Basket 0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Večnamensko protibakterijsko čistilo za vse površine Lemon Myrtle

Večnamensko protibakterijsko čistilo za vse površine Lemon Myrtle

Stoodstotno naravno biorazgradljivo čistilo nudi učinkovito in dolgo obstojno zaščito za vse površine. Preberi več
7.81€
Koda: LM06
Zaloga: Na zalogi
Pakiranje: 500 ml
Večnamensko protibakterijsko čistilo za vse površine Lemon Myrtle
Večnamensko protibakterijsko čistilo za vse površine Lemon Myrtle
7.81€

Opis


Večnamensko protibakterijsko čistilo za vse površine Lemon Myrtle

Stoodstotno naravno biorazgradljivo čistilo nudi učinkovito in dolgo obstojno zaščito za vse površine. Nežno čiščenje združeno z močno protibakterijsko, protiglivično ter protivirusno učinkovino eteričnega olja limonine mirte zagotavlja čiste in varne delovne površine. 

Preprosto poškropite, počakajte nekaj sekund, nato pa obrišite površino, ki jo želite očistiti. Ponovno brisanje površine ni potrebno, saj bo za čistočo in zaščito proti bakterijam poskrbelo čistilo. Primerno za uporabo v kopalnici, za čisto školjko, korito, kad in ploščice. 

Čistilo je prav tako odličen osveževalec zraka. Izdelek je prijazen do okolja in ni testiran na živalih.
Sestavine

Nad 30%: voda, 15-30%: anionski surfaktant, pod 5%: anionski surfaktant, neinogeni surfaktant mlečna kislina, natrijev bezoat, citrusna kislina, natrijev klorid, olje pomaranče (citrus dulcis), olje limonine mirte (Backhousia citriodora).
Opozorilo


Opozorilo

Povzroča iritacijo kože. Povzroča hudo iritacijo oči. Pri stiku z očmi previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, v kolikor jih imate in to lahko storite brez težav. Če iritacija ne poneha, se posvetujte z zdravnikom.
O znamki

Lemon Myrtle

Limonina mirta (Backhousia citriodora) - nova čudežna rastlina


Četudi je limonina mirta novost v Sloveniji, pa jo v Avstraliji že stoletja uporabljajo v prehrani in kot naravno zdravilo. Na vzhodu Avstralije so nedolgo nazaj so ponovno odkrili njene koristne lastnosti, ter pričeli z ekološkim in trajnostnim gojenjem. Listi limonine mirte so pobrani ter kasneje destilirani in posušeni.

Destilirano eterično olje vsebuje močne protibakterijske, protiglivične ter protivirusne učinkovine. Študije na Univerzi Charles Sturt v Avstraliji so pokazale, da ima olje limonine mirte 30 % močnejše protibakterijsko delovanje kot olje čajevca. Te lastnosti so odlične za uporabo rastline v milih, izdelkih za nego telesa, čistilih ter osveževalcih zraka. Poleg tega ima limonina mirta prijetno, poživljajočo aromo, ki jo loči od ostalih izdelkov, osnovanih na čajevcu ali evkaliptusu. 
Kreditne kartice

Maestro Mastercard Visa

Brezplačna poštnina

Izkoristite brezplačno poštnino ob nakupu nad 50 eur.

Nakupuj

Avemed d.o.o.

Ekskluzivni zastopnik blagovnih znamk Terranova, Wiley's Finest, P'URE Papaya Care, EcoZiz, Bioandina, Novexpert, Strath, Elete in Bio-Nature.

  Kajakaška cesta 40b, 1211 Ljubljana-Šmartno, Slovenija
  040 825 456
  info@avemed.si