Basket 0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Navodila za nakup


Pregled in iskanje izdelkov

Na vstopni strani avemed.si so že izpostavljeni določeni izdelki. Celotno ponudbo izdelkov si kupci lahko ogledajo v meniju »Trgovina«. Za lažje iskanje izdelkov je kupcem na voljo iskalnik, kamor vnesejo 1 ali več ključnih besed. Iskalnik bo glede na vnešene besede prikazal nabor izdelkov, ki ustrezajo iskalnemu nizu. Kupcem je na voljo tudi filter za iskanje in sicer po področjih uporabe ter po skupinah izdelkov. Kupec filter aktivira tako, da pri izbranem filtru klikne na kvadratek. Kupcu se bodo nato prikazali izdelki, ki ustrezajo izbranemu filtru. Deaktivacijo posameznega filtra uporabnik uredi tako, da zopet klikne na kvadratek ob posameznem filtru. S klikom na »Počisti vse« se bodo vsi filtri hkrati deaktivirali.


Košarica

Na spletni strani avemed.si najdete svoj izdelek, ga s klikom na ikono »košarica« ali DODAJ V KOŠARICO dodate v svojo virtualno košarico. Izdelek ima lahko različne količine pakiranja, zato pred dodajanjem v košarico izberete količino. V desnem zgornjem kotu se vam bo poleg košarice izpisala številka koliko različnih izdelkov imate v košarici. Od tu dalje lahko nadaljujete z brskanjem in izbiranjem novih izdelkov, ki jih želite naročiti ali pa nadaljujete z oddajo naročila s klikom na gumb K BLAGAJNI.


Unovčevanje kuponov in promocijskih kod

V košarici lahko vnovčite vaš kupon in sicer z vpisom kode kupna v okence pod listo izdelkov v košarici.


Blagajna

Ko kupec zaključi z iskanjem izdelkov in je njegov izbor za naročilo končan, se pomakne na blagajno s klikom na »K BLAGAJNI«.

Izbira načina plačila

Na blagajni kupec izbere način, kako bo plačal izbrano naročilo. Kupcu je na voljo: plačilo po povzetju (z gotovino ali plačilno kartico), plačilo s kreditno kartico, plačilo preko PayPala in plačilo z bančnim nakazilom (po predračunu).

Izbira načina dostave

Na blagajni kupec izbira med 2 možnostima za dostavo naročila: dostava na izbrani naslov (z dostavno službo GLS) ali osebni prevzem na naslovu Kajakaška ulica 40b, 1211 Ljubljana-Šmartno.

Podatki plačnika in naslov za dostavo

Kupec mora pred oddajo naročila vnesti tudi svoje osebne podatke: ime in priimek, naslov (ulica, poštna številka in mesto), telefon in e-poštni naslov. Kupcu bo naročilo poslano na izbrani naslov. V kolikor kupec želi dostavo paketa na drugi naslov, izbere »Dostavi na drugi naslov?« ter vnese želene podatke za dostavo.


Zaključek in oddaja naročila

Ko kupec uredi vse izbire in vnese vse podatke o kupcu in dostavi, naročilo odda s klikom na »KUPITE SEDAJ«.


Obvestilo o uspešno oddanem naročilu

V kolikor bo naročilo uspešno oddano, bo kupec na spletni strani prejel obvestilo: Vaše naročilo je bilo uspešno oddano. Prav tako bo kupec na svoj elektronski naslov prejel obvestilo o uspešni oddaji naročila.


Načini plačila

Plačilo s kreditno kartico

Na naši spletni strani lahko kupci plačajo naročilo takoj s plačilnimi karticami Mastercard, Maestro, Visa in American Express. Ob zaključku nakupovanja kupci znotraj košarice kliknejo “k blagajni”in nato kot način plačila »kreditna kartica«. Uporabnik zatem vnese podatke svoje plačilne kartice in na koncu izbere »potrdi«. Ob uspešnem zaključku plačila bo uporabnik prejel obvestilo na spletni strani in zatem še s sporočilom na email.

Bančno nakazilo (po predračunu)

Naročilo je mogoče plačati tudi z bančnim nakazilom oziroma na podlagi izstavljenega predračuna (plačilo naročila pred odpremo izdelkov). Kupec ob zaključku nakupovanja v košarici izbere »k blagajni« in nato med načini plačila izbere »po predračunu« ter na koncu »potrdi«. Kupec bo na svoj email prejel predračun v e-obliki (skupaj z vsemi podatki in navodili za izvedbo nakazila). Po prejemu nakazila, bo izbrano naročilo obdelano in odposlano na kupčev naslov. Vaše naročilo bo zadržano, dokler ne potrdimo prejema plačila. V kolikor ne poravnate predračuna v 3 delovnih dneh, bomo Vaše naročilo preklicali.

Plačilo po povzetju

Kupcem je na voljo plačilo naročila z gotovino po povzetju (ob dostavi in prevzemu paketa). Ob zaključku nakupa kupec v košarici z izdelki izbere »k blagajni«. Nato med načini plačila izbere »po povzetju« in nato »potrdi«. Naročilo bo obdelano in odposlano kupcu na izbrani naslov z dostavno službo GLS. Ob dostavi in prevzemu blaga bo kupec moral naročilo plačati z gotovino neposredno dostavljavcu GLS.

Plačilo preko PayPala

Možno je tudi plačilo naročila s PayPalom. Med načini plačila kupec izbere možnost »PayPal« in klikne na gumb »Potrdi«. Odpre se nova stran, kjer stranka vnese svoje podatke o plačilu PayPal. Po uspešno opravljenem plačilu bo uporabnik prejel obvestilo na spletni strani in nato elektronsko sporočilo. Naročilo bo zatem obdelano in odposlano kupcu na izbrani naslov z dostavno službo GLS.

Kreditne kartice

Maestro Mastercard Visa

Brezplačna poštnina

Izkoristite brezplačno poštnino ob nakupu nad 50 eur.

Nakupuj

Avemed d.o.o.

Ekskluzivni zastopnik blagovnih znamk Terranova, Wiley's Finest, P'URE Papaya Care, EcoZiz, Bioandina, Novexpert, Strath, Elete in Bio-Nature.

  Kajakaška cesta 40b, 1211 Ljubljana-Šmartno, Slovenija
  040 825 456
  info@avemed.si