Basket 0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Sinergija za oči (borovnica, lutein in astaksantin), kompleks

Sinergija za oči (borovnica, lutein in astaksantin), kompleks

Tudi oči potrebujejo svoj obrok.
1 do 2 kapsuli dnevno, pri obroku
Bogata holistična hranilno gosta podpora z vsemi pomembnimi rastlinami in spojinami je nastala na podlagi temeljite analize potreb oči. Preberi več
36.89€
Koda: TN1803
Zaloga: Na zalogi
Pakiranje: 50 kapsul
Sinergija za oči (borovnica, lutein in astaksantin), kompleks
Sinergija za oči (borovnica, lutein in astaksantin), kompleks
36.89€

Opis


Terranova sinergija za oči

Bogata holistična hranilno gosta podpora z vsemi pomembnimi rastlinami in spojinami je nastala na podlagi temeljite analize potreb oči. V očeh poteka veliko presnove, posledica katere je oksidativni stres, ki škoduje vidu. Formulacijo prehranskega dopolnila Sinergija za oči smo oblikovali na osnovi antioksidantov: vitaminov A, C in E, betakarotena, selena, tavrina, N-acetilcisteina, alfa lipoične kisline, astaksantina, luteina, dodan je tudi za oči pomemen cink.

  • za dober vid
  • podpira presnovo v očeh
  • 20 sestavin


Sestavine


Dve rastlinski kapsuli
%PDV/RDA*
Magnifood kompleks, ki vsebuje: 585 mg
—-
- Borovnica** (sušena z zamrzovanjem) 360 mg

- Listni ohrovt** (sušen z zamrzovanjem) 75 mg

- Acai jagoda** (sušena z zamrzovanjem) 50 mg

- Vodna kreša** (sušena z zamrzovanjem) 50 mg

- Stabilizirani riževi otrobi 50 mg

Vegetarijanski ovoj kapsule (hidroksipropilmetil celuloza)
236 mg
Lutein (kot ognjičev pripravek)
10 mg

Vitamin E (d-alfa tokoferil sukcinat, 100 iu)
67 mg
558%
Vitamin C (kot Ca, Mg, Zn askorbat)
100 mg
125%
Tavrin
50 mg

N-acetilcistein (NAC)
50 mg

Cink (kot askorbat)
5 mg
50%
Naravni beta karoten/mešani karotenoidi
3 mg

Astaksantin
500 μg

Izvleček grozdnih pešk
10 mg

Mangan (kot bisglicinat ***[TRAACS™])
1 mg
50%
Selen (kot selenov metionin)
25 μg
23%
Baker (kot glukonat)
625 μg
63%
Vitamin A (kot palmitatov pripravek – 999IU)
300 μg
38%
Alfa lipoična kislina
2,5 mg

* V EU priporočeni dnevni vnos.

** Iz nadzorovane ekološke pridelave

***TRAACS™ je registrirana blagovna znamka laboratorijev Albion.Uporaba


Priporočilo

Priporočamo, da zaužijete kot prehransko dopolnilo za odrasle, 1 ali 2 kapsuli dnevno, pri obroku.

Opozorilo

Ne prekoračite dnevnega odmerka, razen če vam je tako naročil zdravstveni delavec. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Ne priporočamo ga med nosečnostjo ali dojenjem, razen če vam zdravstveni delavec svetuje drugače. Če jemljete zdravila na recept, se pred uporabo izdelka posvetujte z zdravnikom.


Shranjujte v hladnem in suhem prostoru ter nedosegljivo otrokom.
Magnifood
Izolirane vitamine in spojine smo oplemenitili z borovnicami jagodami acai, vodno krešo, stabiliziranimi riževimi otrobi, izvlečkom grozdnih pečk in ohrovtom. Omenjena živila so zaradi svojih pomembnih in bogatih antioksidativnih lastnosti primerna naravna zaščita pred pred oksidativnim stresom.O znamki


Terranova prehranska dopolnila

Najbolj podobni naravi.

Terranova ponuja več kot 80 izdelkov in vsi so popolnoma brez aditivov, sladil, barvil, ojačevalcev arom, stabilizatorjev, emulgatorjev. Tudi brez dodanih naravnih sladkorjev.

Raziščite prednosti


Poživljajoča in zaščitna moč barv.

Velikokrat slišimo, da mora biti prehrana v barvah mavrice. Mar ne bi moral ta modri nasvet veljati tudi za prehranska dopolnila, ki jih jemljemo?

Širok spekter naravnih zelenih, rdečih, vijoličnih, modrih, oranžnih in rumenih fitohranil, ki se nahajajo v Terranovinih sestavinah, se združi in ustvari živahne ali pa globoke zemeljske odtenke. Barve, ki jih riše narava so zaščitni znak vseh več kot 80. prehranski dopolnil Terranove.

Svežina telesa in duha.

Terranova ponuja več kot 80 prehranski dopolnil, ki večinoma vsebujejo ekološko polnovredna živila in rastiline, sušene z globokim zamrzovanjem (liofilizirane).

Z liofilizacijo rastline ohranijo dragocene kemične in biološke snovi, minerale, vitamine, antioksidante, encimsko dejavnost in aromo sveže rastline, saj se med procesom odstrani le voda.

Le na ta način lahko divjerasle in ekološke rastline ohranijo blagodejne učinke sveže rastline v prehranskih dopolnilih Terranova.


Zaživite v sinergiji.

Okrog 70% izmed Terranovinih prehranski dopolnil vsebuje edinstveno holistično inovacijo MAGNIFOOD. Gre za zmes hranilno gostih polnovrednih živil in rastlin, ki okrepijo učinkovitost vsake formulacije.

Ta intenzivna sinergijska sestava, edinstvena v vsakem izdelku, je ustvarjena z namenom, da podpira absorpcijo, metabolizem, aktivnost, izkoristek in funkcijo vitaminov, mineralov in/ali drugih hranil v formulaciji.

Prehranska dopolnila Terranova izvirajo iz Velike Britanije. Več informacij o proizvodnem podjetju in zgodovini podjetja je na voljo na njihovi spletni strani (v angleškem jeziku).

Zakaj so Terranovini izdelki tako edinstveni?

Ker vsebujejo inovacijo na področju prehranskih dopolnil Magnifood, vsebujejo sestavine pridobljene po postopku Liofilizacije, so brez aditivov in so 100% ekološki.

Prehranska dopolnila Terranova izvirajo iz Velike Britanije. Več informacij o proizvodnem podjetju in zgodovini podjetja je na voljo na spletni strani (v angleškem jeziku).


Kreditne kartice

Maestro Mastercard Visa

Brezplačna poštnina

Izkoristite brezplačno poštnino ob nakupu nad 50 eur.

Nakupuj

Avemed d.o.o.

Ekskluzivni zastopnik blagovnih znamk Terranova, Wiley's Finest, P'URE Papaya Care, EcoZiz, Bioandina, Novexpert, Strath, Elete in Bio-Nature.

  Kajakaška cesta 40b, 1211 Ljubljana-Šmartno, Slovenija
  040 825 456
  info@avemed.si