Basket 0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

SOS maska omega

NOVO

SOS maska omega

Maska SOS za suho kožo!
Ne glede na to, ali je vaša koža že leta suha in luskasta kot krokodilja koža ali zgolj iščete nego za suhe kože po deskanju ali smučanju, je ta maska »v sili« PRAVA izbira! Preberi več
29.95€
Koda: VL20046
Zaloga: Na zalogi
Pakiranje: 50 ml
SOS maska omega
SOS maska omega
29.95€

Opis


Novexpert SOS maska omega

Za normalno, suho in zelo suho kožo.

Tisti, ki nimajo suhe kože, tega ne morejo razumeti, vi pa lahko ...  

Vas skrbi občutek suhe kože po umivanju in vas je strah zimskega mraza? Opisujete svojo kožo »napeto kot boben«? Občutek je lahko neznosen. 

Namen nege SOS je zelo jasen: povrniti vaši koži udobje. Kako? Z navdihom pri najbolj občutljivi koži, to koža dojenčkov. Ob rojstvu so dojenčki prekriti s tekočino, imenovano Vernis Caseosa. Ta snov ščiti njihovo kožo pred zunanjimi dejavniki in preprečuje izsušitev.

Laboratorij Novexpert se je pri oblikovanju obrazne maske z učinkovitostjo brez primere zgledovalo po »Vernixu«, čudežu narave. Presodite sami: takoj po nanosu se raven lipidov poveča za 65 %. Navdušujoče? Uro pozneje se še naprej dvigujejo, in sicer na več kot 91 %*. Da, to je osupljivo! 

To masko lahko uporabljate brez omejitev, tako da lahko dobesedno pozabite na »kožo, ki ste jo imeli prej«! Postala je tudi izdelek prve izbire za atopično kožo, namenjen občasni uporabi med izbruhi ekcema ali dolgoročni uporabi kot dodatek k predpisani negi.


* Klinični test, ki ga je opravil neodvisni laboratorij – 15 prostovoljcev – meritve ravni sebuma 15 minut po enkratni uporabi.

Rezultati SOS maske omega:

  • Koža je ponovno mehka kot dojenčkova*: 87 % prostovoljcev meni, da je njihova koža takoj po uporabi »mehka kot otroška«.
  • Koža je trajno in globinsko hranjena**: 100 % prostovoljcev meni, da je njihova koža 15 dni po uporabi dolgotrajno in globinsko hranjena.
  • Koža je čvrstejša**: 100 % prostovoljcev meni, da je njihova koža po 15 dneh uporabe čvrstejša.


* Test uporabnosti, ki ga je opravil neodvisni laboratorij – 15 prostovoljcev – % zadovoljstva po prvi uporabi, brez spiranja.

** Test uporabnosti, ki ga je opravil neodvisni laboratorij – 15 prostovoljcev – % zadovoljstva po 15 dneh uporabe. 1 do 2 nanosa na teden, s spiranjem.

** Test uporabnosti, ki ga je opravil neodvisni laboratorij – 15 prostovoljcev – % zadovoljstva po 15 dneh uporabe. 1 do 2 nanosa na teden, brez spiranja.SestavineVODA 35 %
AKTIVNE SESTAVINE 29 %
OLJA IN MASLA 11 %
STABILIZATORJI 25 %
  • 100 % sestavin je naravnega izvora.
  • 59 % vseh sestavin je ekološke pridelave.
  • Okolju prijazna in ekološka kozmetika s certifikatom družbe ECOCERT Greenlife na podlagi standarda ECOCERT, ki je na voljo na spletni strani http://cosmetiques.ecocert.com. 


Vse sestavine si lahko ogledate TUKAJ.Uporaba

Nanesite jo s tapkanjem na obraz in s krožnimi gibi navzgor vtrite v kožo. Zadostuje že majhna količina izdelka. Pred nanosom ličil pustite delovati 5 minut, da se vpije. 

Pogostost uporabe: enkrat ali dvakrat dnevno (zjutraj in/ali zvečer).O znamki

Novexpert ustvarja formule za nego kože brez kompromisov! Vsi njihovi izdelki se ponašajo s 100 % naravnim izvorom in certifikatom neodvisnih organizacij. So plod prefinjeno raziskane ideje zdravnikov in raziskovalcev osnovane z dobro mislijo na naše dolgoročno zdravje in ne kratkoročnih marketinških kampanj. Zato je francoska formula izdelkov Novexpert njihovo srce in gral naravne lepote. So popolnoma varni za nosečnice, brez alergenov in dostopnimi podatki o vsebnosti naravnih sestavin z jasno razlago njihovega načina delovanja.

Kreditne kartice

Maestro Mastercard Visa

Brezplačna poštnina

Izkoristite brezplačno poštnino ob nakupu nad 50 eur.

Nakupuj

Avemed d.o.o.

Ekskluzivni zastopnik blagovnih znamk Terranova, Wiley's Finest, P'URE Papaya Care, EcoZiz, Bioandina, Novexpert, Strath, Elete in Bio-Nature.

  Kajakaška cesta 40b, 1211 Ljubljana-Šmartno, Slovenija
  040 825 456
  info@avemed.si