Basket 0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Sinergija za ženske, kompleks (kitajska angelika in sojini kalčki)

Sinergija za ženske, kompleks (kitajska angelika in sojini kalčki)

Naš poklon ženskam.
1 do 2 kapsuli dnevno, pri obroku
Žensko zdravje se v vseh življenjskih obdobjih povezuje z zdravo prehrano, zato smo pri Terranovi razvili prehransko dopolnilo Sinergija za ženske. Preberi več
26.25€
Koda: TN1650
Zaloga: Na zalogi
Pakiranje: 50 kapsul
Sinergija za ženske, kompleks (kitajska angelika in sojini kalčki)
Sinergija za ženske, kompleks (kitajska angelika in sojini kalčki)
26.25€

Opis


Terranova sinergija za ženske

Žensko zdravje se v vseh življenjskih obdobjih povezuje z zdravo prehrano, zato smo pri Terranovi razvili prehransko dopolnilo Sinergija za ženske. V njem smo združili številna tradicionalna medicinska in zeliščarska priporočila iz vsega sveta za blaženje in uravnavanje težav ter posledic hormonskih nihanj. Po 45. letu lahko ustrezna prehranska podpora in pravilna uporaba ustreznih rastlin omili nihanja razpoloženja, hormonsko neravnovesje in izboljšajo splošno počutje. Vsaka ženska lahko sije in žari, premika gore in preusmerja orkane.

  • Za ženske po 45. letu.
  • Podpora v perimenopavzalnem obdobju.
  • Podpora v menopavzalnem obdobju.


Sestavine


Dve rastlinski kapsuli
%PDV/RDA*
Magnifood kompleks, ki vsebuje: 1125 mg
—-
- Kitajska angelika 250 mg

- Sojini kalčki 200 mg

- Stabilizirani riževi otrobi 150 mg

- Seme sabljastega triplata 100 mg

- Korenina kudzu 100 mg

- Zrno zelenega ovsa** (sušen z zamrzovanjem)
100 mg

- Korenina rožnega korena** (sušena z zamrzovanjem)
75 mg

- List regrata** (sušen z zamrzovanjem)
50 mg

- Vodna kreša** (sušena z zamrzovanjem)
25 mg

- Korenina kurkume** (sušena z zamrzovanjem)
25 mg

- Plod / list rakitovca** (sušena z zamrzovanjem)
25 mg

- Cvet in list lucerne** (sušena z zamrzovanjem)
25 mg

Vegetarijanski ovoj kapsule (hidroksipropilmetil celuloza)
236 mg
Macesnov arabinogalaktan
2,75 mg

* V EU priporočeni dnevni vnos.

** Iz nadzorovane ekološke pridelaveUporaba


Priporočilo

Priporočamo, da zaužijete kot prehransko dopolnilo za odrasle, 1 do 2 kapsuli dnevno, pri obroku.

Opozorilo

Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti.

NE uporabljajte izdelka, če ste noseči ali dojite! Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Če jemljete zdravila na recept, se pred uporabo

izdelka posvetujte z zdravnikom.

Shranjujte v hladnem in suhem prostoru ter nedosegljivo otrokom.Magnifood

Kitajsko angeliko na Kitajskem že stoletja uporabljajo za vzdrževanje hormonskega ravnovesja pri ženskah. Sojini kalčki, korenina kudzu in semena triplata vsebujejo visoke koncentracije fitoestrogenov, med njimi izoflavone, ki delujejo podobno, a manj intenzivno kot estrogen. Semena triplata vsebujejo tudi sestavine s fitoprogesteronskimi lastnostmi. Zrno zelenega ovsa vsebuje vitamine skupine B in minerale, ki so potrebni za delovanje živčnega sistema. Rožni koren (korenina) je adaptogen, uporablja se za vzdrževanje čustvenega in duševnega ravnovesja ter ravnovesja živčnega sistema. Vodna kreša poleg mineralov in B-vitaminov vsebuje tudi žveplo. To podpira razstrupljanje v jetrih, katerih optimalno delovanje je še posebej pomembno v obdobju hormonalnih nihanj. Tudi kurkuma podpira razstrupljanje v jetrih, saj deluje antioksidativno.O znamki


Terranova prehranska dopolnila

Najbolj podobni naravi.

Terranova ponuja več kot 80 izdelkov in vsi so popolnoma brez aditivov, sladil, barvil, ojačevalcev arom, stabilizatorjev, emulgatorjev. Tudi brez dodanih naravnih sladkorjev.

Raziščite prednosti


Poživljajoča in zaščitna moč barv.

Velikokrat slišimo, da mora biti prehrana v barvah mavrice. Mar ne bi moral ta modri nasvet veljati tudi za prehranska dopolnila, ki jih jemljemo?

Širok spekter naravnih zelenih, rdečih, vijoličnih, modrih, oranžnih in rumenih fitohranil, ki se nahajajo v Terranovinih sestavinah, se združi in ustvari živahne ali pa globoke zemeljske odtenke. Barve, ki jih riše narava so zaščitni znak vseh več kot 80. prehranski dopolnil Terranove.

Svežina telesa in duha.

Terranova ponuja več kot 80 prehranski dopolnil, ki večinoma vsebujejo ekološko polnovredna živila in rastiline, sušene z globokim zamrzovanjem (liofilizirane).

Z liofilizacijo rastline ohranijo dragocene kemične in biološke snovi, minerale, vitamine, antioksidante, encimsko dejavnost in aromo sveže rastline, saj se med procesom odstrani le voda.

Le na ta način lahko divjerasle in ekološke rastline ohranijo blagodejne učinke sveže rastline v prehranskih dopolnilih Terranova.


Zaživite v sinergiji.

Okrog 70% izmed Terranovinih prehranski dopolnil vsebuje edinstveno holistično inovacijo MAGNIFOOD. Gre za zmes hranilno gostih polnovrednih živil in rastlin, ki okrepijo učinkovitost vsake formulacije.

Ta intenzivna sinergijska sestava, edinstvena v vsakem izdelku, je ustvarjena z namenom, da podpira absorpcijo, metabolizem, aktivnost, izkoristek in funkcijo vitaminov, mineralov in/ali drugih hranil v formulaciji.

Prehranska dopolnila Terranova izvirajo iz Velike Britanije. Več informacij o proizvodnem podjetju in zgodovini podjetja je na voljo na njihovi spletni strani (v angleškem jeziku).

Zakaj so Terranovini izdelki tako edinstveni?

Ker vsebujejo inovacijo na področju prehranskih dopolnil Magnifood, vsebujejo sestavine pridobljene po postopku Liofilizacije, so brez aditivov in so 100% ekološki.

Prehranska dopolnila Terranova izvirajo iz Velike Britanije. Več informacij o proizvodnem podjetju in zgodovini podjetja je na voljo na spletni strani (v angleškem jeziku).


Kreditne kartice

Maestro Mastercard Visa

Brezplačna poštnina

Izkoristite brezplačno poštnino ob nakupu nad 50 eur.

Nakupuj

Avemed d.o.o.

Ekskluzivni zastopnik blagovnih znamk Terranova, Wiley's Finest, P'URE Papaya Care, EcoZiz, Bioandina, Novexpert, Strath, Elete in Bio-Nature.

  Kajakaška cesta 40b, 1211 Ljubljana-Šmartno, Slovenija
  040 825 456
  info@avemed.si