Basket 0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Ginkovi listi, 500 mg

Ginkovi listi, 500 mg

Ohranite jasne misli.
1 kapsula dnevno, pri obroku
Tisočletni zgodovini uporabe ginka v kitajski tradicionalni medicini je pritrdila tudi sodobna fitoterapija in ta živi fosil uvrstila med rastline z zdravilnim delovanjem. Preberi več
32.50€
Koda: TN3265
Zaloga: Na zalogi
Pakiranje: 50 kapsul
Ginkovi listi, 500 mg
Ginkovi listi, 500 mg
32.50€

Opis

Terranova ginkovi listi

Tisočletni zgodovini uporabe ginka v kitajski tradicionalni medicini je pritrdila tudi sodobna fitoterapija in ta živi fosil uvrstila med rastline z zdravilnim delovanjem. Čeprav ostaja mehanizem njegovega delovanja neznan, ginkovi listi pozitivno vplivajo na prekrvavitev možganov in na motnje v kroženju krvi, krepi spomin in izboljšuje kognitivne funkcije.

  • Krepi spomin.
  • Za umske sposobnosti.
  • Za prekrvavitev možganov.
Sestavine


Ena rastlinska kapsula
%PDV/RDA*
List ginka** (sušen z zamrzovanjem) (Ginkgo biloba)
500 mg

povprečna vrednost: 7,2 mg ginkovih flavonolov


Vegetarijanski ovoj kapsule (hidroksipropilmetil celuloza)
118 mg


* V EU priporočeni dnevni vnos.

** Iz nadzorovane ekološke pridelave.
Uporaba

Priporočilo

Priporočamo, da zaužijete kot prehransko dopolnilo za odrasle, 1 kapsulo dnevno, pri obroku.

Opozorilo

Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti.
O znamki

Terranova prehranska dopolnila

Najbolj podobni naravi.

Terranova ponuja več kot 80 izdelkov in vsi so popolnoma brez aditivov, brez konzervansov, sladil, barvil, ojačevalcev arom, stabilizatorjev, emulgatorjev. Tudi brez dodanih naravnih sladkorjev.

Raziščite prednosti

Poživljajoča in zaščitna moč barv.

Velikokrat slišimo, da mora biti prehrana v barvah mavrice. Mar ne bi moral ta modri nasvet veljati tudi za prehranska dopolnila, ki jih jemljemo?

Širok spekter naravnih zelenih, rdečih, vijoličnih, modrih, oranžnih in rumenih fitohranil, ki se nahajajo v Terranovinih sestavinah, se združi in ustvari živahne ali pa globoke zemeljske odtenke. Barve, ki jih riše narava so zaščitni znak vseh več kot 80. prehranski dopolnil Terranove.

Svežina telesa in duha.

Terranova ponuja več kot 80 prehranski dopolnil, ki večinoma vsebujejo ekološko polnovredna živila in rastiline, sušene z globokim zamrzovanjem (liofilizirane).

Z liofilizacijo rastline ohranijo dragocene kemične in biološke snovi, minerale, vitamine, antioksidante, encimsko dejavnost in aromo sveže rastline, saj se med procesom odstrani le voda.

Le na ta način lahko divjerasle in ekološke rastline ohranijo blagodejne učinke sveže rastline v prehranskih dopolnilih Terranova.


Zaživite v sinergiji.

Okrog 70% izmed Terranovinih prehranski dopolnil vsebuje edinstveno holistično inovacijo MAGNIFOOD. Gre za zmes hranilno gostih polnovrednih živil in rastlin, ki okrepijo učinkovitost vsake formulacije.

Ta intenzivna sinergijska sestava, edinstvena v vsakem izdelku, je ustvarjena z namenom, da podpira absorpcijo, metabolizem, aktivnost, izkoristek in funkcijo vitaminov, mineralov in/ali drugih hranil v formulaciji.

Prehranska dopolnila Terranova izvirajo iz Velike Britanije. Več informacij o proizvodnem podjetju in zgodovini podjetja je na voljo na njihovi spletni strani (v angleškem jeziku).

Zakaj so Terranovini izdelki tako edinstveni?

Ker vsebujejo inovacijo na področju prehranskih dopolnil Magnifood, vsebujejo sestavine pridobljene po postopku Liofilizacije, so brez aditivov in so 100% ekološki.

Prehranska dopolnila Terranova izvirajo iz Velike Britanije. Več informacij o proizvodnem podjetju in zgodovini podjetja je na voljo na spletni strani (v angleškem jeziku).Kreditne kartice

Maestro Mastercard Visa

Brezplačna poštnina

Izkoristite brezplačno poštnino ob nakupu nad 50 eur.

Nakupuj

Avemed d.o.o.

Ekskluzivni zastopnik blagovnih znamk Terranova, Wiley's Finest, P'URE Papaya Care, EcoZiz, Bioandina, Novexpert, Strath, Elete in Bio-Nature.

  Kajakaška cesta 40b, 1211 Ljubljana-Šmartno, Slovenija
  040 825 456
  info@avemed.si