Basket 0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Fermentirana kurkuma

RAZPRODANO
NOVO

Fermentirana kurkuma

S fermentacijo do presežkov.
1 kapsula dnevno, pri obroku
Fermentirana korenika kurkume ali indijskega žafrana kot mu rečejo zaradi prelepe oranžne barve, je izboljšana verzija svojih najboljših lastnosti. Preberi več
32.47€
Koda: TN4873
Zaloga: Ni na zalogi
Pakiranje: 50 kapsul
Fermentirana kurkuma
Fermentirana kurkuma
32.47€

Opis

Terranova Fermentirana kurkuma

Fermentirana korenika kurkume ali indijskega žafrana kot mu rečejo zaradi prelepe oranžne barve, je izboljšana verzija svojih najboljših lastnosti. A kurkuma ne vsebuje le kurkumina, najbolj poznane aktivne učinkovine. Tudi njene druge koristne spojine v procesu fermentacije proizvedejo sekundarne metabolite. Ti so podgovorni za bistveno izboljšano absorbcijo fermentiranega kurkumina (glede na in vitro zlati standard za intestnalno absorbcijo MDCK), ki je v vodni raztopini sicer netopen. Pri fementaciji, ki je strogo kontrolirana, nastane tudi mnogo več fenolnih spojin, s čimer se posledično poveča tudi aktivnost antioksidantov. 

Formulacija vsebuje paraprobiotike, ki imajo glede na študije podobno koristno delovanje kot probiotični sevi mlečnokislinskih bakterij. Odmerki fermentirane kurkume so mnogo nižji- za zdrave ljudi so primerni že odmerki med 300- 500 mg.

S procesom fermentacije se rastlinske spojine razgradijo in postanejo lažje prebavljive in bolj enostavne. S tem se okrepi njihova biološka uporabnost, prebavljivost in aktivnost. Znanstveno prilagojena starodavna metoda priprave živil ustvarja biokemično aktivna, hranilno izboljšana polnovredna rastlinska živila .
  • Za gibljive sklepe.
  • 17.2 x boljše vsrkavanje v 24. urah.
  • 6,3 x boljša absorbcija v 48. urah.


Sestavine


Ena vegetarijanska kapsula vsebuje:
Fermentirana korenika kurkume (sušena z zamrzovanjem)
(FermeticTM)* (Curcuma longa)
tipična sestava:
> 1.2 % kurkumin
> 2.0 % skupni kurkuminoidi
> 5 milijard CFU paraprobiotiki (deaktivirane probiotične kulture)
250 mg
Korenika kurkume** (sušena z zamrzovanjem) (Curcuma longa)
100 mg
Vegetarijanski ovoj kapsule (hidroksipropilmetil celuloza)
75 mg
Uporaba

Priporočilo

Priporočamo, da zaužijete kot prehransko dopolnilo za odrasle, 1 kapsulo dnevno, pri obroku.

Opozorilo

Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Uživanja ne priporočamo med nosečnostjo ali dojenjem, razen če vam zdravstveni delavec svetuje drugače. Če jemljete zdravila na recept, se pred uporabo izdelka posvetujte z zdravnikom.

Shranjujte v hladnem in suhem prostoru ter nedosegljivo otrokom.
O znamki

Terranova prehranska dopolnila

Najbolj podobni naravi.

Terranova ponuja več kot 80 izdelkov in vsi so popolnoma brez aditivov, sladil, barvil, ojačevalcev arom, stabilizatorjev, emulgatorjev. Tudi brez dodanih naravnih sladkorjev.

Raziščite prednosti

Poživljajoča in zaščitna moč barv.

Velikokrat slišimo, da mora biti prehrana v barvah mavrice. Mar ne bi moral ta modri nasvet veljati tudi za prehranska dopolnila, ki jih jemljemo?

Širok spekter naravnih zelenih, rdečih, vijoličnih, modrih, oranžnih in rumenih fitohranil, ki se nahajajo v Terranovinih sestavinah, se združi in ustvari živahne ali pa globoke zemeljske odtenke. Barve, ki jih riše narava so zaščitni znak vseh več kot 80. prehranski dopolnil Terranove.

Svežina telesa in duha.

Terranova ponuja več kot 80 prehranski dopolnil, ki večinoma vsebujejo ekološko polnovredna živila in rastiline, sušene z globokim zamrzovanjem (liofilizirane).

Z liofilizacijo rastline ohranijo dragocene kemične in biološke snovi, minerale, vitamine, antioksidante, encimsko dejavnost in aromo sveže rastline, saj se med procesom odstrani le voda.

Le na ta način lahko divjerasle in ekološke rastline ohranijo blagodejne učinke sveže rastline v prehranskih dopolnilih Terranova.


Zaživite v sinergiji.

Okrog 70% izmed Terranovinih prehranski dopolnil vsebuje edinstveno holistično inovacijo MAGNIFOOD. Gre za zmes hranilno gostih polnovrednih živil in rastlin, ki okrepijo učinkovitost vsake formulacije.

Ta intenzivna sinergijska sestava, edinstvena v vsakem izdelku, je ustvarjena z namenom, da podpira absorpcijo, metabolizem, aktivnost, izkoristek in funkcijo vitaminov, mineralov in/ali drugih hranil v formulaciji.

Prehranska dopolnila Terranova izvirajo iz Velike Britanije. Več informacij o proizvodnem podjetju in zgodovini podjetja je na voljo na njihovi spletni strani (v angleškem jeziku).

Zakaj so Terranovini izdelki tako edinstveni?

Ker vsebujejo inovacijo na področju prehranskih dopolnil Magnifood, vsebujejo sestavine pridobljene po postopku Liofilizacije, so brez aditivov in so 100% ekološki.

Prehranska dopolnila Terranova izvirajo iz Velike Britanije. Več informacij o proizvodnem podjetju in zgodovini podjetja je na voljo na spletni strani (v angleškem jeziku).Kreditne kartice

Maestro Mastercard Visa

Brezplačna poštnina

Izkoristite brezplačno poštnino ob nakupu nad 50 eur.

Nakupuj

Avemed d.o.o.

Ekskluzivni zastopnik blagovnih znamk Terranova, Wiley's Finest, P'URE Papaya Care, EcoZiz, Bioandina, Novexpert, Strath, Elete in Bio-Nature.

  Kajakaška cesta 40b, 1211 Ljubljana-Šmartno, Slovenija
  040 825 456
  info@avemed.si