Basket 0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Splošne določbe
Organizatorja nagradne igre z naslovom »NAGRADNA IGRA - Okrepimo našo notranjo moč!« (v nadaljevanju: nagradna igra) sta Avemed d.o.o., Koprska ulica 94, 1000 Ljubljana in Mladinska knjiga Založba d.d., Slovenska 29, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju: organizator). Namen nagradne igre je promocija podjetja Avemed d.o.o. in posredno ponudbe (v nadaljevanju: Facebook in Instagram stran Avemed.si). Pravila nagradne igre so podrobneje opisana v nadaljevanju in so v času nagradne igre objavljena na www.avemed.si. S pristopom k sodelovanju v nagradni igri udeleženci soglašajo, da se strinjajo s pravili nagradne igre in jih v celoti sprejemajo.

Trajanje nagradne igre in pogoji sodelovanja
Nagradna igra poteka od 27. 9. do vključno 30. 9. (do 12.00 h) 2022 na Facebook strani in Instagram profilu Avemed, na kateri lahko sodelujejo fizične osebe, starejše od 18 let s stalnim ali z začasnim bivališčem v Republiki Sloveniji, ki sprejemajo ta pravila sodelovanja v nagradni igri in izpolnijo vse potrebne kriterije sodelovanja. Organizator ne prevzema odgovornosti za primer sodelovanja oseb, ki bodo lažno izkazovale starost nad 18 let. Sodelovanje v nagradni igri je prostovoljno. Udeleženci sami krijejo vse stroške sodelovanja v nagradni igri (npr. strošek dostopa do interneta, strošek prenosa podatkov itd.).

Nagrada in nagradno žrebanje
Žrebanje se izvede 30.9. 2022 s strani ekipe Avemed. V žrebanju sodelujejo vsi, ki izpolnijo vse pogoje zapisane v objavi v objavi na Facebooku in Instagramu (t.j. všečkajte to objavo. Sledi @Mladinska knjiga; @Terranovahealth_Slovenija in @Avemed.si. V komentar označi osebo, ki ji ravno tako želiš sproščujoč dopust. Na Facebooku oziroma Instagramu.) Nagrade so: 1 x knjiga Intuicija! (Amisha Ghadiali), ki jo podarja Mladinska knjiga in 1x Terranovin B kompleks (50 kapsul). Nagrada se podeli 1 nagrajencu izbranemu iz Facebook in 1 nagrajencu iz Instagram profila Avemed.si.

Obveščanje in objava nagrajenca ter prevzem nagrade
Nagrajenec bo na dan žrebanja obveščen o nagradi preko sporočila na Facebooku oziroma Instagramu. Nagrajenec mora najkasneje 1 dan po razglasitvi rezultatov posredovati svoje podatke (ime, priimek, telefonska številka, naslov stalnega prebivališča in elektronski naslov) organizatorju. V primeru, da nagrajenec le-teh ne posreduje v roku, se šteje, da se nagradi odpoveduje. Nagrajenec bo o podrobnih navodilih glede prevzema nagrade obveščen po sporočilu s strani organizatorja. Nagrajenec s sodelovanjem v nagradni igri soglaša, da se podatki o njegovem Facebook oziroma Instagram uporabniškem imenu in prejeti nagradi, javno objavijo. Nagrade ni mogoče zamenjati niti zahtevati izplačila njene denarne protivrednosti v gotovini. Nagrade ni mogoče prenesti na drugo osebo. Morebitne stroške, ki so povezani s pridobitvijo ali z uporabo nagrade, krije nagrajenec sam. Organizator in izvajalec si pridržujeta pravico, da se nagrada ne podeli, če se ugotovi, da je nagrajenec v nagradni igri sodeloval v nasprotju s temi pravili ali ne posreduje podatkov v roku 3 dni od objave nagrajenca.

Varstvo osebnih podatkov
Udeleženci v nagradni igri organizatorju dovoljujejo objavo imena in priimka ter ali ime profila nagrajenca na Facebook strani in Instagram profilu Avemed, Terranova Slovenija ter Mladinske knjige, v primeru, da bodo nagrajeni. Z udeležbo v nagradni igri se šteje, da sodelujoči pristopi k sodelovanju in sprejema splošne pogoje sodelovanja v nagradni igri. Udeleženci v nagradni igri tudi soglašajo, da organizator kot upravljavec zbirke podatkov vodi, vzdržuje in nadzoruje zbirko zbranih osebnih podatkov posameznikov v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Posredovanje osebnih podatkov je prostovoljno. Če posameznik svojih podatkov, ki so opredeljeni kot obvezni za izvedbo te igre, ne želi posredovati organizatorju kot upravljalcu, ne bo mogel sodelovati v igri. V času upravljanja osebnih podatkov ima posameznik možnost vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov, skladno z veljavnimi predpisi. Podatki nagrajenca ne bodo uporabljeni za namen neposrednega trženja. Organizator zagotavlja, da se bodo posredovani podatki obravnavali v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in ne bodo, brez privoljenja, posredovani katerikoli tretji osebi. Avtentično tolmačenje teh pravil določata izključno organizator in tehnični izvajalec.

Končne določbe
Organizator si pridržuje pravico do spremembe pravil. O vseh spremembah nagradne igre in pravilih bodo udeleženci obveščeni z objavami na že zgoraj omenjenih komunikacijskih kanalih. Morebitna vprašanja in dodatna pojasnila, ki se pojavijo v zvezi z nagradno igro, lahko uporabniki pošljejo na zasebno sporočilo Facebook strani ali Instagram profila Avemed. Vse pritožbe ali ugovore glede nagradne igre rešuje organizator in o njih dokončno odloča. Te nagradne igre ne upravlja in ne sponzorira Facebook ali Instagram, niti ni Facebook ali Instagram na noben način povezan z nagradno igro in zanjo ni odgovoren. Vse zahteve, komentarje ali pritožbe glede nagradne igre je treba nasloviti na organizatorja in ne na Facebook in Instagram. Pravila nagradne igre stopijo v veljavo z dnem 27. 9. 2022.


Ljubljana, 27. 9. 2022

Kreditne kartice

Maestro Mastercard Visa

Brezplačna poštnina

Izkoristite brezplačno poštnino ob nakupu nad 50 eur.

Nakupuj

Avemed d.o.o.

Ekskluzivni zastopnik blagovnih znamk Terranova, Wiley's Finest, P'URE Papaya Care, EcoZiz, Bioandina, Novexpert, Strath, Elete in Bio-Nature.

  Kajakaška cesta 40b, 1211 Ljubljana-Šmartno, Slovenija
  040 825 456
  info@avemed.si