Opis
Terranova Fermentiran rožni koren
Rožni koren ljudska medicina tradicionalno uporablja za odpravljanje utrujenosti, za boljšo vzdržljivost na psihofizične stresorje ter tudi učinkovito in hitrejšo povrnitev v harmonijo telesa, uma in duše. V njem je skoraj 150 bioaktivnih spojin, med njimi tudi rosavin, zaradi katerega se rožni koren uvršča med adaptogene rastline. S fermentacijo njegove korenine se adaptogene lastnosti rožnega korena in njegove ostale koristi, ki so posledica prisotnosti sekundarnih metabolitov, še dodatno poudarijo, izboljša pa se tudi prebavljivost.
S procesom fermentacije se rastlinske spojine razgradijo in postanejo lažje prebavljive in bolj enostavne. S tem se okrepi njihova biološka uporabnost, prebavljivost in aktivnost. Znanstveno prilagojena starodavna metoda priprave živil ustvarja biokemično aktivna, hranilno izboljšana polnovredna rastlinska živila .
- Izboljša splošno počutje.
- Izboljša miselne funkcije.
- Za zmanjševanje utrujenosti.
- Uravnava razpoloženje.
- Adaptogena rastlina.
- Poudarjene adaptogene koristi.