Basket 0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Česen, 500 mg

Česen, 500 mg

Česen tako govori: Prijatelj, ljubi me ti. Jaz sem za 9 drugih arcnij.
1 do 3 kapsule dnevno, pri obroku
Česna ni treba posebej predstavljati, saj je nepogrešljiva sestavina svetovne kulinarike. Preberi več
16.18€
Koda: TN3203
Zaloga: Na zalogi
Pakiranje: 50 kapsul
Česen, 500 mg
Česen, 500 mg
16.18€

Opis


Terranova česen

Česna ni treba posebej predstavljati, saj je nepogrešljiva sestavina svetovne kulinarike. Vendar si je pot v prehrano utrl predvsem zaradi svojih aromatičnih zdravilnih lastnosti, na katere so prisegali že stari Egipčani. Danes je čislan tako v ajurvedi, tradicionalni kitajski medicini in ljudskem zdravilstvu. Najbolj znana spojina v njem je alicin, s širokimi in izjemno blagodejnim delovanjem. Vendar če narezani, sesekljani ali zdrobljeni česen sušimo s toplim zrakom, ki je največkrat uporabljen v industriji, se vsebnost alicina bistveno bolj zmanjša kot pri sušenju z postopkom liofilizacije (sušenje z zamrzovnjem). Zato je v prehranskem dopolnilu Česen 500 mg, Terranova, česen sušen le s postopkom sušenja z zamrzovanjem (liofilizacija).

  • 100-odstotno brez škodljivih polnil.
  • Primeren tudi ob polimorfizmu MTHFR gena.


Sestavine


Ena rastlinska kapsula
%PDV/RDA*
Čebulica česna (sušena z zamrzovanjem) (Allium sativum)
500 mg

Vegetarijanski ovoj kapsule (hidroksipropilmetil celuloza)
95 mg

*V EU priporočen dnevni vnos.Uporaba


Priporočilo

Priporočamo, da zaužijete kot prehransko dopolnilo za odrasle, 1 do 3 kapsule dnevno, pri obroku.

Opozorilo

Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka, razen če vam je tako naročil zdravstveni delavec.
O znamki


Terranova prehranska dopolnila

Najbolj podobni naravi.

Terranova ponuja več kot 80 izdelkov in vsi so popolnoma brez aditivov, brez konzervansov, sladil, barvil, ojačevalcev arom, stabilizatorjev, emulgatorjev. Tudi brez dodanih naravnih sladkorjev.

Raziščite prednosti


Poživljajoča in zaščitna moč barv.

Velikokrat slišimo, da mora biti prehrana v barvah mavrice. Mar ne bi moral ta modri nasvet veljati tudi za prehranska dopolnila, ki jih jemljemo?

Širok spekter naravnih zelenih, rdečih, vijoličnih, modrih, oranžnih in rumenih fitohranil, ki se nahajajo v Terranovinih sestavinah, se združi in ustvari živahne ali pa globoke zemeljske odtenke. Barve, ki jih riše narava so zaščitni znak vseh več kot 80. prehranski dopolnil Terranove.

Svežina telesa in duha.

Terranova ponuja več kot 80 prehranski dopolnil, ki večinoma vsebujejo ekološko polnovredna živila in rastiline, sušene z globokim zamrzovanjem (liofilizirane).

Z liofilizacijo rastline ohranijo dragocene kemične in biološke snovi, minerale, vitamine, antioksidante, encimsko dejavnost in aromo sveže rastline, saj se med procesom odstrani le voda.

Le na ta način lahko divjerasle in ekološke rastline ohranijo blagodejne učinke sveže rastline v prehranskih dopolnilih Terranova.


Zaživite v sinergiji.

Okrog 70% izmed Terranovinih prehranski dopolnil vsebuje edinstveno holistično inovacijo MAGNIFOOD. Gre za zmes hranilno gostih polnovrednih živil in rastlin, ki okrepijo učinkovitost vsake formulacije.

Ta intenzivna sinergijska sestava, edinstvena v vsakem izdelku, je ustvarjena z namenom, da podpira absorpcijo, metabolizem, aktivnost, izkoristek in funkcijo vitaminov, mineralov in/ali drugih hranil v formulaciji.

Prehranska dopolnila Terranova izvirajo iz Velike Britanije. Več informacij o proizvodnem podjetju in zgodovini podjetja je na voljo na njihovi spletni strani (v angleškem jeziku).

Zakaj so Terranovini izdelki tako edinstveni?

Ker vsebujejo inovacijo na področju prehranskih dopolnil Magnifood, vsebujejo sestavine pridobljene po postopku Liofilizacije, so brez aditivov in so 100% ekološki.

Prehranska dopolnila Terranova izvirajo iz Velike Britanije. Več informacij o proizvodnem podjetju in zgodovini podjetja je na voljo na spletni strani (v angleškem jeziku).Kreditne kartice

Maestro Mastercard Visa

Brezplačna poštnina

Izkoristite brezplačno poštnino ob nakupu nad 50 eur.

Nakupuj

Avemed d.o.o.

Ekskluzivni zastopnik blagovnih znamk Terranova, Wiley's Finest, P'URE Papaya Care, EcoZiz, Bioandina, Novexpert, Strath, Elete in Bio-Nature.

  Kajakaška cesta 40b, 1211 Ljubljana-Šmartno, Slovenija
  040 825 456
  info@avemed.si