Basket 0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Lip'Up balzam za ustnice

NOVO

Lip'Up balzam za ustnice

Nega za ustnice, ki jo je nemogoče opisati le s tremi besedami!
Izbrati izdelek za nego ustnic ali šminko? Povečati volumen, nahraniti ali preprečiti staranje ustnic? Želite takojšnje in vidne učinke ali globinsko in dolgotrajno delovanje? Z Lip'Up balzamom za ustnice se ne boste  več rabili odločati samo za eno opcijo ... Preberi več
19.95€
Koda: VL20007
Zaloga: Na zalogi
Pakiranje: 8 ml
Lip'Up balzam za ustnice
Lip'Up balzam za ustnice
19.95€

Opis


Novexpert Lip'Up balzam za ustnice

Za nego ustnic. 

Poglejmo si naše ustnice od blizu: ko nanesete izdelke za nego ustnic, jih dejansko nekaj tudi zaužijete. Natančneje, 1,8 kg v življenju, kot kažejo rezultati znanstvene študije*! To je dejstvo, ki je pomembno za nas, raziskovalce, saj nosimo veliko odgovornost pri izdelavi formulacije naših brezhibnih in seveda 100-odstotno naravnih izdelkov.

Zato je bilo nujno je bilo, da vam ponudimo večplastno nego ustnic in vam s tem prihranimo večslojno uporabo različnih izdelkov na ustnicah. Nega za ustnice s prednostmi 5 v 1: zagotavlja polnejši videz, povečuje volumen, gladi, vlaži in preprečuje staranje ustnic. Vsaka  od teh lastnosti je bila tudi klinično preskušena. Lip'Up je praktičen, ekonomičen in preprosto fantastičen. Presodite sami!

* Di Zhao, Jie Li, Chao Li, Albert L. Juhasz, Kirk G. Scheckel, Jun Luo, Hong-Bo Li in Lena Q. Ma, 2016, Lead Relative Bioavailability in Lip Products and Their Potential Health Risk to Women, American Chemical Society, Environ. Sci. Technol. 2016, 50, 6036-6043 Sci. Technol. 2016, 50, 6036-6043. 

Rezultati Lip'Up balzam za ustnice:

  • Povečanje volumna*** = 10,6-odstotno povečanje volumna že takoj po prvi uporabi.

  • Intenzivno hranilno delovanje**** = 38,2-odstotno povečanje intenzivnega hranilnega delovanja na ustnice po 14 dneh.

  • Zmanjšanje mikrobrazd*** = 23,5-odstotno zmanjšanje mikrobrazd že takoj po prvi uporabi.
    *** Test je opravil neodvisni laboratorij. Analiza slik – 10 prostovoljcev – rezultati po 14 dneh – najmanj 3 nanosi na dan.
    **** Test je opravil neodvisni laboratorij. Analiza slik – 10 prostovoljcev – rezultati po 14 dneh – najmanj 3 nanosi na dan.SestavineVODA 1 %
AKTIVNE SESTAVINE 65 %
OLJA IN MASLA 28 %
STABILIZATORJI 6 %
  • 100 % sestavin je naravnega izvora.
  • 24,5 % vseh sestavin izvira iz ekološke pridelave. 
  • Okolju prijazna kozmetika in ekološka s certifikatom družbe ECOCERT Greenlife na podlagi standarda ECOCERT, ki je na voljo na spletni strani http://cosmetiques.ecocert.com. 

Vse sestavine si lahko ogledate TUKAJ.Uporaba

Nanesite na ustnice. Kako z nego Lip'Up kombinirati šminko? Imate 2 možnosti: 

1. možnost za MAT učinek: nanesite Lip'Up, pustite delovati 15 minut in nato nanesite šminko. 

2. možnost za učinek SIJAJA: nanesite šminko in nato takoj Lip'Up balzam za ustnice. Pogostost uporabe: uporabljajte trikrat na dan.

Zjutraj, enkrat ali dvakrat čez dan in po možnosti tudi zvečer.O znamki

Novexpert ustvarja formule za nego kože brez kompromisov! Vsi njihovi izdelki se ponašajo s 100 % naravnim izvorom in certifikatom neodvisnih organizacij. So plod prefinjeno raziskane ideje zdravnikov in raziskovalcev osnovane z dobro mislijo na naše dolgoročno zdravje in ne kratkoročnih marketinških kampanj. Zato je francoska formula izdelkov Novexpert njihovo srce in gral naravne lepote. So popolnoma varni za nosečnice, brez alergenov in dostopnimi podatki o vsebnosti naravnih sestavin z jasno razlago njihovega načina delovanja.

Kreditne kartice

Maestro Mastercard Visa

Brezplačna poštnina

Izkoristite brezplačno poštnino ob nakupu nad 50 eur.

Nakupuj

Avemed d.o.o.

Ekskluzivni zastopnik blagovnih znamk Terranova, Wiley's Finest, P'URE Papaya Care, EcoZiz, Bioandina, Novexpert, Strath, Elete in Bio-Nature.

  Kajakaška cesta 40b, 1211 Ljubljana-Šmartno, Slovenija
  040 825 456
  info@avemed.si