Basket 0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Bio Maca: Prah želatinizirane rdeče mace

Bio Maca: Prah želatinizirane rdeče mace

Veter v jadra ženski seksualnosti in plodnosti.
1 vrečko (5g) zaužijte s hrano ali pijačo
Prah želatinizirane rdeče mace je premium prehransko dopolnilo s 100% vsebnostjo prahu želatinizirane korenine rdeče mace iz ekološke pridelave. Preberi več
18.11€
Koda: BA02
Zaloga: Zadnji kosi
Pakiranje: Vrečka (5g), 30 kos
Bio Maca: Prah želatinizirane rdeče mace
Bio Maca: Prah želatinizirane rdeče mace
18.11€

Opis


Prah želatinizirane rdeče mace

  • ob  menopavzalnih motnjah
  • ob močno izraženem PMS
  • ob težavah z zanositvijo
  • ob slabem razpoloženju in utrujenosti pri ženskah
  • za boljši izgled kože in manj nečistoč 
  • za močno in gosto kostnino

Poleg niza njenih odličnih lastnosti jo dodatno odlikuje izvor ekološke pridelave. To pomeni, da izdelek ne vsebuje umetnih gnojil, pesticidov, lahko topnih mineralnih gnojil, gensko spremenjenih organizmov ter ostalih sintetičnih dodatkov, ki jih po navadi najdemo v krmilih in gnojilih.




Sestavine


Priporočeni dnevni odmerek (5g)
Želatinizirana korenina rdeče mace 100%



Uporaba



Priporočilo

Želatinizirana maca ima svojstven, karameliziran okus, a še vedno mnogo boljši kot presna maca v prahu. Priporočamo, da jo vmešate v pomarančni sok, limonado ali smuti.

Opozorilo

Ljudje, ki jemljejo zdravila, se morajo pred jemanjem posvetovati z zdravnikom.

Hranite izven dosega majhnih otrok. Priporočenih dnevnih odmerkov ne smete prekoračiti.

Prehransko dopolnilo ni nadomestek ali zamenjava za uravnoteženo prehrano.

Ni primerno za nosečnice in doječe matere. Osebe, ki jemljejo druga zdravila, naj se pred uporabo posvetujejo z zdravnikom.

Hranite v suhem in temnem prostoru pri temperaturi do 25 °C.




O znamki


Maca Bioandina

Premium eko produkt


Maca, proizvajalca Bioandina, ima aktivirane sekundarne metabolite macamide in macaene, značilne in endinstvene zgolj za to rastlino. Macamidi in macaeni so nosilci ključnih lastnosti  delovanja te izjemne rastline na človeški organizem. Znanstvene raziskave so pokazale, da  se aktivacija glavnih bioaktivnih macamidov zgodi le med biokemično reakcijo. Zanjo je treba najprej koren mace posušiti, nato pa ga pod kontroliranimi pogoji kuhati pod povišanim tlakom. Pravzaprav gre za simulacijo tisočletne tradicionalne metode kuhanja korena mace.  


Maca

Maca je odporna, adaptogena rastlina, ki raste na 3.950 metrih nadmorske višine v perujskih Andih. Junin velja za domovino perujskega makaka. Zaradi suhega podnebja in nadmorske višine je maca posebna superhrana. Barva hipokotila mace povzroča tudi razlike njeni v biološki sestavi.

Aktivirana maca

V procesu želatinizacije mace se aktivirajo sekundarni metaboliti (macamidi in macaeni), ki so edinstveni za rastlino maca in odgovorni za večino njenih adaptogenih aktivnosti.


Želatinizacija mace

Želatinizacija mace nikakor ni povezana z želatino oz. z živalskim tkivom. Želatinizacija je termični postopek kuhanja mace, s katerim se škrob spremeni v škrobno pasto. Starodavna ljudstva, kot so Inki, so maco vedno prekuhavali in je niso jedli surove, kar je izboljšalo njeno biološko uporabnost. Ta sodoben postopek posnema tradicionalno pripravo kuhanja mace - želatinizacijo. Glede na to, da ne vsebuje sestavin živalskega izvora, je maca primerna tako za vegetarijance kot vegane.

Želatinizacija omogoča

  • boljšo prehransko vrednost mace
  • boljšo prebavljivost mace
  • uživanje mikrobiološko zdrave mace
  • povečanje koncentracije naravnih posebnih snovi - makamidov, v primerjavi s presno maco
  • simulira tradicionalno metodo s katero so Inki pripravljali maco





Kreditne kartice

Maestro Mastercard Visa

Brezplačna poštnina

Izkoristite brezplačno poštnino ob nakupu nad 50 eur.

Nakupuj

Avemed d.o.o.

Ekskluzivni zastopnik blagovnih znamk Terranova, Wiley's Finest, P'URE Papaya Care, EcoZiz, Bioandina, Novexpert, Strath, Elete in Bio-Nature.

  Kajakaška cesta 40b, 1211 Ljubljana-Šmartno, Slovenija
  040 825 456
  info@avemed.si