Basket 0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Velvety hydro-biotic piling

NOVO

Velvety hydro-biotic piling

Piling za obraz, ki ne zanemarja vaših ustnic in občutljive kože ...
Piling je vedno učinkovit. Toda ko gre za vlaženje, udobje in nežnost, pilingi niso ravno primerni. Zdaj se je to spremenilo z našim nežnim hidrobiotičnim pilingom! Preberi več
14.95€
Koda: VL20029
Zaloga: Na zalogi
Pakiranje: 60 ml
Velvety hydro-biotic piling
Velvety hydro-biotic piling
14.95€

Opis


Novexpert Velvety hydro-biotic piling

Za normalno, mešano in suho kožo.   

Piling ima v kozmetiki posebno mesto zaradi svojih splošno priznanih in takojšnjih rezultatov na koži. Po drugi strani pa je lahko tudi preveč abraziven in povzroča celo suho kožo.

Ali je treba trpeti, da bi izkoristili prednosti pilinga? In ali bi se ga morali ljudje z občutljivo kožo popolnoma izogibati? V laboratoriju Novexpert so se odločili odgovoriti na ta izziv in zagotoviti:

  • prilagodljivost tudi za občutljivo kožo;
  • vlaženje in pomirjujoče delovanje;
  • eksfoliacijo na vseh občutljivih predelih obraza, vključno z ustnicami!

Vse to - nežno, trojno delovanje smo dosegi z Velvety hydro-biotičnim pilingom!

Rezultati Velvety hydro-biotic piling:

  • Bolj gladka koža* = 100 % prostovoljcev je ugotovilo, da je njihova koža po 15 dneh uporabe bolj gladka, če ga uporabljajo dvakrat tedensko.
  • Mehkejše ustnice* = 100 % prostovoljcev je ugotovilo, da so njihove ustnice mehkejše po 15 dneh uporabe, če ga uporabljajo dvakrat tedensko.
  • Poenotena polt* =100 % prostovoljcev je ugotovilo, da je njihov ten kože po 15 dneh uporabe ob uporabi dvakrat tedensko bolj enakomeren.

* Uporabniški test pri 24 prostovoljcih. % zadovoljstva po 15 dneh uporabe ob uporabi dvakrat tedensko.SestavineVODA  %54
AKTIVNE SESTAVINE 19 %
OLJA IN MASLA 5 %
STABILIZATORJI 22 %
  • 100 % sestavin je naravnega izvora.
  • 12 % vseh sestavin je ekološke pridelave.
  • Okolju prijazna in ekološka kozmetika s certifikatom družbe ECOCERT Greenlife na podlagi standarda ECOCERT, ki je na voljo na spletni strani http://cosmetiques.ecocert.com. 


Vse sestavine si lahko ogledate TUKAJ.Uporaba

Na očiščeno in navlaženo kožo nanesite dokajšnjo količino nežnega pilinga. Nežno masirajte in nato obilno sperite z mlačno ali hladno vodo. Izogibajte se predelu okoli oči. 

Pogostost uporabe: enkrat ali dvakrat tedensko. 

PRIPOROČILO:

Uporabite Repulp masko 15 minut po uporabi nežnega pilinga. Sperite s toplo vodo in nato zaključite s hladno.O znamki

Novexpert ustvarja formule za nego kože brez kompromisov! Vsi njihovi izdelki se ponašajo s 100 % naravnim izvorom in certifikatom neodvisnih organizacij. So plod prefinjeno raziskane ideje zdravnikov in raziskovalcev osnovane z dobro mislijo na naše dolgoročno zdravje in ne kratkoročnih marketinških kampanj. Zato je francoska formula izdelkov Novexpert njihovo srce in gral naravne lepote. So popolnoma varni za nosečnice, brez alergenov in dostopnimi podatki o vsebnosti naravnih sestavin z jasno razlago njihovega načina delovanja.

Kreditne kartice

Maestro Mastercard Visa

Brezplačna poštnina

Izkoristite brezplačno poštnino ob nakupu nad 50 eur.

Nakupuj

Avemed d.o.o.

Ekskluzivni zastopnik blagovnih znamk Terranova, Wiley's Finest, P'URE Papaya Care, EcoZiz, Bioandina, Novexpert, Strath, Elete in Bio-Nature.

  Kajakaška cesta 40b, 1211 Ljubljana-Šmartno, Slovenija
  040 825 456
  info@avemed.si