni laboratorij – 20 prostovoljcev – % zadovoljstva po 28 dneh uporabe minimalno dvakrat dnevno.SestavineVODA 66 %
AKTIVNE SESTAVINE 28 %
STABILIZATORJI 6 %
  • 100 % sestavin je naravnega izvora.
  • 20 % vseh sestavin je ekološke pridelave.
  • Okolju prijazna in ekološka kozmetika s certifikatom družbe ECOCERT Greenlife na podlagi standarda ECOCERT, ki je na voljo na spletni strani http://cosmetiques.ecocert.com. 


Vse sestavine si lahko ogledate TUKAJ.Uporaba

Zaprite oči in razpršujte s krožnimi gibi 30 cm od obraza. Pustite delovati 10 sekund, nato nežno osušite. 

Lahko se uporablja ZJUTRAJ, ZVEČER ali PODNEVI: 

  • PRED nego (serum, krema, maska) 
  • PO odstranitvi ličil ali čiščenju 
  • ZA UTRDITEV ličil ali osvežitev  


O znamki

Novexpert ustvarja formule za nego kože brez kompromisov! Vsi njihovi izdelki se ponašajo s 100 % naravnim izvorom in certifikatom neodvisnih organizacij. So plod prefinjeno raziskane ideje zdravnikov in raziskovalcev osnovane z dobro mislijo na naše dolgoročno zdravje in ne kratkoročnih marketinških kampanj. Zato je francoska formula izdelkov Novexpert njihovo srce in gral naravne lepote. So popolnoma varni za nosečnice, brez alergenov in dostopnimi podatki o vsebnosti naravnih sestavin z jasno razlago njihovega načina delovanja.

Kreditne kartice

Maestro Mastercard Visa

Brezplačna poštnina

Izkoristite brezplačno poštnino ob nakupu nad 50 eur.

Nakupuj

Avemed d.o.o.

Ekskluzivni zastopnik blagovnih znamk Terranova, Wiley's Finest, P'URE Papaya Care, EcoZiz, Bioandina, Novexpert, Strath, Elete in Bio-Nature.

  Kajakaška cesta 40b, 1211 Ljubljana-Šmartno, Slovenija
  040 825 456
  info@avemed.si