Basket 0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Tris za prebavo

RAZPRODANO

Tris za prebavo

Vse dobre stvari so tri.
V teh čudnih časih smo skoraj pozabili, da fajn črevo lahko ustvari tudi fajn telo. Črevesje dobesedno hrani vse tvoje celice, v njem se nahaja tudi 70% tvojega imunskega sistema, ki ga letos spet potrebujemo v top formi. Stanje v črevesju vpliva na razpoloženje, izgled kože, na hormonsko ravnovesje,... ni da ni. Preberi več
68.43€
Koda: Tris-za-prebavo
Zaloga: Ni na zalogi
Pakiranje: 3 stekleničke
Tris za prebavo
Tris za prebavo
68.43€

Opis

Tris za prebavo

V teh čudnih časih smo skoraj pozabili, da fajn črevo lahko ustvari tudi fajn telo. Črevesje dobesedno hrani vse tvoje celice, v njem se nahaja tudi 70% tvojega imunskega sistema, ki ga letos spet potrebujemo v top formi. Stanje v črevesju vpliva na razpoloženje, izgled kože, na hormonsko ravnovesje,... ni da ni.

No, kaj praviš? Si pripravljena na Avemedovo celostno, intenzivno nego črevesja od znotraj navzven?

Najprej v črevesju vzpostavi primerno mikrobioto in iz njega preženi neugodne bakterije in druga nepovabljena bitja. Cleanse support lahko v enem zamahu s kar štirimi vrhunskimi lifoiliziranimi eteričnimi olji origana, poprove mete, muškatne kadulje in rožmarina eliminira določene patogene bakterije ter ostale črevesne vsiljivce. Konkretno manj razlogov za slabo počutje, pomankanje energije, napihovanje, vetrove, zaprtje, driske ter ostale straniščne muke.

Kdor naredi prvi korak, naj naredi še drugega, pravi modrost. V tem drugem na tista izpraznjena mesta, kjer so na črevesni steni prej kraljevale škodljive in opurtunistične bakterije, sejemo mlečnokislinske bakterije aka probiotične seve. V Terranovinem Probiotičnem kompleksu s prebiotiki je kar 5 različlnih, varnih, dobro raziskanih in učinkovitih sevov in še prebiotiki, s katerimi se mlečnokislinske bakterije hranijo. Skratka, tvoj lasten probiotični klub za zahtevne nasprotnike in napete črevesne tekme.

Vse dobre stvari tri, pravijo. Sočasno vsakemu obroku dodaj kapsulo Prebavnih encimov, Terranova. Prebavni encimi so bergle za prebavo. Z njimi prebava teče kot namazana, zato obrok “v želodcu ne obleži”, ampak lahkotno nadaljuje svojo prebavno pot. Izdelek tvori kar sedem različnih encimov in pomaga pri prebavi mastne hrane, mlečnega sladkorja, običajnega sladkorja, stročnic, škroba, raznih sladil, mesa….skratka, vsega razen politikov.

1,2,3 - napihovanje, vetrovi, “švohota”, brezvoljnost, pekel na stranišču in kar je še trpkih prebavnih izkušenj, bodo samo še preteklost.
Uporaba

Priporočilo

CLEANSE SUPPORT: 2 kapsuli dnevno, pred obrokom (ena pred zajtrkom in ena pred večerjo). 

PROBIOTIČNI KOMPLEKS s prebiotiki: 1 kapsula na dan, pri obroku

PREBAVNI ENCIMI, kompleks: 1 kapsula z ali na začetku manjšega obroka ali 1 - 2 kapsuli z ali na začetku večjega obroka.

Opozorilo

Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti.
O znamki

Terranova prehranska dopolnila

Najbolj podobni naravi.

Terranova ponuja več kot 80 izdelkov in vsi so popolnoma brez aditivov, brez konzervansov, sladil, barvil, ojačevalcev arom, stabilizatorjev, emulgatorjev. Tudi brez dodanih naravnih sladkorjev.

Raziščite prednosti

Poživljaloča in zaščitna moč barv.

Velikokrat slišimo, da mora biti prehrana v barvah mavrice. Mar ne bi moral ta modri nasvet veljati tudi za prehranska dopolnila, ki jih jemljemo?

Širok spekter naravnih zelenih, rdečih, vijoličnih, modrih, oranžnih in rumenih fitohranil, ki se nahajajo v Terranovinih sestavinah, se združi in ustvari živahne ali pa globoke zemeljske odtenke. Barve, ki jih riše narava so zaščitni znak vseh več kot 80. prehranski dopolnil Terranove.

Svežina telesa in duha.

Terranova ponuja več kot 80 prehranski dopolnil, ki večinoma vsebujejo ekološko polnovredna živila in rastiline, sušene z globokim zamrzovanjem (liofilizirane).

Z liofilizacijo rastline ohranijo dragocene kemične in biološke snovi, minerale, vitamine, antioksidante, encimsko dejavnost in aromo sveže rastline, saj se med procesom odstrani le voda.

Le na ta način lahko divjerasle in ekološke rastline ohranijo blagodejne učinke sveže rastline v prehranskih dopolnilih Terranova.


Zaživite v sinergiji.

Okrog 70% izmed Terranovinih prehranski dopolnil vsebuje edinstveno holistično inovacijo MAGNIFOOD. Gre za zmes hranilno gostih polnovrednih živil in rastlin, ki okrepijo učinkovitost vsake formulacije.

Ta intenzivna sinergijska sestava, edinstvena v vsakem izdelku, je ustvarjena z namenom, da podpira absorpcijo, metabolizem, aktivnost, izkoristek in funkcijo vitaminov, mineralov in/ali drugih hranil v formulaciji.

Prehranska dopolnila Terranova izhajajo iz Velike Britanije. Več informacij o proizvodnem podjetju in zgodovini podjetja je na voljo na njihovi spletni strani (v angleškem jeziku).

Zakaj so Terranovini izdelki tako edinstveni?

Ker vsebujejo inovacijo na področju prehranskih dopolnil Magnifood, vsebujejo sestavine pridobljene po postopku Liofilizacije, so brez aditivov in so 100% ekološki.

Prehranska dopolnila Terranova izhajajo iz Velike Britanije. Več informacij o proizvodnem podjetju in zgodovini podjetja je na voljo na spletni strani (v angleškem jeziku).Kreditne kartice

Maestro Mastercard Visa

Brezplačna poštnina

Izkoristite brezplačno poštnino ob nakupu nad 50 eur.

Nakupuj

Avemed d.o.o.

Ekskluzivni zastopnik blagovnih znamk Terranova, Wiley's Finest, P'URE Papaya Care, EcoZiz, Bioandina, You&Oil, Elete in Bio-Nature.

  Kajakaška cesta 40b, 1211 Ljubljana-Šmartno, Slovenia
  040 825 456
  info@avemed.si