Basket 0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Fermentirana ašvaganda

RAZPRODANO
NOVO

Fermentirana ašvaganda

Naj izgori stres, ne mi.
1 kapsula dnevno, pri obroku
Fermentirana ašvaganda utrujenim vrača moč in energijo, ob povečanih skrbeh rahlja tesnobne občutke in vedri, zato pogosto spremlja terapije ob izgorelosti. Preberi več
29.06€
Koda: TN4774
Zaloga: Ni na zalogi
Pakiranje: 50 kapsul
Fermentirana ašvaganda
Fermentirana ašvaganda
29.06€

Opis

Terranova Fermentirana ašvaganda

Ašvaganda ali indijski ginseng oz. vitanija, kot jo tudi imenujejo, je starodavna ajurvedska zdravilna rastlina. Kot vsaka adaptogena rastlina nas podpira ob psihološkem in fizičnem stresu. Utrujenim vrača moč in energijo, ob povečanih skrbeh rahlja tesnobne občutke in vedri, zato pogosto spremlja terapije ob izgorelosti. Najpogosteje jo svetujejo za učinkovito večerno umirjanje in daljši, globlji in bolj regenerativen spanec. Kadar je stres razlog za zmanjšan libido ali reproduktivne težave, se v ajurvedi uporablja tudi kot naravni stimulans.

Ugodno delovanje ašvagande z dokazi podprta znanost pripisuje različnim vitanolidom in vitaferinom, spojinam v njeni korenini. Kadar korenino ašvagande fermentiramo, se skupna vsebnost vitanolidov še poveča. Specifičnega koristnega vitanolida A, aktivne sestavine v ašvagandi, je v fermentirani različici za 70 % več kot v običajnem zmletem prahu sušene korenine. 

Paraprobiotiki, s katerimi se na popolnoma naraven način pridobiva fermentirano ašavagando Fermanolide™ v prehranskem dopolnilu, lahko zmanjšajo vsebnost glede na raziskave toksičnega vitaferina A na zamerljivo koncentracijo.

  • 70 % več vitanolida A kot v običajni, nefermentirani različici.
  • 25 % večja vsebnost skupnih vitanolidov.
  • Visoka vsebnost antioksidativnih spojin, nastalih ob fermentaciji.
  • Potreben nižji odmerek za enako delovanje, zgolj 150 mg dnevno.
Sestavine


Ena rastlinska kapsula

Korenina fermentirne ašvagande (Fermanolide®) * (Withania somnifera), Tipična analiza: >3.2% vitanolidov
150 mg
Korenina ašvagande (Withania somnifera) .
100 mg
Vegetarijanski ovoj kapsule (hidroksilpropilmetil celuloza)
60 mg


*Fermanolide® je registrirana blagovna znamka podjetja Fermedics BV. 
Uporaba

Priporočilo

Priporočamo, da zaužijete kot prehransko dopolnilo za odrasle, 1 kapsulo dnevno, pri obroku. 

Opozorilo

Priporočene količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti, razen če vam zdravstveni delavec svetuje drugače. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Ne uporabljajte med nosečnostjo ali dojenjem. Če jemljete pomirjevala, antikonvulzivna zdravila ali katera kolidruga zdravila na recept se pred uporabo izdelka posvetujte z zdravnikom.

Shranjujte v hladnem in suhem prostoru ter nedosegljivo otrokom.
O znamki


Terranova prehranska dopolnila

Najbolj podobni naravi.

Terranova ponuja več kot 80 izdelkov in vsi so popolnoma brez aditivov, sladil, barvil, ojačevalcev arom, stabilizatorjev, emulgatorjev. Tudi brez dodanih naravnih sladkorjev.

Raziščite prednosti

Poživljajoča in zaščitna moč barv.

Velikokrat slišimo, da mora biti prehrana v barvah mavrice. Mar ne bi moral ta modri nasvet veljati tudi za prehranska dopolnila, ki jih jemljemo?

Širok spekter naravnih zelenih, rdečih, vijoličnih, modrih, oranžnih in rumenih fitohranil, ki se nahajajo v Terranovinih sestavinah, se združi in ustvari živahne ali pa globoke zemeljske odtenke. Barve, ki jih riše narava so zaščitni znak vseh več kot 80. prehranski dopolnil Terranove.

Svežina telesa in duha.

Terranova ponuja več kot 80 prehranski dopolnil, ki večinoma vsebujejo ekološko polnovredna živila in rastiline, sušene z globokim zamrzovanjem (liofilizirane).

Z liofilizacijo rastline ohranijo dragocene kemične in biološke snovi, minerale, vitamine, antioksidante, encimsko dejavnost in aromo sveže rastline, saj se med procesom odstrani le voda.

Le na ta način lahko divjerasle in ekološke rastline ohranijo blagodejne učinke sveže rastline v prehranskih dopolnilih Terranova.


Zaživite v sinergiji.

Okrog 70% izmed Terranovinih prehranski dopolnil vsebuje edinstveno holistično inovacijo MAGNIFOOD. Gre za zmes hranilno gostih polnovrednih živil in rastlin, ki okrepijo učinkovitost vsake formulacije.

Ta intenzivna sinergijska sestava, edinstvena v vsakem izdelku, je ustvarjena z namenom, da podpira absorpcijo, metabolizem, aktivnost, izkoristek in funkcijo vitaminov, mineralov in/ali drugih hranil v formulaciji.

Prehranska dopolnila Terranova izvirajo iz Velike Britanije. Več informacij o proizvodnem podjetju in zgodovini podjetja je na voljo na njihovi spletni strani (v angleškem jeziku).

Zakaj so Terranovini izdelki tako edinstveni?

Ker vsebujejo inovacijo na področju prehranskih dopolnil Magnifood, vsebujejo sestavine pridobljene po postopku Liofilizacije, so brez aditivov in so 100% ekološki.

Prehranska dopolnila Terranova izvirajo iz Velike Britanije. Več informacij o proizvodnem podjetju in zgodovini podjetja je na voljo na spletni strani (v angleškem jeziku).Kreditne kartice

Maestro Mastercard Visa

Brezplačna poštnina

Izkoristite brezplačno poštnino ob nakupu nad 50 eur.

Nakupuj

Avemed d.o.o.

Ekskluzivni zastopnik blagovnih znamk Terranova, Wiley's Finest, P'URE Papaya Care, EcoZiz, Bioandina, Novexpert, Strath, Elete in Bio-Nature.

  Kajakaška cesta 40b, 1211 Ljubljana-Šmartno, Slovenija
  040 825 456
  info@avemed.si