Basket 0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Zelena čistost, super mešanica

Zelena čistost, super mešanica

Zakisani? Uravnajte svoje kislo-bazično ravnovesje.
1/2 čajne žličke (približno 2.5 g) 1 do 2 krat dnevno
Uravnavanje kislo-bazičnega ravnovesja je izjemno pomemben fiziološki mehanizem. Preberi več
34.26€
Koda: TN2305
Zaloga: Na zalogi
Pakiranje: Merica
Zelena čistost, super mešanica
Zelena čistost, super mešanica
34.26€

Opis

Terranova zelena čistost

Uravnavanje kislo-bazičnega ravnovesja je izjemno pomemben fiziološki mehanizem. Vendar je prav to ravnovesje zaradi neprimerne sodobne prehrane, intenzivnih športnih aktivnosti, psihološkega stresa in medikacije z zdravili pogosto porušeno. Zelena čistost formulacija vsebuje kar 11 liofiliziranih ekoloških rastlin za podporo bazičnega pH-ja (mlada pšenična trava, vodna kreša, regrat, koriander, repinec) ter za sočasno podporo prebavi, celični presnovi (kurkuma, regrat, ohrovt, artičoka, rdeča pesa) in krvi (kopriva).

  • Ob porušenem kislo-bazičnem ravnovesju.
  • Ob kurah za razkisanje telesa.
  • Za vsakodnevno razstrupljanje.
  • Podpora pri postu.
  • Brez odvajalnega učinka.
  • Uravnoveša delovanje jeter, kože, ledvic, črevesja, limfe.
Sestavine


Pol čajne žličke (približno 2,5 g)

%PDV/RDA*
PhytoFresh kompleks vsebuje:
2,5 g

- Regratov list** (sušeno z zamrzovanjem)
500 mg

- Vodna kreša** (sušena z zamrzovanjem) 450 mg

- Listni ohrovt** (sušen z zamrzovanjem)
300 mg

- Peteršiljev list** (sušen z zamrzovanjem)
250 mg

- Pesin sok in listi** (sušena z zamrzovanjem)
250 mg

- Korenina navadnega repinca** (sušena z zamrzovanjem)
200 mg

- List koprive** (sušen z zamrzovanjem)
150 mg

- Korenina kurkume** (sušena z zamrzovanjem)
100 mg

- List artičoke** (sušen z zamrzovanjem)
100 mg

- Koriandrov list** (sušen z zamrzovanjem)
100 mg

- Sok mlade pšenične trave** (sušen z zamrzovanjem)
100 mg

 

*V EU priporočen dnevni vnos.

**Iz nadzorovane ekološke pridelave.
Uporaba

Priporočilo

Priporočamo, da zaužijete kot prehransko dopolnilo za odrasle, polovica čajne žličke (približno 2.5 g) 1 do 2 krat dnevno, med obrokom, umešamo v sok ali vodo.

Opozorilo

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti.
Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Ne priporočamo ga med nosečnostjo ali dojenjem, razen če vam zdravstveni delavec svetuje drugače. Če jemljete zdravila na recept, se pred uporabo izdelka posvetujte z zdravnikom.
Shranjujte v hladnem in suhem prostoru ter nedosegljivo otrokom.
Magnifood


Magnifood


Sok mlade pšenične trave, vodna kreša in regrat so osnova vsake bazične kure za razkisanje telesa. Regrat, artičoka in korenika kurkume podpirajo delovanje jeter in izločanje žolča, kar pospeši izločanje toksinov. Telo oskrbijo s karotenoidi, z vitamini in minerali ter z drugimi rastlinskimi snovmi. Listni ohrovt vsebuje indol-3-karbinol in sulforafan, ki podpirata razstrupljanje. Indol-3-karbinol lahko deluje preventivno pri raku dojke. Koprivo v ljudskem zdravilstvu priporočajo za čiščenje krvi, pri boleznih sečil ter za razstrupljanje in spodbujanje presnove. Njeni listi vsebujejo kar 20 % mineralov (kalcija, magnezija, žvepla, silicija in fosforja) in za organizem koristne flavonoide (derivate kavne kisline, antocianine, sitosterol, kvercetin …). Listi koriandra vplivajo na razstrupljevalne procese v telesu in delujejo antioksidativno in protivnetno. Uživanje rdeče pese lahko zaradi betaina, ki ga rastlina vsebuje, blagodejno vpliva na delovanje jeter. Sok mlade pšenične trave je vir encimov, rastlinskih pigmentov (klorofila, karotenoidov …), beljakovin, mineralov, vitaminov, ki lahko podpirajo telo med razstrupljanjem.
O znamki

Terranova prehranska dopolnila

Najbolj podobni naravi.

Terranova ponuja več kot 80 izdelkov in vsi so popolnoma brez aditivov, sladil, barvil, ojačevalcev arom, stabilizatorjev, emulgatorjev. Tudi brez dodanih naravnih sladkorjev.

Raziščite prednosti

Poživljajoča in zaščitna moč barv.

Velikokrat slišimo, da mora biti prehrana v barvah mavrice. Mar ne bi moral ta modri nasvet veljati tudi za prehranska dopolnila, ki jih jemljemo?

Širok spekter naravnih zelenih, rdečih, vijoličnih, modrih, oranžnih in rumenih fitohranil, ki se nahajajo v Terranovinih sestavinah, se združi in ustvari živahne ali pa globoke zemeljske odtenke. Barve, ki jih riše narava so zaščitni znak vseh več kot 80. prehranski dopolnil Terranove.

Svežina telesa in duha.

Terranova ponuja več kot 80 prehranski dopolnil, ki večinoma vsebujejo ekološko polnovredna živila in rastiline, sušene z globokim zamrzovanjem (liofilizirane).

Z liofilizacijo rastline ohranijo dragocene kemične in biološke snovi, minerale, vitamine, antioksidante, encimsko dejavnost in aromo sveže rastline, saj se med procesom odstrani le voda.

Le na ta način lahko divjerasle in ekološke rastline ohranijo blagodejne učinke sveže rastline v prehranskih dopolnilih Terranova.


Zaživite v sinergiji.

Okrog 70% izmed Terranovinih prehranski dopolnil vsebuje edinstveno holistično inovacijo MAGNIFOOD. Gre za zmes hranilno gostih polnovrednih živil in rastlin, ki okrepijo učinkovitost vsake formulacije.

Ta intenzivna sinergijska sestava, edinstvena v vsakem izdelku, je ustvarjena z namenom, da podpira absorpcijo, metabolizem, aktivnost, izkoristek in funkcijo vitaminov, mineralov in/ali drugih hranil v formulaciji.

Prehranska dopolnila Terranova izvirajo iz Velike Britanije. Več informacij o proizvodnem podjetju in zgodovini podjetja je na voljo na njihovi spletni strani (v angleškem jeziku).

Zakaj so Terranovini izdelki tako edinstveni?

Ker vsebujejo inovacijo na področju prehranskih dopolnil Magnifood, vsebujejo sestavine pridobljene po postopku Liofilizacije, so brez aditivov in so 100% ekološki.

Prehranska dopolnila Terranova izvirajo iz Velike Britanije. Več informacij o proizvodnem podjetju in zgodovini podjetja je na voljo na spletni strani (v angleškem jeziku).Kreditne kartice

Maestro Mastercard Visa

Brezplačna poštnina

Izkoristite brezplačno poštnino ob nakupu nad 50 eur.

Nakupuj

Avemed d.o.o.

Ekskluzivni zastopnik blagovnih znamk Terranova, Wiley's Finest, P'URE Papaya Care, EcoZiz, Bioandina, Novexpert, Strath, Elete in Bio-Nature.

  Kajakaška cesta 40b, 1211 Ljubljana-Šmartno, Slovenija
  040 825 456
  info@avemed.si