Basket 0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Fermentirana čaga

NOVO

Fermentirana čaga

Mega medicinska goba.
1 do 2 kapsuli dnevno, pri obroku
Fermentirano čago je priporočljivo uživati v primerih, ki zahtevajo ustrezno antioksidativno aktivnost za popravo oksidativnega neravnovesja. Preberi več
26.71€
Koda: TN4941
Zaloga: Zadnji kosi
Pakiranje: 50 kapsul
Fermentirana čaga
Fermentirana čaga
26.71€

Opis

Terranova Fermentirana čaga

S fermentacijo, tem starodavnim postopkom predelave živil v lažje prebavljiva in bolj hranljiva, medicinska goba čaga, Inonotus oblique, ohranja vse svoje koristne lastnosti, poveča pa se vsebnost fenolov. Zato je fermentirano čago priporočljivo uživati v primerih, ki zahtevajo ustrezno antioksidativno aktivnost za popravo oksidativnega neravnovesja.  

S procesom fermentacije se rastlinske spojine razgradijo in postanejo lažje prebavljive in bolj enostavne. S tem se okrepi njihova biološka uporabnost, prebavljivost in aktivnost. Znanstveno prilagojena starodavna metoda priprave živil ustvarja biokemično aktivna, hranilno izboljšana polnovredna rastlinska živila .

  • Zaščita od znotraj.
  • Krepi odpornost.
  • Uravnava presnovo.
  • Uravnava prebavo.
  • Večja antioksidativna aktivnost.


Sestavine


Ena vegetarijanska kapsula vsebuje_

Fermentirana čaga (Inonotus obliquus)
(kultura micelija IO12 – sušena z zamrzovanjem)
tipična sestava:
>12 % polisaharidov
>5 % beta glukanov
150 mg
Čaga (Inonotus obliquus)
100 mg
(celotna goba [micelij in trosnjak] sušena z zamrzovanjem)

Vegetarijanski ovoj kapsule (hidroksilpropilmetil celuloza)
75 mg
Korenika ingverja (sušena z zmrzovanjem) 25 mg
Uporaba

Priporočilo

Priporočamo da zaužijete 1 do 2 kapsuli prehranskega dopolnila skupaj z obrokom.

Opozorilo

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti.
Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Ne priporočamo ga med nosečnostjo ali dojenjem, razen če vam zdravstveni delavec svetuje drugače. Če jemljete zdravila na recept, se pred uporabo izdelka posvetujte z zdravnikom.
Shranjujte v hladnem in suhem prostoru ter nedosegljivo otrokom.

O znamki

Terranova prehranska dopolnila

Najbolj podobni naravi.

Terranova ponuja več kot 80 izdelkov in vsi so popolnoma brez aditivov, sladil, barvil, ojačevalcev arom, stabilizatorjev, emulgatorjev. Tudi brez dodanih naravnih sladkorjev.

Raziščite prednosti

Poživljajoča in zaščitna moč barv.

Velikokrat slišimo, da mora biti prehrana v barvah mavrice. Mar ne bi moral ta modri nasvet veljati tudi za prehranska dopolnila, ki jih jemljemo?

Širok spekter naravnih zelenih, rdečih, vijoličnih, modrih, oranžnih in rumenih fitohranil, ki se nahajajo v Terranovinih sestavinah, se združi in ustvari živahne ali pa globoke zemeljske odtenke. Barve, ki jih riše narava so zaščitni znak vseh več kot 80. prehranski dopolnil Terranove.

Svežina telesa in duha.

Terranova ponuja več kot 80 prehranski dopolnil, ki večinoma vsebujejo ekološko polnovredna živila in rastiline, sušene z globokim zamrzovanjem (liofilizirane).

Z liofilizacijo rastline ohranijo dragocene kemične in biološke snovi, minerale, vitamine, antioksidante, encimsko dejavnost in aromo sveže rastline, saj se med procesom odstrani le voda.

Le na ta način lahko divjerasle in ekološke rastline ohranijo blagodejne učinke sveže rastline v prehranskih dopolnilih Terranova.


Zaživite v sinergiji.

Okrog 70% izmed Terranovinih prehranski dopolnil vsebuje edinstveno holistično inovacijo MAGNIFOOD. Gre za zmes hranilno gostih polnovrednih živil in rastlin, ki okrepijo učinkovitost vsake formulacije.

Ta intenzivna sinergijska sestava, edinstvena v vsakem izdelku, je ustvarjena z namenom, da podpira absorpcijo, metabolizem, aktivnost, izkoristek in funkcijo vitaminov, mineralov in/ali drugih hranil v formulaciji.

Prehranska dopolnila Terranova izvirajo iz Velike Britanije. Več informacij o proizvodnem podjetju in zgodovini podjetja je na voljo na njihovi spletni strani (v angleškem jeziku).

Zakaj so Terranovini izdelki tako edinstveni?

Ker vsebujejo inovacijo na področju prehranskih dopolnil Magnifood, vsebujejo sestavine pridobljene po postopku Liofilizacije, so brez aditivov in so 100% ekološki.

Prehranska dopolnila Terranova izvirajo iz Velike Britanije. Več informacij o proizvodnem podjetju in zgodovini podjetja je na voljo na spletni strani (v angleškem jeziku).Kreditne kartice

Maestro Mastercard Visa

Brezplačna poštnina

Izkoristite brezplačno poštnino ob nakupu nad 50 eur.

Nakupuj

Avemed d.o.o.

Ekskluzivni zastopnik blagovnih znamk Terranova, Wiley's Finest, P'URE Papaya Care, EcoZiz, Bioandina, Novexpert, Strath, Elete in Bio-Nature.

  Kajakaška cesta 40b, 1211 Ljubljana-Šmartno, Slovenija
  040 825 456
  info@avemed.si