Basket 0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

PHA + AHA piling

NOVO

PHA + AHA piling

Izjemna dvojna obnova kože za preprečevanje staranja in kožnih nepravilnosti!
PHA + AHA piling je sestavljen iz dvojice učinkovin za piling (kislini AHA in PHA) in polisaharida, ki pospešuje luščenje s faktorjem 3. Piling ponuja prednosti 18 % AHA (mlečne kisline) brez neželenih učinkov. Učinkuje proti gubam in nepravilnostim, njegova tekstura je lahka (brez alkohola), učinkovitost pa neverjetna: do 50 % manj nepravilnosti v 28 dneh*. Preberi več
35.53€
Koda: VL23003
Zaloga: Na zalogi
Pakiranje: 30 ml
PHA + AHA piling
PHA + AHA piling
35.53€

Opis


Novexpert PHA + AHA piling

Za mešano, normalno in suho kožo.

4 kg. To je teža kožnih celic, ki jih izgubimo vsako leto. To ustreza 320 kg v celotnem življenju! Tega dejstva se morda ne zavedate, vendar je to normalno: naša koža se obnavlja približno vsakih 28 dni. Ta cikel pa je včasih neuravnotežen (stres, starost, prehrana itd.), kar povzroči prezgodnje staranje in/ali mozolje. Zato je na trgu toliko pilingov, vendar jih večina zgolj olušči površino z aktivnimi sestavinami, ki so včasih dražeče.

PHA + AHA piling je edinstven piling, ki so ga razvili zdravniki podjetja Novexpert ter zagotavlja površinsko IN globinsko obnovo za dolgotrajno delovanje proti staranju in mozoljem.

 1. raven: POVRŠINSKA OBNOVA ZA GLAJENJE IN ČIŠČENJE. 

Najboljše sadne kisline brez običajnih neželenih učinkov (draženje, rdečica ...) poskrbijo za dvostopenjsko luščenje. Po eni strani 18 % mlečna kislina (AHA) za hitro luščenje, po drugi strani pa glukonolakton za postopno luščenje. Ta dvojica gladi kožo in zmanjšuje nepravilnosti.

 2. raven: POGLOBLJENA OBNOVA ZA TRAJNOSTNO ZAŠČITO. 

 Zahvaljujoč izvlečku morskih alg ponuja piling za nego kože edinstven učinek na trgu, saj spodbuja globinsko obnovo kože: +28 % učinkovitih matičnih celic. Te celice se lahko [skoraj] neskončno delijo in tako ohranjajo pokožnico (epidermis). Brez njih je staranje zagotovljeno! Ta inovativni piling z izvlečkom smilja spodbuja tudi vsebnost hialuronske kisline in kolagena: +19 % kolagena za čvrstejšo kožo in zmanjšanje brazgotin po aknah.

Rezultati PHA + AHA pilinga:

  • 85 % Manj nepravilnosti = 85 % prostovoljcev je ugotovilo, da imajo po prvem tednu uporabe manj nepravilnosti.
  • 85 % Anti-age učinek: bolj gladka koža** = 85 % prostovoljcev je v 28 dneh ugotovilo, da je njihova koža bolj gladka. 
  • 95 % Matirana** = koža 95 % prostovoljcev je ugotovilo, da je njihova koža od prvega tedna uporabe bolj matirana.


SestavineVODA 10 %
AKTIVNE SESTAVINE 70 %
STABILIZATORJI 20 %
  • 100 % sestavin je naravnega izvora.
  • 60 % sestavin je ekološkega porekla.
  • Okolju prijazna in ekološka kozmetika s certifikatom družbe ECOCERT Greenlife na podlagi standarda ECOCERT, ki je na voljo na spletni strani http://cosmetiques.ecocert.com. 


Vse sestavine si lahko ogledate TUKAJ.Uporaba

Samo zvečer. Po čiščenju obraza počakajte 5 minut. Nanesite s prsti ali bombažnim robčkom. 

POGOSTOST: enkrat na dan 1 mesec. Ne nanašajte, če se boste izpostavljali soncu, ali se naslednji dan zaščitite s kremo za sončenje. 

DOBRO JE VEDETI: na začetku nege se lahko nepravilnosti včasih povečajo, kar je znak globokega čiščenja kože. Vztrajajte, nadaljujte in kmalu boste opazili pozitivne učinke.O znamki

Novexpert ustvarja formule za nego kože brez kompromisov! Vsi njihovi izdelki se ponašajo s 100 % naravnim izvorom in certifikatom neodvisnih organizacij. So plod prefinjeno raziskane ideje zdravnikov in raziskovalcev osnovane z dobro mislijo na naše dolgoročno zdravje in ne kratkoročnih marketinških kampanj. Zato je francoska formula izdelkov Novexpert njihovo srce in gral naravne lepote. So popolnoma varni za nosečnice, brez alergenov in dostopnimi podatki o vsebnosti naravnih sestavin z jasno razlago njihovega načina delovanja.

Kreditne kartice

Maestro Mastercard Visa

Brezplačna poštnina

Izkoristite brezplačno poštnino ob nakupu nad 50 eur.

Nakupuj

Avemed d.o.o.

Ekskluzivni zastopnik blagovnih znamk Terranova, Wiley's Finest, P'URE Papaya Care, EcoZiz, Bioandina, Novexpert, Strath, Elete in Bio-Nature.

  Kajakaška cesta 40b, 1211 Ljubljana-Šmartno, Slovenija
  040 825 456
  info@avemed.si