Basket 0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Astaksantin 4 mg, kompleks

NOVO

Astaksantin 4 mg, kompleks

Naravni pigment z nadnaravnimi sposobnostmi.
1 kapsula dnevno, pri obroku
Astaksantin je pigment iz skupine karotenoidov, za katerega predvidevajo, da je več tisočkrat močnejši od antioksidantov vitamina C in resveratrola, več stokrat močnejšega od koencima Q10, vitamina E ali alfa lipoične kisline. Preberi več
24.95€
Koda: TN0103
Zaloga: Na zalogi
Pakiranje: 50 kapsul
Astaksantin 4 mg, kompleks
Astaksantin 4 mg, kompleks
24.95€

Opis

Astaksantin je rdeči pigment iz skupine karotenoidov, prisoten v rakcih, lososu in redkih algah, ki v človeški organizem vstopa skozi prehranjevalno verigo. Skupaj z ostalimi karotenoidi ščiti celice pred škodljivim delovanjem reakativnih kisikovih spojin, t.j. prostih radikalov. Predvidevajo, da je več tisočkrat močnejši od vitamina C in resveratrola, več stokrat močnejši od koencima Q10, vitamina E ali alfa lipojske kisline. Superioren naravni vir astaksantina so mikoralge Haematococcus pluviali, iz katerih ga pridobivamo tudi pri Terranovi. Obožujeta ga kozmetična in anti age industrija. Astaksantin priporočata za vzdrževanje napetosti kože, izenačevanje tena, pri težavah s suho kožo ter pri bitki proti okoljskim toksinom in zmanjševanju ostalih škodljivih vplivov (kajenje, alkohol, neustrezna prehrana). V formulacijo smo dodali rastline, bogate z naravnimi karotenoidi, betakarotenom, aldfakarotenom, zeaksantinom, fikocianine in klorofil, ki s svojim sinergijskim delovanjem še bolj okrepijo učinkovitost astaksantina.

Prednosti:

  • Anti ageing tretma od znotraj navzven.
  • Močnejši od betakarotena, vitamina E in vitamina C.
  • Zaščita pred oksidativnim stresom.


Sestavine

Ena rastlinska kapsula
%PDV/RDA*
Magnifood kompleks, ki vsebuje: 300 mg
- Stabilizirani riževi otrobi 100 mg

- List raštike 100 mg

- Plod in list pasjega trna 50 mg

- Alga spirulina 50 mg

Vegetarijanski ovoj kapsule (hidroksipropilmetil celuloza) 95 mg
Arabinogalaktan ariša 5,5 mg
Astaksantin (alga Haematococcus pluvialis)
4 mg —-
Alfa lipoična kislina 3 mg


* PDV/RDA – V EU priporočeni dnevni vnos.
Uporaba

Priporočilo

Priporočamo, da zaužijete kot prehransko dopolnilo za odrasle, 1 kapsulo dnevno pri obroku.

Opozorilo

Ne prekoračite dnevnega odmerka, razen če vam je tako naročil zdravstveni delavec. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Ne priporočamo ga med nosečnostjo ali dojenjem, razen če vam zdravstveni delavec svetuje drugače. Če jemljete zdravila na recept, se pred uporabo izdelka posvetujte z zdravnikom.

Shranjujte pri sobni temperaturi, v suhem prostoru ter nedosegljivo otrokom.
O znamki

Terranova prehranska dopolnila

Najbolj podobni naravi.

Terranova ponuja več kot 80 izdelkov in vsi so popolnoma brez aditivov, sladil, barvil, ojačevalcev arom, stabilizatorjev, emulgatorjev. Tudi brez dodanih naravnih sladkorjev.

Raziščite prednosti

Poživljajoča in zaščitna moč barv.

Velikokrat slišimo, da mora biti prehrana v barvah mavrice. Mar ne bi moral ta modri nasvet veljati tudi za prehranska dopolnila, ki jih jemljemo?

Širok spekter naravnih zelenih, rdečih, vijoličnih, modrih, oranžnih in rumenih fitohranil, ki se nahajajo v Terranovinih sestavinah, se združi in ustvari živahne ali pa globoke zemeljske odtenke. Barve, ki jih riše narava so zaščitni znak vseh več kot 80. prehranski dopolnil Terranove.

Svežina telesa in duha.

Terranova ponuja več kot 80 prehranski dopolnil, ki večinoma vsebujejo ekološko polnovredna živila in rastiline, sušene z globokim zamrzovanjem (liofilizirane).

Z liofilizacijo rastline ohranijo dragocene kemične in biološke snovi, minerale, vitamine, antioksidante, encimsko dejavnost in aromo sveže rastline, saj se med procesom odstrani le voda.

Le na ta način lahko divjerasle in ekološke rastline ohranijo blagodejne učinke sveže rastline v prehranskih dopolnilih Terranova.


Zaživite v sinergiji.

Okrog 70% izmed Terranovinih prehranski dopolnil vsebuje edinstveno holistično inovacijo MAGNIFOOD. Gre za zmes hranilno gostih polnovrednih živil in rastlin, ki okrepijo učinkovitost vsake formulacije.

Ta intenzivna sinergijska sestava, edinstvena v vsakem izdelku, je ustvarjena z namenom, da podpira absorpcijo, metabolizem, aktivnost, izkoristek in funkcijo vitaminov, mineralov in/ali drugih hranil v formulaciji.

Prehranska dopolnila Terranova izvirajo iz Velike Britanije. Več informacij o proizvodnem podjetju in zgodovini podjetja je na voljo na njihovi spletni strani (v angleškem jeziku).

Zakaj so Terranovini izdelki tako edinstveni?

Ker vsebujejo inovacijo na področju prehranskih dopolnil Magnifood, vsebujejo sestavine pridobljene po postopku Liofilizacije, so brez aditivov in so 100% ekološki.

Prehranska dopolnila Terranova izvirajo iz Velike Britanije. Več informacij o proizvodnem podjetju in zgodovini podjetja je na voljo na spletni strani (v angleškem jeziku).Kreditne kartice

Maestro Mastercard Visa

Brezplačna poštnina

Izkoristite brezplačno poštnino ob nakupu nad 50 eur.

Nakupuj

Avemed d.o.o.

Ekskluzivni zastopnik blagovnih znamk Terranova, Wiley's Finest, P'URE Papaya Care, EcoZiz, Bioandina, Novexpert, Strath, Elete in Bio-Nature.

  Kajakaška cesta 40b, 1211 Ljubljana-Šmartno, Slovenija
  040 825 456
  info@avemed.si