Basket 0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vollagen® in Hialuronska kislina kompleks

NOVO

Vollagen® in Hialuronska kislina kompleks

Začetni komplet za ohranjanje mladostnega videza.
2 kapsuli dnevno, pri obroku
Vollagen® in hialuronska kislina, kompleks je namenjen je osebam med 30. in 40. letom, podvrženim blagimi starostnim spremembam kožnega in vezivnega tkiva. Preberi več
32.36€
Koda: TN5443
Zaloga: Na zalogi
Pakiranje: 50 kapsul
Vollagen® in Hialuronska kislina kompleks
Vollagen® in Hialuronska kislina kompleks
32.36€

Opis

Vollagen® in hialuronska kislina, kompleks

Vollagen® in hialuronska kislina, kompleks je namenjen je osebam med 30. in 40. letom, podvrženim blagimi starostnim spremembam kožnega in vezivnega tkiva.

Vollagen® sestavlja vseh 18 aminokislin, ki tvorijo človeški kolagen in identično pa je celo razmerje med posameznimi aminokislinami v človeškem kolagenu. Primeren je za osebe z alergijo na posamezne živalske aminokisline, iz katerih se pridobivajo živalski kolageni, razveselili se ga bodo pa tudi vegani in vegetarijanci, saj nastaja z mlečnokislinskim vrenjem (fermentacijo) in mikrokapsulacijo.

Poleg vollagena bo prve gube zgladila posebna, s kliničnimi testi dokazana oblika hialuronske kisline, EceptionHYAL® Star, sestavljena iz različnih molekulskih mas (od 5 do 30 000kDa).

Kot je značilno za Terranovo, so v formulaciji s polifenoli in antioksidativnimi vitamini in minerali bogate rastline: šipek in zeleni čaj Matcha. Antioksidanti okrepijo dozorevanje posebnih celic, ki v dermisu izdelujejo kolagen, elastin in hialuronsko kislino, zato ne smejo manjkati niti v Magnifoodu. 

    • Vollagen® posnema sestavo in razmerje vseh 18. aminokislin v človeškem kolagenu.
    • Izolirane aminokisline se enostavno vsrkavajo.
    • Z EceptionHYAL® Star- klinično dokazano učinkovito hialuronsko kislino.
    • S polifenoli iz matcha čaja in šipka, ki je obenem vir vitamina C.
    • Njivska preslica, koprivni in peteršiljevi listi oskrbijo z lepotnimi mikrohranili.


Sestavine

Dve vegetarijanski kapsuli vsebujeta

%PDU/RDA*VOLLAGEN®AMINOKISLINA KOMPLEKS*
500 mg
MAGNIFOOD KOMPLEKS vsebuje:
200 mg

- Šipek 75 mg

- Matcha zeleni čaj (Ceremonial grade AAA) 50 mg

- Spomladanski poganjek preslice (sušen z zamrzovanjem) 25 mg

- List peteršilja (sušen z zamrzovanjem)
25 mg
- List koprive (sušen z zamrzovanjem) 25 mg

Vegetarijanski ovoj kapsule (hidroksipropilmetil celuloza) 118 mg
Hialuronska kislina (natrijev hialunorat)** 50 mg


* Vollagen® je registrirana blagovna znamka podjetja Chrysalis Health & Beauty Ltd.

** ExceptionHYAL®Star Hialuronska kislina s celotnim spektrom molekulskih mas.
Uporaba

Priporočilo

Priporočamo, da zaužijete kot prehransko dopolnilo za odrasle, 2 kapsuli  dnevno skupaj z obrokom. 

Opozorilo

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti, razen če vam zdravstveni delavec svetuje drugače.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Ne priporočamo ga med nosečnostjo ali dojenjem, razen če vam zdravstveni delavec svetuje drugače. Če jemljete zdravila na recept, se pred uporabo izdelka posvetujte z zdravnikom.


Shranjujte v hladnem in suhem prostoru ter nedosegljivo otrokom.
Magnifood

Kot je značilno za Terranovo, so v formulaciji s polifenoli in antioksidativnimi vitamini in minerali bogate rastline: šipek in zeleni čaj Matcha. Antioksidanti okrepijo dozorevanje posebnih celic, ki v dermisu izdelujejo kolagen, elastin in hialuronsko kislino, zato ne smejo manjkati niti v Magnifoodu. Poleg tega so v Magnifoodu tudi njivska preslica, peteršiljevi in koprivni listi, bogati z lepotnimi minerali (silicij, žveplo, magnezij, cink). 

Šipek je izjemno bogat z vitaminom C,  ki je kot kofaktor potreben za sintezo kolagena. Obenem oskrbi tudi z različnimi antocianidini. Raziskave kažejo, da so polifenoli, kamor se uvrščajo antocianidini, koristni za krepitev proliferacije fibroblastov, odgovornih za sintezo kolagena, elastina ter hialuronske kisline. 

Matcha čaj (ceremonial grade) - slovi po svoji široki paleti različnih antioksidativnih spojin,  predvsem je v izobilju prisoten epigalokatehin-3-galat (EGCG). Zaradi visokih ravni tudi ostalih antioksidativnih spojin lahko uživanje matche ščiti pred negativnimi stresorji, povezanimi s staranjem ozirom inflam-aging-om (reaktivne kisikove spojine, visok nivo citokinov in proinflamatornih markerjev).
O znamki

Terranova prehranska dopolnila

Najbolj podobni naravi.

Terranova ponuja več kot 80 izdelkov in vsi so popolnoma brez aditivov, sladil, barvil, ojačevalcev arom, stabilizatorjev, emulgatorjev. Tudi brez dodanih naravnih sladkorjev.

Raziščite prednosti

Poživljajoča in zaščitna moč barv.

Velikokrat slišimo, da mora biti prehrana v barvah mavrice. Mar ne bi moral ta modri nasvet veljati tudi za prehranska dopolnila, ki jih jemljemo?

Širok spekter naravnih zelenih, rdečih, vijoličnih, modrih, oranžnih in rumenih fitohranil, ki se nahajajo v Terranovinih sestavinah, se združi in ustvari živahne ali pa globoke zemeljske odtenke. Barve, ki jih riše narava so zaščitni znak vseh več kot 80. prehranski dopolnil Terranove.

Svežina telesa in duha.

Terranova ponuja več kot 80 prehranski dopolnil, ki večinoma vsebujejo ekološko polnovredna živila in rastiline, sušene z globokim zamrzovanjem (liofilizirane).

Z liofilizacijo rastline ohranijo dragocene kemične in biološke snovi, minerale, vitamine, antioksidante, encimsko dejavnost in aromo sveže rastline, saj se med procesom odstrani le voda.

Le na ta način lahko divjerasle in ekološke rastline ohranijo blagodejne učinke sveže rastline v prehranskih dopolnilih Terranova.


Zaživite v sinergiji.

Okrog 70% izmed Terranovinih prehranski dopolnil vsebuje edinstveno holistično inovacijo MAGNIFOOD. Gre za zmes hranilno gostih polnovrednih živil in rastlin, ki okrepijo učinkovitost vsake formulacije.

Ta intenzivna sinergijska sestava, edinstvena v vsakem izdelku, je ustvarjena z namenom, da podpira absorpcijo, metabolizem, aktivnost, izkoristek in funkcijo vitaminov, mineralov in/ali drugih hranil v formulaciji.

Prehranska dopolnila Terranova izvirajo iz Velike Britanije. Več informacij o proizvodnem podjetju in zgodovini podjetja je na voljo na njihovi spletni strani (v angleškem jeziku).

Zakaj so Terranovini izdelki tako edinstveni?

Ker vsebujejo inovacijo na področju prehranskih dopolnil Magnifood, vsebujejo sestavine pridobljene po postopku Liofilizacije, so brez aditivov in so 100% ekološki.

Prehranska dopolnila Terranova izvirajo iz Velike Britanije. Več informacij o proizvodnem podjetju in zgodovini podjetja je na voljo na spletni strani (v angleškem jeziku).Kreditne kartice

Maestro Mastercard Visa

Brezplačna poštnina

Izkoristite brezplačno poštnino ob nakupu nad 50 eur.

Nakupuj

Avemed d.o.o.

Ekskluzivni zastopnik blagovnih znamk Terranova, Wiley's Finest, P'URE Papaya Care, EcoZiz, Bioandina, Novexpert, Strath, Elete in Bio-Nature.

  Kajakaška cesta 40b, 1211 Ljubljana-Šmartno, Slovenija
  040 825 456
  info@avemed.si