Basket 0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Petelinji brunch

AKTUALNO

Petelinji brunch

Starodavni afrodizijak iz Andov.
A niso lepa jutra, ko nam ni treba ob alarmu skočiti iz postelje? Še lepša so jutra, ki se začno s petelinjim brunchem. Kako, ne veste, kaj je to?! Brunch se od zajtrka razlikuje zgolj po tem, da je začinjen z maco, starodavnim afrodizijakom iz Andov. In seveda tudi po tem, da gre zares in ne za film. Preberi več
44.72€
Koda: AP09
Zaloga: Zadnji kosi
Pakiranje: 2 steklenički
Petelinji brunch
Petelinji brunch
44.72€

Opis


Valentinov paket Petelinji brunch

A niso lepa jutra, ko nam ni treba ob alarmu skočiti iz postelje? Še lepša so jutra, ki se začno s petelinjim brunchem. Kako, ne veste, kaj je to?! Brunch se od zajtrka razlikuje zgolj po tem, da je začinjen z maco, starodavnim afrodizijakom iz Andov. In seveda tudi po tem, da gre zares in ne za film.
  • Bioandina Rdeča maca, kompleks, 60 kapsul
  • Bioandina Črna maca, kompleks, 60 kapsul


Uporaba


Priporočilo

ČRNA MACA KOMPLEKS, kompleks: 1 do 2 kapsuli na dan, ob obroku

RDEČA MACA KOMPLEKS, kompleks: 1 do 2 kapsuli na dan, ob obroku

Opozorilo

Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti.


O znamki


Maca Bioandina

Premium eko produkt

Maca, proizvajalca Bioandina, ima aktivirane sekundarne metabolite macamide in macaene, značilne in endinstvene zgolj za to rastlino. Macamidi in macaeni so nosilci ključnih lastnosti  delovanja te izjemne rastline na človeški organizem. Znanstvene raziskave so pokazale, da  se aktivacija glavnih bioaktivnih macamidov zgodi le med biokemično reakcijo. Zanjo je treba najprej koren mace posušiti, nato pa ga pod kontroliranimi pogoji kuhati pod povišanim tlakom. Pravzaprav gre za simulacijo tisočletne tradicionalne metode kuhanja korena mace.  


Maca

Maca je odporna, adaptogena rastlina, ki raste na 3.950 metrih nadmorske višine v perujskih Andih. Junin velja za domovino perujskega makaka. Zaradi suhega podnebja in nadmorske višine je maca posebna superhrana. Barva hipokotila mace povzroča tudi razlike njeni v biološki sestavi.

Aktivirana maca

V procesu želatinizacije mace se aktivirajo sekundarni metaboliti (macamidi in macaeni), ki so edinstveni za rastlino maca in odgovorni za večino njenih adaptogenih aktivnosti.


Želatinizacija mace

Želatinizacija mace nikakor ni povezana z želatino oz. z živalskim tkivom. Želatinizacija je termični postopek kuhanja mace, s katerim se škrob spremeni v škrobno pasto. Starodavna ljudstva, kot so Inki, so maco vedno prekuhavali in je niso jedli surove, kar je izboljšalo njeno biološko uporabnost. Ta sodoben postopek posnema tradicionalno pripravo kuhanja mace - želatinizacijo. Glede na to, da ne vsebuje sestavin živalskega izvora, je maca primerna tako za vegetarijance kot vegane.

Želatinizacija omogoča

  • boljšo prehransko vrednost mace
  • boljšo prebavljivost mace
  • uživanje mikrobiološko zdrave mace
  • povečanje koncentracije naravnih posebnih snovi - makamidov, v primerjavi s presno maco
  • simulira tradicionalno metodo s katero so Inki pripravljali maco

Kreditne kartice

Maestro Mastercard Visa

Brezplačna poštnina

Izkoristite brezplačno poštnino ob nakupu nad 50 eur.

Nakupuj

Avemed d.o.o.

Ekskluzivni zastopnik blagovnih znamk Terranova, Wiley's Finest, P'URE Papaya Care, EcoZiz, Bioandina, Novexpert, Strath, Elete in Bio-Nature.

  Kajakaška cesta 40b, 1211 Ljubljana-Šmartno, Slovenija
  040 825 456
  info@avemed.si