Basket 0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Življenjski napitek

NAGRAJEN IZDELEK

Življenjski napitek

Hrana za dragoceno življenje.
1 merico (približno 12 g) dnevno, umešajte v sok ali smoothie
Življenjski napitek za uspešno premagovanje neizogibnih življenjskih preizkušenj in preprek moramo skrbeti tudi z uravnoteženo prehrano. A za polnovredne obroke si ne vzamemo časa, jemo enolično ali ... Preberi več
51.30€
Koda: TN2008
Zaloga: Na zalogi
Življenjski napitek
Življenjski napitek
51.30€

Opis

Terranova življenski napitek

Življenjski napitek za uspešno premagovanje neizogibnih življenjskih preizkušenj in preprek moramo skrbeti tudi z uravnoteženo prehrano. A za polnovredne obroke si ne vzamemo časa, jemo enolično ali predpripravljeno in hitro hrano, nimamo teka, prebava je neurejena in spremenjena. Pomanjkanje raznovrstnih in s hranili bogatih svežih živil slabi naše telo ter vpliva na splošno telesno in duševno počutje. Življenjski napitek lahko pripravimo kjer koli – na potovanju, v službi, doma, v domu za starejše občane ali v sobi bolnišnice.

Življenjski napitek vsebuje:

  • Grahove in riževe beljakovine v kombinaciji ponujajo vse potrebne esencialne aminokisline, zato je skrb za manjši izkoristek zaradi rastlinskega izvora odveč.
  •  Stabilizirani riževi otrobi so eno najbolj hranljivih živil na planetu, saj so vir več kot 100 antioksidantov, vitaminov skupine B, E-vitamina, karotenoidov, beljakovin, kompleksnih ogljikovih hidratov in magnezija, koencima Q10, alfalipoične kisline ter veliko drugih pomembnih hranil. S posebnim postopkom stabilizacije so ohranjene vse hranilne lastnosti riževih otrobov.
  • 10 liofiliziranih zelenih rastlin ter spirulina in klorela. Izjemen vir rastlinskih pigmentov, vključno s karotenoidi in klorofilom, encimov, vitaminov ter mineralov. Njihove sestavine pomagajo pri razstrupljanju organizma in so odlični lovci prostih radikalov.
  • 10 vrst liofiliziranega jagodičevja. V barvnih odtenkih od rumene do vijoličaste ohranja antocianidine, proantocianidine, katehine, kvercetin, lutein, kamferol, likopen, zeaksantin in betakarotene ter ima zato odličen antioksidativen potencial.
  • Oljna mešanica omega 3 – 6 – 9 lanenega, olivnega in boragovega olja prispeva maščobne kisline omega 3, 6 in 9 v razmerju 2 : 1 : 1.
  • Šitake in micelij gobe rejši. Številne raziskave potrjujejo njuno zdravilno delovanje predvsem za imunski sistem, saj polisaharidi, ki jih vsebujeta, učinkujejo imunomodulatorno.
  • 5 probiotičnih sevov. Odpornih proti želodčni kislini, viabilnih in podprtih s študijami, deluje na mikrofloro vzdolž celotnega črevesja.
  • 7 prebavnih encimov. Stabilnih v okolju s pH med 2 in 8, kar omogoča njihovo delovanje skozi celoten prebavni trakt. Pomagajo pri presnovi beljakovin, škroba, maščob, laktoze, saharoze oz. sladkorja ter pri drugih oblikah polisaharidov, npr. rafinoze.


Sestavine


Ena merica (približno 12 g)

%PDV/RDA*
Uravnotežena mešanica rastlinskih beljakovin 6,25 g

-  Grahove beljakovine (beljakovinska vrednost 2,5g)
3,125 g

-  Stabilizirani riževi otrobi (beljakovinska vrednost 2,5g)
3,125 g

Aktivni riževi otrobi
4,25 g

-  Topni stabilizirani riževi otrobi
4,25 mg

Alge
600 mg

- Spirulina**
500 mg

- Klorela** (z zdrobljenimi celičnimi stenami)
100 mg

Liofilizirana zelena živila
300 mg

- Sok pšenične trave** (sušen z zamrzovanjem)
50 mg

- List koprive** (sušen z zamrzovanjem)
50 mg

- Listni ohrovt** (sušen z zamrzovanjem)
25 mg

- Vodna kreša** (sušena z zamrzovanjem)
25 mg

- List regrata** (sušen z zamrzovanjem)
25 mg

- Špinača** (sušena z zamrzovanjem)
25 mg

- List peteršilja** (sušen z zamrzovanjem)
25 mg

- List koriandra** (sušen z zamrzovanjem)
25 mg

- Kalčki brokolija** (sušeni z zamrzovanjem)
25 mg

- Pesin sok in list** ( sušeno z zamrzovanjem)
25 mg

Liofilizirano jagodičje
300 mg

- Aronija** (sušena z zamrzovanjem)
50 mg

- Plod/List rakitovc**a (sušena z zamrzovanjem)
50 mg

- Acai jagoda** (sušena z zamrzovanjem)
25 mg

- Borovnica** (sušena z zamrzovanjem)
25 mg

- Robidnica** (sušena z zamrzovanjem)
25 mg

- Črna malina** (sušena z zamrzovanjem)
25 mg

- Ameriška brusnica** (sušena z zamrzovanjem)
25 mg

- Črni bezeg (sušen z zamrzovanjem)
25 mg

- Višnja Montmorency (sušena z zamrzovanjem)
25 mg

- Jagoda** (sušena z zamrzovanjem)
25 mg

Omega 3,6,9 mešanica - 2:1:1
150 mg

- Laneno olje v prahu (20% omega 3 – 13,1 mg)
65,4 mg

- Boragino olje v prahu (13% omega 6 – 6,4 mg)
49,2 mg

-  Oljčno olje v prahu (18% omega 9 – 6,4 mg)
35,4 mg

Liofilizirane gobe
75 mg

- micelij gobe rejši** (sušen z zamrzovanjem)
50 mg

- šitake** (sušene z zamrzovanjem)
25 mg

Prebavna mešanica življenjskega napitka
75 mg

Probiotiki
20 mg

-  Lactobacillus plantarum (Rosell-1012)
106,3 milijona organizmov***

-  Lactobacuillus casei (Rosell-215)
85,1 milijona organizmov***

-  Lactobacillus rhamnosus (Rosell-11)
74,5 milijona organizmov***

-  Lactobacillus acidophilus (Rosell-52)
53,2 milijona organizmov***

-  Bifidobacterium lactis (CHR Hansen BB-12)
53,2 milijona organizmov***

Prebiotiki
20 mg

- Macesnov arabinogalaktan
20 mg

Prebavni encimi
20 mg

-  Proteaza (A. oryzae) 14,690 HUT
6,90 mg

-  Amilaza (A. oryzae) 2,545 DU
4,23 mg

-  Laktaza (A. oryzae) 727 ALU
1,83 mg

-  Glukoamilaza (A. niger)  6,5 AGU
1,83 mg

-  Alfa galaktozidaza (A. niger)  109 GaIU                
1,83 mg

- Proteaza (A. niger) 36 SAPU
1,71 mg

-  Invertaza (S. cervisiae) 291 SU
0,83 mg

-  Lipaza (C.rugosa) 349 FIP
0,48 mg

-  Glukoamilaza (R.oryzae) 0,72 AGU
0,28 mg

- Lipaza (A. niger) 7,27 FIP
0,04 mg

-  Lipaza (R. oryzae) 7,27 FIP
0,04 mg

Korenika/korenina ingverja** (sušena z zamrzovanjem)
15 mg


* V EU priporočeni dnevni vnos
**Pridobljeno iz ekološke pridelave.
*** Učinkovitost v času izdelave
Uporaba

Priporočilo

Priporočamo, da zaužijete kot prehransko dopolnilo za odrasle, 1 merico (približno 12 g) dnevno, umešajte v sok ali smoothie.

Opozorilo

Ne prekoračite dnevnega odmerka, razen če vam je tako naročil zdravstveni delavec. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Ne priporočamo ga med nosečnostjo ali dojenjem, razen če vam zdravstveni delavec svetuje drugače. Če jemljete zdravila na recept, se pred uporabo izdelka posvetujte z zdravnikom.

Shranjujte v hladnem in suhem prostoru ter nedosegljivo otrokom.
Magnifood


Magnifood


Kombinacija grahovih in riževih beljakovin vsebuje vse esencialne aminokisline. Stabilizirani riževi otrobi so eno najbolj hranljivih živil na planetu, saj so vir več kot 100 antioksidantov, vitaminov skupine B, E-vitamina, karotenoidov, beljakovin, kompleksnih ogljikovih hidratov in magnezija ter številnih drugih pomembnih hranil. S posebnim postopkom stabilizacije so ohranjene vse hranilne lastnosti riževih otrobov. 10 liofiliziranih zelenih rastlin ter spirulina in klorela so zakladnica mineralov, vitaminov, antioksidantov, klorofila, rastlinskih encimov. 10 vrst liofiliziranega jagodičevja v barvnih odtenkih od rumene do vijoličaste ohranja antocianidine, proantocianidine, katehine, kvercetin, lutein, kamferol, likopen, zeaksantin in betakarotene ter ima zato odličen antioksidativen potencial. Oljna mešanica omega 3 – 6 – 9 lanenega, oljčnega in boragovega olja prispeva maščobne kisline omega 3, omega 6 in omega 9 v razmerju 2 : 1 : 1. Šitake in micelij gobe rejši – številne raziskave potrjujejo njuno zdravilno delovanje predvsem za imunski sistem, saj polisaharidi, ki jih vsebujeta, učinkujejo imunomodulatorno. 5 probiotičnih sevov, odpornih proti želodčni kislini, viabilnih in podprtih s študijami, deluje na mikrofloro vzdolž celotnega črevesja. 7 prebavnih encimov – stabilnih v okolju s pH med 2 in 8, kar omogoča njihovo delovanje skozi celoten prebavni trakt. Pomagajo pri presnovi beljakovin, škroba, maščob, laktoze, saharoze oziroma sladkorja ter pri drugih oblikah polisaharidov, na primer rafinoze.
O znamki

Terranova prehranska dopolnila

Najbolj podobni naravi.

Terranova ponuja več kot 80 izdelkov in vsi so popolnoma brez aditivov, sladil, barvil, ojačevalcev arom, stabilizatorjev, emulgatorjev. Tudi brez dodanih naravnih sladkorjev.

Raziščite prednosti

Poživljajoča in zaščitna moč barv.

Velikokrat slišimo, da mora biti prehrana v barvah mavrice. Mar ne bi moral ta modri nasvet veljati tudi za prehranska dopolnila, ki jih jemljemo?

Širok spekter naravnih zelenih, rdečih, vijoličnih, modrih, oranžnih in rumenih fitohranil, ki se nahajajo v Terranovinih sestavinah, se združi in ustvari živahne ali pa globoke zemeljske odtenke. Barve, ki jih riše narava so zaščitni znak vseh več kot 80. prehranski dopolnil Terranove.

Svežina telesa in duha.

Terranova ponuja več kot 80 prehranski dopolnil, ki večinoma vsebujejo ekološko polnovredna živila in rastiline, sušene z globokim zamrzovanjem (liofilizirane).

Z liofilizacijo rastline ohranijo dragocene kemične in biološke snovi, minerale, vitamine, antioksidante, encimsko dejavnost in aromo sveže rastline, saj se med procesom odstrani le voda.

Le na ta način lahko divjerasle in ekološke rastline ohranijo blagodejne učinke sveže rastline v prehranskih dopolnilih Terranova.


Zaživite v sinergiji.

Okrog 70% izmed Terranovinih prehranski dopolnil vsebuje edinstveno holistično inovacijo MAGNIFOOD. Gre za zmes hranilno gostih polnovrednih živil in rastlin, ki okrepijo učinkovitost vsake formulacije.

Ta intenzivna sinergijska sestava, edinstvena v vsakem izdelku, je ustvarjena z namenom, da podpira absorpcijo, metabolizem, aktivnost, izkoristek in funkcijo vitaminov, mineralov in/ali drugih hranil v formulaciji.

Prehranska dopolnila Terranova izvirajo iz Velike Britanije. Več informacij o proizvodnem podjetju in zgodovini podjetja je na voljo na njihovi spletni strani (v angleškem jeziku).

Zakaj so Terranovini izdelki tako edinstveni?

Ker vsebujejo inovacijo na področju prehranskih dopolnil Magnifood, vsebujejo sestavine pridobljene po postopku Liofilizacije, so brez aditivov in so 100% ekološki.

Prehranska dopolnila Terranova izvirajo iz Velike Britanije. Več informacij o proizvodnem podjetju in zgodovini podjetja je na voljo na spletni strani (v angleškem jeziku).Kreditne kartice

Maestro Mastercard Visa

Brezplačna poštnina

Izkoristite brezplačno poštnino ob nakupu nad 50 eur.

Nakupuj

Avemed d.o.o.

Ekskluzivni zastopnik blagovnih znamk Terranova, Wiley's Finest, P'URE Papaya Care, EcoZiz, Bioandina, Novexpert, Strath, Elete in Bio-Nature.

  Kajakaška cesta 40b, 1211 Ljubljana-Šmartno, Slovenija
  040 825 456
  info@avemed.si