Basket 0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Naravni beta karoten, kompleks

Naravni beta karoten, kompleks

Oblika vitamina A, ki se začne na črko B.
1 do 2 kapsuli dnevno, pri obroku
Povsem naravni betakaroten smo izolirali iz alge Dunaliella salina, saj velja za odličen vir različnih naravnih karotenoidov. Preberi več
22.50€
Koda: TN0165
Zaloga: Na zalogi
Pakiranje: 50 kapsul
Naravni beta karoten, kompleks
Naravni beta karoten, kompleks
22.50€

Opis


Terranova naravni betakaroten

Povsem naravni betakaroten smo izolirali iz alge Dunaliella salina, saj velja za odličen vir različnih naravnih karotenoidov, dodali pa smo mu tudi superiorni antioksidant alfa lipično kislino (ALA).

Beta karoten je naravni rastlinski pigment – pomislite na korenje, bučke, marelice. V poletnih mesecih pomaga pričarati čudovito lepo, žametno in zdravo zagorelo polt. Za to dobrodošlo čarovnijo, ki jo ustvari beta karoten, ko se naloži v zgornjo plast kože, ga je dobro začeti uživati vsaj štiri, optimalno pa približno sedem tednov prej.

Obenem je betakaroten tudi pomemben antioksidant, ki se v telesu pretvarja v drug izjemen antioksidant, v vitamin A. Gotovo ste že slišali, da sta lahko slabši vid in nočna slepota simptoma pomanjkanja vitamina A? Oči, koža in lasje so poleti še bolj izpostavljeni oksidativnemu stresu. Redno dodajanje višjih odmerkov vitamina A lahko privede do toksične hipervitaminoze. Uživanje beta karotena v obliki prehranskega dopolnila pod 15 mg pri skupnem vnosu s hrano je popolnoma varno.

OPOMBA:

Čeprav betakaroteni niso nadomestilo za sončne kreme, lahko redno uživanje zaščiti kožo pred škodljivimi vplivi UV-žarkov in sončnimi opeklinami ter tako pripomore k lepši porjavelosti.

Epidemiološke raziskave kažejo, da uživanje betakarotena, izoliranega iz rastlin ali alg, ne povečuje tveganja za razvoj raka, če ga zaužijemo v obliki prehranskega dopolnila od 5 do 10 mg dnevno oziroma pri skupnem vnosu s hrano pod 15 mg na dan.

  • Prekurzor vitamina A.
  • Izoliran iz alge Dunaliella salina.
  • Lahko pripomore k čudoviti porjavelosti kože.
  • Za lepo polt.


Sestavine


Ena rastlinska kapsula
%PDV/RDA*
Magnifood kompleks vsebuje:
325 mg
—-
- listni ohrovt** (sušen z zamrzovanjem)
150 mg

- spirulina**
75 mg

- plod/list rakitovca** (sušen z zamrzovanjem)
50 mg

- vodna kreša** (sušena z zamrzovanjem)
50 mg

Vegetarijanski ovoj kapsule (hidroksipropil metilceluloza)
95 mg

Naravni betakaroten (vir D.salina alga)
7 mg

Macesnov arabinogalaktan
5,5 mg

Alfa-lipoična kislina
0,5 mg

* V EU priporočeni dnevni vnos.

**Iz nadzorovane ekološke pridelave.Uporaba


Priporočilo

Priporočamo, da zaužijete kot prehransko dopolnilo za odrasle, 1 kapsulo dnevno, pri obroku.

Opozorilo

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti.
Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Ne priporočamo ga med nosečnostjo ali dojenjem, razen če vam zdravstveni delavec svetuje drugače. Če jemljete zdravila na recept, se pred uporabo izdelka posvetujte z zdravnikom.
Shranjujte v hladnem in suhem prostoru ter nedosegljivo otrokom.Magnifood

Za sinergijsko delovanje smo v Magnifood dodali tudi druge naravne karotenoide: zeaksantin (izoliran iz ohrovta in kreše), betakaroten in alfakaroten (izolirana iz rakitovca), klorofil (izoliran iz spiruline, kreše in ohrovta), fikocianin (izoliran iz spiruline). Formulacija je oplemenitena s superiornim antioksidantom – alfa-lipoično kislino.
O znamki


Terranova prehranska dopolnila

Najbolj podobni naravi.

Terranova ponuja več kot 80 izdelkov in vsi so popolnoma brez aditivov, sladil, barvil, ojačevalcev arom, stabilizatorjev, emulgatorjev. Tudi brez dodanih naravnih sladkorjev.

Raziščite prednosti


Poživljajoča in zaščitna moč barv.

Velikokrat slišimo, da mora biti prehrana v barvah mavrice. Mar ne bi moral ta modri nasvet veljati tudi za prehranska dopolnila, ki jih jemljemo?

Širok spekter naravnih zelenih, rdečih, vijoličnih, modrih, oranžnih in rumenih fitohranil, ki se nahajajo v Terranovinih sestavinah, se združi in ustvari živahne ali pa globoke zemeljske odtenke. Barve, ki jih riše narava so zaščitni znak vseh več kot 80. prehranski dopolnil Terranove.

Svežina telesa in duha.

Terranova ponuja več kot 80 prehranski dopolnil, ki večinoma vsebujejo ekološko polnovredna živila in rastiline, sušene z globokim zamrzovanjem (liofilizirane).

Z liofilizacijo rastline ohranijo dragocene kemične in biološke snovi, minerale, vitamine, antioksidante, encimsko dejavnost in aromo sveže rastline, saj se med procesom odstrani le voda.

Le na ta način lahko divjerasle in ekološke rastline ohranijo blagodejne učinke sveže rastline v prehranskih dopolnilih Terranova.


Zaživite v sinergiji.

Okrog 70% izmed Terranovinih prehranski dopolnil vsebuje edinstveno holistično inovacijo MAGNIFOOD. Gre za zmes hranilno gostih polnovrednih živil in rastlin, ki okrepijo učinkovitost vsake formulacije.

Ta intenzivna sinergijska sestava, edinstvena v vsakem izdelku, je ustvarjena z namenom, da podpira absorpcijo, metabolizem, aktivnost, izkoristek in funkcijo vitaminov, mineralov in/ali drugih hranil v formulaciji.

Prehranska dopolnila Terranova izvirajo iz Velike Britanije. Več informacij o proizvodnem podjetju in zgodovini podjetja je na voljo na njihovi spletni strani (v angleškem jeziku).

Zakaj so Terranovini izdelki tako edinstveni?

Ker vsebujejo inovacijo na področju prehranskih dopolnil Magnifood, vsebujejo sestavine pridobljene po postopku Liofilizacije, so brez aditivov in so 100% ekološki.

Prehranska dopolnila Terranova izvirajo iz Velike Britanije. Več informacij o proizvodnem podjetju in zgodovini podjetja je na voljo na spletni strani (v angleškem jeziku).Kreditne kartice

Maestro Mastercard Visa

Brezplačna poštnina

Izkoristite brezplačno poštnino ob nakupu nad 50 eur.

Nakupuj

Avemed d.o.o.

Ekskluzivni zastopnik blagovnih znamk Terranova, Wiley's Finest, P'URE Papaya Care, EcoZiz, Bioandina, Novexpert, Strath, Elete in Bio-Nature.

  Kajakaška cesta 40b, 1211 Ljubljana-Šmartno, Slovenija
  040 825 456
  info@avemed.si