Basket 0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vollagen® kompleks

NOVO

Vollagen® kompleks

Široka formulacija za ozke kožne gube.
Koža
1 do 2 kapsuli dnevno, pri obroku
Ko nam življenje zada 30. križ, se začenja poznati breme let: koža ni več napeta kot jadro v vetru, lasje niso le bleščeči kot najfinejša svila, nohti niso gladki kot porcelan in sklepi niso podmazani kot nekoč. Preberi več
25.07€
Koda: TN5412
Zaloga: Na zalogi
Pakiranje: 50 kapsul
Vollagen® kompleks
Vollagen® kompleks
25.07€

Opis

Vollagen® kompleks

Ko nam življenje zada 30. križ, se začenja poznati breme let: koža ni več napeta kot jadro v vetru, lasje niso le bleščeči kot najfinejša svila, nohti niso gladki kot porcelan in sklepi niso podmazani kot nekoč. Razlog je zmanjšana sinteza največje beljakovine v telesu: kolagena. Sočasno s kolagenom se lahko zmanjša tudi število fibroblastov, celic ki izdelujejo kolagen, elastin in hialuronsko kislino. Vendar ni vse izgubljeno. Če v telo vnesemo vseh 18 aminokislin, iz katerih bo telo lahko naredilo kolagen in sintezo kolagena okrepimo z dodnimi kofaktorji in spojinami, ki vplivajo na fibroblaste. 

Vitamin C je kofaktor pri sintezi kolagena, polifenoli iz jagodičevja klahko okrepijo nalaganje kolagena in elastina, antioksidant iz zelenega čaja mate pa vzpodbujajo fibroblaste, zaradi česar se lahko tvori več kolagena, elastina in hialuronske kisline. 

Edina veganska alternativa kolagenu, ki vsebuje vseh 18 aminiokislin, ki jih potrebujemo.

  • Vsebuje vseh 18. aminokislin, ki se nahajajo v človeškem kolagenu.
  • Razmerje med aminokislinami je identično kot je v človeškem kolagenu.
  • Aminokisline so pridobljene iz rastlinskih virov.
Sestavine

Dve rastlinski kapsuli vsebujeta
VOLLAGEN®KOMPLEKS
1000 mg
MAGNIFOOD KOMPLEKS vsebuje:
450 mg
- Šipek 250 mg
- Matcha zeleni čaj (Ceremonial grade AAA) 100 mg
- Aronija (sušena z zamrzovanjem) 50 mg
- Borovnica (sušena z zamrzovanjem) 50 mg
Vegetarijanski ovoj kapsule (hidroksipropilmetil celuloza) 236 mg


* Vollagen® je registrirana blagovna znamka podjetja Chrysalis Health & Beauty Ltd.
Uporaba

Priporočilo

Priporočamo, da zaužijete kot prehransko dopolnilo za odrasle, 1 do 2 kapsuli dnevno, pri obroku.

Opozorilo

Ne prekoračite dnevnega odmerka. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Ne priporočamo ga med nosečnostjo ali dojenjem, razen če vam zdravstveni delavec svetuje drugače. Če jemljete zdravila na recept, se pred uporabo izdelka posvetujte z zdravnikom.

Shranjujte v hladnem in suhem prostoru ter nedosegljivo otrokom.
O znamki

Terranova prehranska dopolnila

Najbolj podobni naravi.

Terranova ponuja več kot 80 izdelkov in vsi so popolnoma brez aditivov, sladil, barvil, ojačevalcev arom, stabilizatorjev, emulgatorjev. Tudi brez dodanih naravnih sladkorjev.

Raziščite prednosti

Poživljajoča in zaščitna moč barv.

Velikokrat slišimo, da mora biti prehrana v barvah mavrice. Mar ne bi moral ta modri nasvet veljati tudi za prehranska dopolnila, ki jih jemljemo?

Širok spekter naravnih zelenih, rdečih, vijoličnih, modrih, oranžnih in rumenih fitohranil, ki se nahajajo v Terranovinih sestavinah, se združi in ustvari živahne ali pa globoke zemeljske odtenke. Barve, ki jih riše narava so zaščitni znak vseh več kot 80. prehranski dopolnil Terranove.

Svežina telesa in duha.

Terranova ponuja več kot 80 prehranski dopolnil, ki večinoma vsebujejo ekološko polnovredna živila in rastiline, sušene z globokim zamrzovanjem (liofilizirane).

Z liofilizacijo rastline ohranijo dragocene kemične in biološke snovi, minerale, vitamine, antioksidante, encimsko dejavnost in aromo sveže rastline, saj se med procesom odstrani le voda.

Le na ta način lahko divjerasle in ekološke rastline ohranijo blagodejne učinke sveže rastline v prehranskih dopolnilih Terranova.


Zaživite v sinergiji.

Okrog 70% izmed Terranovinih prehranski dopolnil vsebuje edinstveno holistično inovacijo MAGNIFOOD. Gre za zmes hranilno gostih polnovrednih živil in rastlin, ki okrepijo učinkovitost vsake formulacije.

Ta intenzivna sinergijska sestava, edinstvena v vsakem izdelku, je ustvarjena z namenom, da podpira absorpcijo, metabolizem, aktivnost, izkoristek in funkcijo vitaminov, mineralov in/ali drugih hranil v formulaciji.

Prehranska dopolnila Terranova izvirajo iz Velike Britanije. Več informacij o proizvodnem podjetju in zgodovini podjetja je na voljo na njihovi spletni strani (v angleškem jeziku).

Zakaj so Terranovini izdelki tako edinstveni?

Ker vsebujejo inovacijo na področju prehranskih dopolnil Magnifood, vsebujejo sestavine pridobljene po postopku Liofilizacije, so brez aditivov in so 100% ekološki.

Prehranska dopolnila Terranova izvirajo iz Velike Britanije. Več informacij o proizvodnem podjetju in zgodovini podjetja je na voljo na spletni strani (v angleškem jeziku).Kreditne kartice

Maestro Mastercard Visa

Brezplačna poštnina

Izkoristite brezplačno poštnino ob nakupu nad 50 eur.

Nakupuj

Avemed d.o.o.

Ekskluzivni zastopnik blagovnih znamk Terranova, Wiley's Finest, P'URE Papaya Care, EcoZiz, Bioandina, Novexpert, Strath, Elete in Bio-Nature.

  Kajakaška cesta 40b, 1211 Ljubljana-Šmartno, Slovenija
  040 825 456
  info@avemed.si