Basket 0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Strath

Preberite več o blagovni znamkiStrath je naravno prehransko dopolnilo na osnovi plazmoliziranega kvasa in zelišč. Lahko bi rekli, da je Strath naravno multivitaminsko prehransko dopolnilo, ki vsebuje 61 vitalnih snovi (vitamini, minerali, aminokisline itd.).

V edinstvenem proizvodnem postopku Strath plazmoliziranega kvasa se v celice kvasa doda več kot 50 izbranih ekstraktov zdravilnih rastlin. Celice kvasa nato presnavljajo številne sestavine rastlinskih ekstraktov, kar ima za posledico tvorbo končnega naravnega proizvoda edinstvene sestave.Komu se priporoča?

OTROKOM IN ODRASLIM

Danes, v obdobju hitrega tempa življenja je okoli nas veliko hitre hrane in predelanih obrokov, zato je resnično težko zagotoviti svojim otrokom in sebi kakovostno in z vitamini bogato prehrano, ki bi zadovoljila ne le naše energetske potrebe, ampak tudi potrebo po vseh hranilih, nujnih za normalno delovanje organizma, zdravo rast in razvoj.

Vsebnost vitaminov in mineralov v prehranskem dopolnilu Strath podpira pravilno delovanje imunskega sistema in telo vsakodnevno oskrbuje z 61 vitalnimi snovmi.


ŠOLARJEM IN ZAPOSLENIM

Strath je odlično prehransko dopolnilo k vsakodnevni prehrani šolarjev in študentov, saj jim pomaga obvladovati utrujenost in napetosti, povezane s številnimi obveznostmi.

Strath pozitivno vpliva na delovno učinkovitost, koncentracijo, spomin in imunski sistem ter splošni občutek vitalnosti. Zaradi tega ga konzumirajo tudi številni posamezniki, katerih poklici zahtevajo visoko koncentracijo in so fizično ali psihično zahtevni. Ker vsebuje vse esencialne aminokisline, je še posebej uporaben za rastni proces in za izboljšanje miselnih ter telesnih zmogljivosti vseh starosti.


ŠPORTNIKOM

Vitalne snovi so zelo pomembne, saj spodbujajo regeneracijo in delovanje. Magnezij, kalij, kalcij, železo, krom in selen so še posebej pomembni za športnike. Uživanje petih obrokov zelenjave, sadja in polnozrnatega proizvoda na dan bo zagotovilo zadostno osnovno oskrbo s temi snovmi.

Dodatni vnos življenjsko pomembnih snovi je priporočljiv za povečane potrebe, ki jih danes pogosto najdemo, zlasti zaradi izziva združevanja delovnih, družinskih in športnih dejavnosti. Ta dodatni vitalni del snovi je mogoče 100% naravno vnesti v telo z uporabo Strath Vitality, obogatenega z naravnim magnezijem ali Stratha Original.


NOSEČNICAM IN DOJEČIM MATERAM

Pomanjkanje hemoglobina je pri nosečnicah pogosto. Ista težava se lahko pojavi pri tistih ženskah, ki so imele optimalno krvno sliko pred nosečnostjo. Tablete ali sirupi, ki nadomestijo izgubo železa, so lahko neprijetni ali neučinkoviti zaradi preobčutljivosti prebave nosečnic ali pomanjkanja vitamina C.

Strath, plazmolizirani rastlinski kvas uspešno ohranja stabilne ravni hemoglobina pri bodočih materah, kar je pokazala študija 31 nosečnic. Med dojenjem je pomembno, da imata mati in novorojenček v svoji prehrani zadostno količino hranilnih snovi. Strath, naravno prehransko dopolnilo, je idealno za nosečnice in doječe matere, saj vsebuje več kot 61 presnovno aktivnih snovi, vključno z vitamini, minerali, vsemi aminokislinami in drugimi pomembnimi gradniki.


OSEBAM V “ZLATIH LETIH”

Danes kljub številnim dosežkom pri vzdrževanju higiene in na področju razvoja medicine pravzaprav nismo veliko bolj zdravi, kot v preteklosti. Degenerativne bolezni, presnovne motnje, kot so debelost, diabetes, srčne bolezni in osteoporoza, so le nekatere zdravstvene težave, za katerimi trpi večina ljudi, starejših od 50 let.

Plazmolizirani rastlinski kvas nas v svoji naravni obliki oskrbuje z več kot 60 vitalnimi snovmi, vključno s selenom in cinkom, ki sta prisotna v biološkem ravnovesju in ga lahko optimalno uporabimo v telesu, njihovo antioksidativno delovanje pa lajša številne težave s staranjem.

MED OKREVANJEM PO BOLEZNI

Ko smo bolni, naše telo potrebuje vitalne snovi in njihovo sinergijsko delovanje, da postane čim močnejše. Strath s svojimi 61 vitalnimi snovmi pomaga našemu telesu, da si opomore po bolezni in mu povrne apetit, moč in vitalnost.


ANALIZA

Strath prehransko dopolnilo

Bio-Strath je družinsko podjetje, ki proizvaja plazmoliziran kvas po preverjenem in preizkušenem receptu že od leta 1961, ko je bilo ustanovljeno podjetje. Tradicionalna formula prehranskih dopolnil Strath pa se ohranja vse do danes.

Njegova učinkovitost je dokazana v več kot 30 izvedenih raziskavah. 

Vsebujejo 61 vitalnih snovi (11 vitaminov, 19 mineralov, 11 gradnikov, 19 elementov v sledovih in 20 aminokislin). Katere in koliko, pa preverite v analizi spodaj.


Več o analizi


TRADICIJA

Kako se je vse začelo?

Fred Pestalozzi in dr. Walter Strathmeyer sta se srečala med potovanjem z istim vlakom. Strathmeyer je imel pri sebi eliksir, Pestalozzi pa je bil navdušen nad posebnim receptom zeliščnega kvasa.

Ustanovitev podjetja leta 1961

Posel je bil zapečaten s stiskom roke: Fred Pestalozzi je začel proizvajati Strath in ga prodajati po vsem svetu. Leta 1961 je ustanovil podjetje Bio-Strath AG.

Razcvet podjetja

Mlada dejavnost Freda Pestalozzija je rasla in cvetela, kot tudi njegova družina. Nova tovarna je bila zgrajena na idiličnem griču, v mestecu Herrliberg, ki se nahaja na obali Zürichškega jezera. Kmalu po dokončanju je sledila prva širitev tovarne.

Strath je postal globalni brand

Leta 1967 je ves svet govoril o Strathu. Širša javnost je, tako kot številne zvezde, prisegla na naravni švicarski izdelek. Strath je trenutno naprodaj v več kot 50 državah po vsem svetu.


"Ponosen sem na dejstvo, da smo že druga generacija, ki v Švici proizvaja naravna prehranska dopolnila Strath in s tem prispeva k izboljšanju kakovosti življenja tako ljudi kot živali."

David Pestalozzi

direktor in lastnik podjetja Bio-Strath AG

Kreditne kartice

Maestro Mastercard Visa

Brezplačna poštnina

Izkoristite brezplačno poštnino ob nakupu nad 50 eur.

Nakupuj

Avemed d.o.o.

Ekskluzivni zastopnik blagovnih znamk Terranova, Wiley's Finest, P'URE Papaya Care, EcoZiz, Bioandina, Novexpert, Strath, Elete in Bio-Nature.

  Kajakaška cesta 40b, 1211 Ljubljana-Šmartno, Slovenija
  040 825 456
  info@avemed.si