Basket 0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Probiotični kompleks s prebiotiki

Probiotični kompleks s prebiotiki

5 najbolj varnih, dobrih bakterij nagovori porušeno mikrobioto
Prebava
1 kapsula dnevno, pri obroku
Terranova za svoj probiotični kompleks s prebiotiki uporablja izključno seve proizvajalcev Rosell in CHr Hansen, dveh najbolj priznanih dobaviteljev na svetu. Preberi več
28.46€
Koda: TN0738
Zaloga: Na zalogi
Probiotični kompleks s prebiotiki
Probiotični kompleks s prebiotiki
28.46€

Opis


Terranova Probiotični kompleks s prebiotiki

Terranova za svoj probiotični kompleks s prebiotiki uporablja izključno seve proizvajalcev Rosell in CHr Hansen, dveh najbolj priznanih dobaviteljev na svetu.

Raznovrstnost in širok spekter delovanja:

v vsaki kapsuli je pet različnih sevov:

‣ Lactobacillus plantarum

‣ Lactobacillus casei spreminja delovanje črevesne flore in uravnava imunski sistem.

‣ Lactobacillus rhamnosus lahko uravnava črevesno floro, saj se prilepi na škodljivo bakterijo E. coli, ki povzroča drisko.

‣ Lactobacillus acidophilus lajša simptome laktozne intolerance in krepi imunski sistem.

‣ Bifidobacterium lactis pri odraslih okrepi imunski odziv po cepljenju, izboljšuje izločanje blata pri starostnikih, vzpostavi črevesno mikrobioto po terapiji z antibiotiki, zmanjšuje težave z želodcem na potovanjih, zmanjšuje tveganje za drisko pri okužbi z rotavirusom in za okužbo dihal.

Odmerjanje: 3,5 milijarde organizmov na kapsulo.


Viabilnost: želodčna kislina ali žolčne soli ne poškodujejo sevov, zato črevesje dosežejo živi sevi.Varnost: na dodanih sevih Rosell so narejene številne znanstvene raziskave in klinični poskusi.
Učinkovitost: Probiotični kompleks s prebiotiki poleg živih bakterijskih sevov vsebujejo kompleks Magnifood iz fruktoligosaharidov.
Občutljive spremembe ravnovesja med bakterijskimi združbami (disbioza) so povezane s številnimi težavami, ki se lahko kažejo kot: prebavne motnje, šibka odpornost, nerazpoloženje, pri ženskah pa tudi kot porušena vaginalna flora. Simbiotična formulacija, v kateri je kar 5 različnih, varnih in dobro raziskanih bakterij skupaj s topnimi vlakninami, omogoča dobro pripenjanje na sluznico črevesja, kompetitivno izločanje patogenih bakterij ter krepitev oziroma učinkovito vzpostavljanje črevesne mikrobiote.Sestavine


Ena rastlinska kapsula
%PDV/RDA*
Mešanica mikroorganizmov


Lactobacillus plantarum (Rosell-1012)
1x109 organizmov

Lactobacuillus casei (Rosell-215)
800x106organizmov

Lactobacillus rhamnosus (Rosell-11)
700x106 organizmov

Lactobacillus acidophilus (Rosell-52)
500x106 organizmov

Bifidobacterium lactis (CHR Hansen BB-12)
500x106 organizmov

Magnifood kompleks, ki vsebuje:
125 mg

- Stabilizirani riževi otrobi
25 mg

- Korenina navadnega repinca (sušena z zamrzovanjem) 75 mg

- Pesin sok in list** (sušena z zamrzovanjem) 25 mg

Vegetarijanski ovoj kapsule (hidroksipropilmetil celuloza)
118 mg
- FOS (fruktooligosaharidi)
100 mg

- Macesnov arabinogalaktan
50 mg

* V EU priporočeni dnevni vnos.

**Iz nadzorovane ekološke pridelave.

***Učinkovito v času izdelave.

Vsebuje sojo v sledeh.

Sevi niso mlečnega izvoraUporaba


Priporočilo

Priporočamo, da zaužijete kot prehransko dopolnilo za odrasle, 1 kapsulo z ali na začetku manjšega obroka ali 1 do 2 kapsuli z ali na začetku večjega obroka.

Opozorilo

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Ne priporočamo ga med nosečnostjo ali dojenjem, razen če vam zdravstveni delavec svetuje drugače. Če jemljete zdravila na recept, se pred uporabo izdelka posvetujte z zdravnikom.

Shranjujte v hladnem in suhem prostoru ter nedosegljivo otrokom.O znamki


Terranova prehranska dopolnila

Najbolj podobni naravi.

Terranova ponuja več kot 80 izdelkov in vsi so popolnoma brez aditivov, sladil, barvil, ojačevalcev arom, stabilizatorjev, emulgatorjev. Tudi brez dodanih naravnih sladkorjev.

Raziščite prednosti


Poživljajoča in zaščitna moč barv.

Velikokrat slišimo, da mora biti prehrana v barvah mavrice. Mar ne bi moral ta modri nasvet veljati tudi za prehranska dopolnila, ki jih jemljemo?

Širok spekter naravnih zelenih, rdečih, vijoličnih, modrih, oranžnih in rumenih fitohranil, ki se nahajajo v Terranovinih sestavinah, se združi in ustvari živahne ali pa globoke zemeljske odtenke. Barve, ki jih riše narava so zaščitni znak vseh več kot 80. prehranski dopolnil Terranove.

Svežina telesa in duha.

Terranova ponuja več kot 80 prehranski dopolnil, ki večinoma vsebujejo ekološko polnovredna živila in rastiline, sušene z globokim zamrzovanjem (liofilizirane).

Z liofilizacijo rastline ohranijo dragocene kemične in biološke snovi, minerale, vitamine, antioksidante, encimsko dejavnost in aromo sveže rastline, saj se med procesom odstrani le voda.

Le na ta način lahko divjerasle in ekološke rastline ohranijo blagodejne učinke sveže rastline v prehranskih dopolnilih Terranova.


Zaživite v sinergiji.

Okrog 70% izmed Terranovinih prehranski dopolnil vsebuje edinstveno holistično inovacijo MAGNIFOOD. Gre za zmes hranilno gostih polnovrednih živil in rastlin, ki okrepijo učinkovitost vsake formulacije.

Ta intenzivna sinergijska sestava, edinstvena v vsakem izdelku, je ustvarjena z namenom, da podpira absorpcijo, metabolizem, aktivnost, izkoristek in funkcijo vitaminov, mineralov in/ali drugih hranil v formulaciji.

Prehranska dopolnila Terranova izvirajo iz Velike Britanije. Več informacij o proizvodnem podjetju in zgodovini podjetja je na voljo na njihovi spletni strani (v angleškem jeziku).

Zakaj so Terranovini izdelki tako edinstveni?

Ker vsebujejo inovacijo na področju prehranskih dopolnil Magnifood, vsebujejo sestavine pridobljene po postopku Liofilizacije, so brez aditivov in so 100% ekološki.

Prehranska dopolnila Terranova izvirajo iz Velike Britanije. Več informacij o proizvodnem podjetju in zgodovini podjetja je na voljo na spletni strani (v angleškem jeziku).Kreditne kartice

Maestro Mastercard Visa

Brezplačna poštnina

Izkoristite brezplačno poštnino ob nakupu nad 50 eur.

Nakupuj

Avemed d.o.o.

Ekskluzivni zastopnik blagovnih znamk Terranova, Wiley's Finest, P'URE Papaya Care, EcoZiz, Bioandina, Novexpert, Strath, Elete in Bio-Nature.

  Kajakaška cesta 40b, 1211 Ljubljana-Šmartno, Slovenija
  040 825 456
  info@avemed.si