Basket 0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Bio Maca: Prah želatinizirane črne mace

Bio Maca: Prah želatinizirane črne mace

Več je več: starodavni tradicionalni tonik za moški libido.
1 vrečko (5g) zaužijte s hrano ali pijačo
Prah želatinizirane črne mace je premium prehransko dopolnilo s 100% vsebnostjo prahu želatinizirane korenine črne mace iz ekološke pridelave. Preberi več
22.97€
Koda: BA03
Zaloga: Na zalogi
Pakiranje: Vrečka (5g), 30 kos
Bio Maca: Prah želatinizirane črne mace
Bio Maca: Prah želatinizirane črne mace
22.97€

Opis


Prah želatinizirane črne mace

  • tradicionalni afrodizijak- za plodnost moških
  • za koncentracijo 
  • za adaptacijo na stres
  • za boljše razpoloženje
  • šport: za moč in vzdržljivost

Poleg niza njenih odličnih lastnosti jo dodatno odlikuje njen izvor iz ekološke pridelave. To pomeni, da izdelek ne vsebuje umetnih gnojil, pesticidov, lahko topnih mineralnih gnojil, gensko spremenjenih organizmov ter ostalih sintetičnih dodatkov, ki jih po navadi najdemo v krmilih in gnojilih.



Sestavine


Priporočeni dnevni odmerek (5g)
Želatinizirana korenina črne mace 100%



Uporaba


Priporočilo

Želatinizirana maca ima svojstven, karameliziran okus, a še vedno mnogo boljši kot presna maca v prahu. Priporočamo, da jo vmešate v pomarančni sok, limonado ali smuti.

Opozorilo

Ljudje, ki jemljejo zdravila, se morajo pred jemanjem posvetovati z zdravnikom




O znamki


Maca Bioandina

Premium eko produkt

Maca, proizvajalca Bioandina, ima aktivirane sekundarne metabolite macamide in macaene, značilne in endinstvene zgolj za to rastlino. Macamidi in macaeni so nosilci ključnih lastnosti delovanja te izjemne rastline na človeški organizem. Znanstvene raziskave so pokazale, da  se aktivacija glavnih bioaktivnih macamidov zgodi le med biokemično reakcijo. Zanjo je treba najprej koren mace posušiti, nato pa ga pod kontroliranimi pogoji kuhati pod povišanim tlakom. Pravzaprav gre za simulacijo tisočletne tradicionalne metode kuhanja korena mace.  


Maca

Maca je odporna, adaptogena rastlina, ki raste na 3.950 metrih nadmorske višine v perujskih Andih. Junin velja za domovino perujskega makaka. Zaradi suhega podnebja in nadmorske višine je maca posebna superhrana. Barva hipokotila mace povzroča tudi razlike njeni v biološki sestavi.

Aktivirana maca

V procesu želatinizacije mace se aktivirajo sekundarni metaboliti (macamidi in macaeni), ki so edinstveni za rastlino maca in odgovorni za večino njenih adaptogenih aktivnosti.


Želatinizacija mace

Želatinizacija mace nikakor ni povezana z želatino oz. z živalskim tkivom. Želatinizacija je termični postopek kuhanja mace, s katerim se škrob spremeni v škrobno pasto. Starodavna ljudstva, kot so Inki, so maco vedno prekuhavali in je niso jedli surove, kar je izboljšalo njeno biološko uporabnost. Ta sodoben postopek posnema tradicionalno pripravo kuhanja mace - želatinizacijo. Glede na to, da ne vsebuje sestavin živalskega izvora, je maca primerna tako za vegetarijance kot vegane.

Želatinizacija omogoča

  • boljšo prehransko vrednost mace
  • boljšo prebavljivost mace
  • uživanje mikrobiološko zdrave mace
  • povečanje koncentracije naravnih posebnih snovi - makamidov, v primerjavi s presno maco
  • simulira tradicionalno metodo s katero so Inki pripravljali maco





Kreditne kartice

Maestro Mastercard Visa

Brezplačna poštnina

Izkoristite brezplačno poštnino ob nakupu nad 50 eur.

Nakupuj

Avemed d.o.o.

Ekskluzivni zastopnik blagovnih znamk Terranova, Wiley's Finest, P'URE Papaya Care, EcoZiz, Bioandina, You&Oil, Elete in Bio-Nature.

  Kajakaška cesta 40b, 1211 Ljubljana-Šmartno, Slovenia
  040 825 456
  info@avemed.si