Basket 0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Set razstrupljanje

RAZPRODANO

Set razstrupljanje

Set razstrupljanje, vsebuja dva naša izdelka Sinergijo za jetra ter Zeleno čistost
Telo je treba podpreti celostno, saj vemo, da dodajanje zgolj enega dopolnila pri določenih težavah ne prinese želenih rezultatov. Preberi več
62.83€
Koda: SET03
Zaloga: Ni na zalogi
Pakiranje: 2 steklenički


Set prebava

Telo je treba podpreti celostno, saj vemo, da dodajanje zgolj enega dopolnila pri določenih težavah ne prinese želenih rezultatov.

Pri Terranovi smo zato pripravili tri nove sete. Set prebava s katero želimo končnemu kupcu, omogočiti dostop do učinkovite ustrezne kombinacije naših prehranskih dopolnil.

  • Nutrienti za podporo delovanja jeter in razstrupljanje
  • Bogato s klorofilom, antioksidanti in drugimi koristnimi spojinami iz enajstih vrst liofilizirane zelenjave, zaradi katere se lahko toksini nevtralizirajo in tudi izločijo.
  • Sinergijo za jetra

  • Zeleno čistost
Terranova prehranska dopolnila

Najbolj podobni naravi.

Terranova ponuja več kot 80 izdelkov in vsi so popolnoma brez aditivov, brez konzervansov, sladil, barvil, ojačevalcev arom, stabilizatorjev, emulgatorjev. Tudi brez dodanih naravnih sladkorjev.

Raziščite prednosti


Poživljaloča in zaščitna moč barv.

Velikokrat slišimo, da mora biti prehrana v barvah mavrice. Mar ne bi moral ta modri nasvet veljati tudi za prehranska dopolnila, ki jih jemljemo?

Širok spekter naravnih zelenih, rdečih, vijoličnih, modrih, oranžnih in rumenih fitohranil, ki se nahajajo v Terranovinih sestavinah, se združi in ustvari živahne ali pa globoke zemeljske odtenke. Barve, ki jih riše narava so zaščitni znak vseh več kot 80. prehranski dopolnil Terranove.

Svežina telesa in duha.

Terranova ponuja več kot 80 prehranski dopolnil, ki večinoma vsebujejo ekološko polnovredna živila in rastiline, sušene z globokim zamrzovanjem (liofilizirane).

Z liofilizacijo rastline ohranijo dragocene kemične in biološke snovi, minerale, vitamine, antioksidante, encimsko dejavnost in aromo sveže rastline, saj se med procesom odstrani le voda.

Le na ta način lahko divjerasle in ekološke rastline ohranijo blagodejne učinke sveže rastline v prehranskih dopolnilih Terranova.


Zaživite v sinergiji.

Okrog 70% izmed Terranovinih prehranski dopolnil vsebuje edinstveno holistično inovacijo MAGNIFOOD. Gre za zmes hranilno gostih polnovrednih živil in rastlin, ki okrepijo učinkovitost vsake formulacije.

Ta intenzivna sinergijska sestava, edinstvena v vsakem izdelku, je ustvarjena z namenom, da podpira absorpcijo, metabolizem, aktivnost, izkoristek in funkcijo vitaminov, mineralov in/ali drugih hranil v formulaciji.

Prehranska dopolnila Terranova izhajajo iz Velike Britanije. Več informacij o proizvodnem podjetju in zgodovini podjetja je na voljo na njihovi spletni strani (v angleškem jeziku).

Zakaj so Terranovini izdelki tako edinstveni?

Ker vsebujejo inovacijo na področju prehranskih dopolnil Magnifood, vsebujejo sestavine pridobljene po postopku Liofilizacije, so brez aditivov in so 100% ekološki.

Prehranska dopolnila Terranova izhajajo iz Velike Britanije. Več informacij o proizvodnem podjetju in zgodovini podjetja je na voljo na spletni strani (v angleškem jeziku).

Priporočilo

SINERGIJA ZA JETRA, kompleks: 1 - 2 kapsuli na dan, pri obroku

ZELENA ČISTOST, super mešanica: Priporočamo, da zaužijete kot prehransko dopolnilo za odrasle, polovico čajne žličke (približno 2,5 g) 1-2x dnevno med obrokom, umešamo v sok ali vodo.

Opozorilo

Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti.


Kreditne kartice

Maestro Mastercard Visa

Brezplačna poštnina

Izkoristite brezplačno poštnino ob nakupu nad 50 eur.

Nakupuj

Avemed d.o.o.

Ekskluzivni zastopnik blagovnih znamk Terranova, EcoZiz, Bioandina, You&Oil in Bio-Nature.

  Koprska ulica 94, 1000 Ljubljana
  01/292-60-70
  info@avemed.si