Basket 0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Fermentiran rožni koren

NOVO

Fermentiran rožni koren

Adaptogen na kvadrat.
1 kapsula dnevno, pri obroku
S fermentacijo korenine rožnega korena se njegove adaptogene lastnosti in ostale koristi, ki so posledica prisotnosti sekundarnih metabolitov, še dodatno poudarijo, izboljša pa se tudi prebavljivost. Preberi več
42.82€
Koda: TN4866
Zaloga: Na zalogi
Pakiranje: 50 kapsul
Fermentiran rožni koren
Fermentiran rožni koren
42.82€

Opis

Terranova Fermentiran rožni koren

Rožni koren ljudska medicina tradicionalno uporablja za odpravljanje utrujenosti, za boljšo vzdržljivost na psihofizične stresorje ter tudi učinkovito in hitrejšo povrnitev v harmonijo telesa, uma in duše. V njem je skoraj 150 bioaktivnih spojin, med njimi tudi rosavin, zaradi katerega se rožni koren uvršča med adaptogene rastline. S fermentacijo njegove korenine se adaptogene lastnosti rožnega korena in njegove ostale koristi, ki so posledica prisotnosti sekundarnih metabolitov, še dodatno poudarijo, izboljša pa se tudi prebavljivost.  

S procesom fermentacije se rastlinske spojine razgradijo in postanejo lažje prebavljive in bolj enostavne. S tem se okrepi njihova biološka uporabnost, prebavljivost in aktivnost. Znanstveno prilagojena starodavna metoda priprave živil ustvarja biokemično aktivna, hranilno izboljšana polnovredna rastlinska živila .

  • Izboljša splošno počutje.
  • Izboljša miselne funkcije.
  • Za zmanjševanje utrujenosti.
  • Uravnava razpoloženje.
  • Adaptogena rastlina.
  • Poudarjene adaptogene koristi.






Sestavine


Ena rastlinska kapsula

Fermentirana korenina rožnega korena (FermodiolaTM)*(Rhodiola rosea)
250 mg
Korenina rožnega korena (Rhodiola rosea) (sušena z zmrzovanjem) 150 mg
Vegetarijanski ovoj kapsule (hidroksilpropilmetil celuloza)
95 mg


*FermodiolaTM je registrirana blagovna znamka proizvajalca Fermedics BV.




Uporaba

Priporočilo

Priporočamo, da zaužijete kot prehransko dopolnilo za odrasle, 1 kapsulo dnevno, pri obroku. 

Opozorilo

Ne prekoračite dnevnega odmerka, razen če vam zdravstveni delavec svetuje drugače. Odsvetujemo jemanje pred spanjem.

Priporočene količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti.
Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Ne priporočamo ga med nosečnostjo ali dojenjem, razen če vam zdravstveni delavec svetuje drugače. Če jemljete zdravila na recept, se pred uporabo izdelka posvetujte z zdravnikom.
Shranjujte v hladnem in suhem prostoru ter nedosegljivo otrokom.




O znamki

Terranova prehranska dopolnila

Najbolj podobni naravi.

Terranova ponuja več kot 80 izdelkov in vsi so popolnoma brez aditivov, sladil, barvil, ojačevalcev arom, stabilizatorjev, emulgatorjev. Tudi brez dodanih naravnih sladkorjev.

Raziščite prednosti

Poživljajoča in zaščitna moč barv.

Velikokrat slišimo, da mora biti prehrana v barvah mavrice. Mar ne bi moral ta modri nasvet veljati tudi za prehranska dopolnila, ki jih jemljemo?

Širok spekter naravnih zelenih, rdečih, vijoličnih, modrih, oranžnih in rumenih fitohranil, ki se nahajajo v Terranovinih sestavinah, se združi in ustvari živahne ali pa globoke zemeljske odtenke. Barve, ki jih riše narava so zaščitni znak vseh več kot 80. prehranski dopolnil Terranove.

Svežina telesa in duha.

Terranova ponuja več kot 80 prehranski dopolnil, ki večinoma vsebujejo ekološko polnovredna živila in rastiline, sušene z globokim zamrzovanjem (liofilizirane).

Z liofilizacijo rastline ohranijo dragocene kemične in biološke snovi, minerale, vitamine, antioksidante, encimsko dejavnost in aromo sveže rastline, saj se med procesom odstrani le voda.

Le na ta način lahko divjerasle in ekološke rastline ohranijo blagodejne učinke sveže rastline v prehranskih dopolnilih Terranova.


Zaživite v sinergiji.

Okrog 70% izmed Terranovinih prehranski dopolnil vsebuje edinstveno holistično inovacijo MAGNIFOOD. Gre za zmes hranilno gostih polnovrednih živil in rastlin, ki okrepijo učinkovitost vsake formulacije.

Ta intenzivna sinergijska sestava, edinstvena v vsakem izdelku, je ustvarjena z namenom, da podpira absorpcijo, metabolizem, aktivnost, izkoristek in funkcijo vitaminov, mineralov in/ali drugih hranil v formulaciji.

Prehranska dopolnila Terranova izvirajo iz Velike Britanije. Več informacij o proizvodnem podjetju in zgodovini podjetja je na voljo na njihovi spletni strani (v angleškem jeziku).

Zakaj so Terranovini izdelki tako edinstveni?

Ker vsebujejo inovacijo na področju prehranskih dopolnil Magnifood, vsebujejo sestavine pridobljene po postopku Liofilizacije, so brez aditivov in so 100% ekološki.

Prehranska dopolnila Terranova izvirajo iz Velike Britanije. Več informacij o proizvodnem podjetju in zgodovini podjetja je na voljo na spletni strani (v angleškem jeziku).



Kreditne kartice

Maestro Mastercard Visa

Brezplačna poštnina

Izkoristite brezplačno poštnino ob nakupu nad 50 eur.

Nakupuj

Avemed d.o.o.

Ekskluzivni zastopnik blagovnih znamk Terranova, Wiley's Finest, P'URE Papaya Care, EcoZiz, Bioandina, Novexpert, Strath, Elete in Bio-Nature.

  Kajakaška cesta 40b, 1211 Ljubljana-Šmartno, Slovenija
  040 825 456
  info@avemed.si