Basket 0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Expert lifting krema za okoli oči

NOVO

Expert lifting krema za okoli oči

Takojšen rezultat viden takoj!
Nega za predel okoli oči, ki se ponaša s 24-urnim delovanjem. Čez dan zagotavlja takoj opazen učinek liftinga (takojšnje delovanje), ponoči pa deluje proti staranju in gladi kožo (dolgotrajno delovanje). Preberi več
39.95€
Koda: VL20023
Zaloga: Na zalogi
Pakiranje: 15 ml
Expert lifting krema za okoli oči
Expert lifting krema za okoli oči
39.95€

Opis


Novexpert Expert anti-age krema 

Za vse tipe kože.

Predel okoli oči je vedno glavna skrb ... Zakaj? Ker kaže na našo utrujenost in zdravstveno stanje. Poleg tega se na njem pokažejo prvi znaki staranja kože (gubice okrog oči). Zato ni druge možnosti. Ukrepati je treba takoj in dolgoročno. Zahtevajte oboje!

Dve različni laboratorijski ekipi sta dobili posebno nalogo. Ena se je ukvarjala z iskanjem aktivnih sestavin, ki imajo takojšen učinek in so združljive z občutljivo kožo predela okoli oči. Druga ekipa je bila zadolžena za izbiro sestavin proti staranju z dolgotrajnim delovanjem, primernih za občutljivo kožo na tem predelu obraza.

Rezultat? Cilj je bil v celoti dosežen! V eni sami tubi zagotavljamo takojšen učinek »kot pri liftingu« in dolgoročno delovanje za glajenje kože!

Rezultati Expert anti-age kreme proti staranju:

  • Svetlejši videz oči  = 88 % prostovoljcev meni, da so njihove oči po prvi uporabi videti svetlejše.

  • Bolj gladke gube = 92 % prostovoljcev po 21 dneh uporabe ugotovi, da so njihove gube videti bolj gladke.
    "* Potrošniški test – 55 potrošnikov. % zadovoljstva po prvi uporabi – uporaba zjutraj in/ali zvečer.
    ** Potrošniški test – 55 potrošnikov. % zadovoljstva po 21 dneh uporabe. – Uporaba zjutraj in/ali zvečer."SestavineVODA 62 %
AKTIVNE SESTAVINE 27 %
OLJA IN MASLA 1 %
STABILIZATORJI 10 %
  • 100 % sestavin je naravnega izvora.
  • 20 % vseh sestavin je ekološke pridelave.
  • Okolju prijazna in ekološka kozmetika s certifikatom družbe ECOCERT Greenlife na podlagi standarda ECOCERT, ki je na voljo na spletni strani http://cosmetiques.ecocert.com. Ref. št.: 1781101/62V7


*Za vse sestavine se obrnite na info@avemed.si.Uporaba

Nežno nanesite majhno količino izdelka na spodnjo veko, tako da začnete pri notranjem kotičku očesa in nadaljujete proti zunanjemu robu oči (gube v kotičkih oči). Ličila lahko nanesete takoj, da boste obdržali lifitng učinek. 

Pogostost uporabe: zjutraj in/ali zvečer.O znamki

Novexpert ustvarja formule za nego kože brez kompromisov! Vsi njihovi izdelki se ponašajo s 100 % naravnim izvorom in certifikatom neodvisnih organizacij. So plod prefinjeno raziskane ideje zdravnikov in raziskovalcev osnovane z dobro mislijo na naše dolgoročno zdravje in ne kratkoročnih marketinških kampanj. Zato je francoska formula izdelkov Novexpert njihovo srce in gral naravne lepote. So popolnoma varni za nosečnice, brez alergenov in dostopnimi podatki o vsebnosti naravnih sestavin z jasno razlago njihovega načina delovanja.

Kreditne kartice

Maestro Mastercard Visa

Brezplačna poštnina

Izkoristite brezplačno poštnino ob nakupu nad 50 eur.

Nakupuj

Avemed d.o.o.

Ekskluzivni zastopnik blagovnih znamk Terranova, Wiley's Finest, P'URE Papaya Care, EcoZiz, Bioandina, Novexpert, Strath, Elete in Bio-Nature.

  Kajakaška cesta 40b, 1211 Ljubljana-Šmartno, Slovenija
  040 825 456
  info@avemed.si