Basket 0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Splošne določbe
Organizatorja nagradne igre z naslovom »PODARJAMO« (v nadaljevanju: nagradna igra) sta Avemed d.o.o., Koprska ulica 94, 1000 Ljubljana in Košarkarski klub Cedevita Olimpija, Vojkova cesta 100, 1000 Ljubljana, Slovenija (v nadaljevanju: organizator). Namen nagradne igre je promocija podjetja Avemed d.o.o. in posredno ponudbe (v nadaljevanju: Facebook in Instagram stran Avemed). Pravila nagradne igre so podrobneje opisana v nadaljevanju in so v času nagradne igre objavljena na www.avemed.si. S pristopom k sodelovanju v nagradni igri udeleženci soglašajo, da se strinjajo s pravili nagradne igre in jih v celoti sprejemajo.

Trajanje nagradne igre in pogoji sodelovanja
Nagradna igra poteka od 10. 5. do vključno 13. 5. 2022 na Facebook strani in Instagram profilu Avemed, na kateri lahko sodelujejo fizične osebe, starejše od 18 let s stalnim ali z začasnim bivališčem v Republiki Sloveniji, ki sprejemajo ta pravila sodelovanja v nagradni igri in izpolnijo vse potrebne kriterije sodelovanja. Organizator ne prevzema odgovornosti za primer sodelovanja oseb, ki bodo lažno izkazovale starost nad 18 let. Sodelovanje v nagradni igri je prostovoljno. Udeleženci sami krijejo vse stroške sodelovanja v nagradni igri (npr. strošek dostopa do interneta, strošek prenosa podatkov itd.).

Nagrada in nagradno žrebanje
Žrebanje se izvede 13.5. 2022 z aplikacijo Comment Picker. V žrebanju sodelujejo vsi, ki izpolnijo vse pogoje zapisane v objavi v objavi na Facebooku in Instagramu (tj. lajkaj to objavo; spodaj označi koga boš vzel seboj na tekmo in sledi profiloma @avemed.si in @terranovahealth_slovenija). Nagrade so: 2 x 2 vstopnici za ogled tekme KK Cedevita Olimpija : KK Crvena zvezda mts. 2 vstopnici se podelijo na Facebook strani Avemed in 2 na Instagram profilu Avemed.si.

Obveščanje in objava nagrajenca ter prevzem nagrade
Nagrajenec bo na dan žrebanja obveščen o nagradi preko sporočila na Facebooku. Nagrajenec mora najkasneje 1 dan po razglasitvi rezultatov posredovati svoje podatke (ime, priimek, telefonska številka, elektronski naslov) organizatorju. V primeru, da nagrajenec le-teh ne posreduje v roku, se šteje, da se nagradi odpoveduje. Nagrajenec bo o podrobnih navodilih glede prevzema nagrade obveščen po sporočilu s strani organizatorja. Nagrajenec s sodelovanjem v nagradni igri soglaša, da se podatki o njegovem Facebook oziroma Instagram uporabniškem imenu in prejeti nagradi, javno objavijo. Nagrade ni mogoče zamenjati niti zahtevati izplačila njene denarne protivrednosti v gotovini. Nagrade ni mogoče prenesti na drugo osebo. Morebitne stroške, ki so povezani s pridobitvijo ali z uporabo nagrade, krije nagrajenec sam. Organizator in izvajalec si pridržujeta pravico, da se nagrada ne podeli, če se ugotovi, da je nagrajenec v nagradni igri sodeloval v nasprotju s temi pravili ali ne posreduje podatkov v roku 3 dni od objave nagrajenca.

Varstvo osebnih podatkov
Udeleženci v nagradni igri organizatorju dovoljujejo objavo imena in priimka ter ali ime profila nagrajenca na Facebook strani in Instagram profilu Avemed v primeru, da bodo nagrajeni. Z udeležbo v nagradni igri se šteje, da sodelujoči pristopi k sodelovanju in sprejema splošne pogoje sodelovanja v nagradni igri. Udeleženci v nagradni igri tudi soglašajo, da organizator kot upravljavec zbirke podatkov vodi, vzdržuje in nadzoruje zbirko zbranih osebnih podatkov posameznikov v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Posredovanje osebnih podatkov je prostovoljno. Če posameznik svojih podatkov, ki so opredeljeni kot obvezni za izvedbo te igre, ne želi posredovati organizatorju kot upravljalcu, ne bo mogel sodelovati v igri. V času upravljanja osebnih podatkov ima posameznik možnost vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov, skladno z veljavnimi predpisi. Podatki nagrajenca ne bodo uporabljeni za namen neposrednega trženja. Organizator zagotavlja, da se bodo posredovani podatki obravnavali v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in ne bodo, brez privoljenja, posredovani katerikoli tretji osebi. Avtentično tolmačenje teh pravil določata izključno organizator in tehnični izvajalec.

Kreditne kartice

Maestro Mastercard Visa

Brezplačna poštnina

Izkoristite brezplačno poštnino ob nakupu nad 50 eur.

Nakupuj

Avemed d.o.o.

Ekskluzivni zastopnik blagovnih znamk Terranova, EcoZiz, Bioandina, You&Oil in Bio-Nature.

  Koprska ulica 94, 1000 Ljubljana
  01/292-60-70
  info@avemed.si