Basket 0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Multi-imun 3

NOVO

Multi-imun 3

Ultimativni trojček za varno jesen.
Telo je treba podpreti celostno, saj vemo, da dodajanje zgolj enega dopolnila pri določenih težavah ne prinese želenih rezultatov. Preberi več
47.17€
Koda: Multi-imun 3
Zaloga: Na zalogi
Pakiranje: 3 stekleničke


Multi-imun 3

Multi-imun 3 je set treh prehranskih dopolnil, katerih kombinacija lahko poskrbi za prijetnejšo jesen. V triu se skrivajo Terranova Cink, 15 mg, kompleks, Terranova Vitamin C, 250 mg kompleks in Terranova Vitamin d3 2000 IU, kompleks.

Več o izbranih prehranskih dopolnilih:  • Cink in vitamin C imata vlogo pri delovanju imunskega sistema.
  • Vitamin D prispeva k delovanju imunskega sistema.
  • Cink in Vitamin C imata vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom.
  • Vitamin C prispeva k delovanju živčnega sistema.
  • Vitamin C prispeva k normalnemu psihološkemu delovanju.
  • Vitamin C prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti.
  • Cink prispeva k zdravim kostem, zdravi koži, zdravim zobem in lasem.
  • Vitamin D prispeva k delovanju mišic.
  • Primereno za vegane in vegetarijance.

Terranova prehranska dopolnila

Najbolj podobni naravi.

Terranova ponuja več kot 80 izdelkov in vsi so popolnoma brez aditivov, brez konzervansov, sladil, barvil, ojačevalcev arom, stabilizatorjev, emulgatorjev. Tudi brez dodanih naravnih sladkorjev.

Raziščite prednosti


Poživljaloča in zaščitna moč barv.

Velikokrat slišimo, da mora biti prehrana v barvah mavrice. Mar ne bi moral ta modri nasvet veljati tudi za prehranska dopolnila, ki jih jemljemo?

Širok spekter naravnih zelenih, rdečih, vijoličnih, modrih, oranžnih in rumenih fitohranil, ki se nahajajo v Terranovinih sestavinah, se združi in ustvari živahne ali pa globoke zemeljske odtenke. Barve, ki jih riše narava so zaščitni znak vseh več kot 80. prehranski dopolnil Terranove.

Svežina telesa in duha.

Terranova ponuja več kot 80 prehranski dopolnil, ki večinoma vsebujejo ekološko polnovredna živila in rastiline, sušene z globokim zamrzovanjem (liofilizirane).

Z liofilizacijo rastline ohranijo dragocene kemične in biološke snovi, minerale, vitamine, antioksidante, encimsko dejavnost in aromo sveže rastline, saj se med procesom odstrani le voda.

Le na ta način lahko divjerasle in ekološke rastline ohranijo blagodejne učinke sveže rastline v prehranskih dopolnilih Terranova.


Zaživite v sinergiji.

Okrog 70% izmed Terranovinih prehranski dopolnil vsebuje edinstveno holistično inovacijo MAGNIFOOD. Gre za zmes hranilno gostih polnovrednih živil in rastlin, ki okrepijo učinkovitost vsake formulacije.

Ta intenzivna sinergijska sestava, edinstvena v vsakem izdelku, je ustvarjena z namenom, da podpira absorpcijo, metabolizem, aktivnost, izkoristek in funkcijo vitaminov, mineralov in/ali drugih hranil v formulaciji.

Prehranska dopolnila Terranova izhajajo iz Velike Britanije. Več informacij o proizvodnem podjetju in zgodovini podjetja je na voljo na njihovi spletni strani (v angleškem jeziku).

Zakaj so Terranovini izdelki tako edinstveni?

Ker vsebujejo inovacijo na področju prehranskih dopolnil Magnifood, vsebujejo sestavine pridobljene po postopku Liofilizacije, so brez aditivov in so 100% ekološki.

Prehranska dopolnila Terranova izhajajo iz Velike Britanije. Več informacij o proizvodnem podjetju in zgodovini podjetja je na voljo na spletni strani (v angleškem jeziku).

Priporočilo

Cink, 15 mg, kompleks: 1 kapsula dnevno, pri obroku

Vitamin C, 250 mg, kompleks: 1-2 kapsuli na dan, pri obroku

Vitamin D3 UI 2000, kompleks: 1 kapsula dnevno, pri obroku

Opozorilo

Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti.


Kreditne kartice

Maestro Mastercard Visa

Brezplačna poštnina

Izkoristite brezplačno poštnino ob nakupu nad 50 eur.

Nakupuj

Avemed d.o.o.

Ekskluzivni zastopnik blagovnih znamk Terranova, EcoZiz, Bioandina, You&Oil in Bio-Nature.

  Koprska ulica 94, 1000 Ljubljana
  01/292-60-70
  info@avemed.si