Basket 0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Ameriški slamnik, 350 mg

-10 %
ZNIŽANO

Ameriški slamnik, 350 mg

Ježasti cvet bode sonce, korenina pa preganja mikrobe.
1 do 2 kapsuli dnevno, pri obroku
Ameriški slamnik je do razmaha antibiotikov v 20. stoletju veljal za eno najbolj uporabljenih rastlinskih zdravil. Preberi več
16.83€ 15.15€
Koda: TN3081
Zaloga: Na zalogi
Pakiranje: 50 kapsul
Ameriški slamnik, 350 mg
Ameriški slamnik, 350 mg
15.15€

Opis

Terranova Ameriški slamnik

Čudovita rastlina z več tisočletno zgodovino uporabe je v evropsko ljudsko zdravilstvo prišla iz Amerike, kjer so jo domorodna plemena severnoameriških indijancev uporabljala za zdravljenje ran, pri kašlju, prehladu in drugih infekcijah ter ob različnih vnetjih. Vse do razmaha antibiotikov v 20. stoletju, je veljala za eno najbolj uporabljenih rastlinskih zdravil. Rod Echinacea obsega več vrst rastline, od katerih se v zdravilne namene uporabljajo le tri: Echinacea purpurea (škrlatni ameriški slamnik), Echinacea pallida (bledi ameriški slamnik) in Echinacea angustifolia (ozkolistni ameriški slamnik). Za ameriški slamnik je značilno, da je pripravek odvisen od celotne sinergijske aktivnosti učinkovin, med katere sodijo kavne kisline, alkamidi in heteroglikanski polisaharidi. Formulacija je ena redkih na trgu, ki uporablja liofilizirani korenini škrlatnega in bledega ameriškega slamnika, zaradi česar so ohranjene vse izvorne lastnosti in učinkovine v rastlini še potencirajo delovanje.

  • Imunomodulatorno delovanje rastline potrjeno s kliničnimi študijami. 

  • Liofilizacija omogoča vnos vseh učinkovin v korenini.

  • Pomaga pri celjenju ran.

  • Ima protivirusno delovanje.
Sestavine


Ena rastlinska kapsula
%PDV/RDA*
Korenina ameriškega slamnika (kot E. Purpurea)
175 mg

Korenina ameriškega slamnika (kot E. Angustifolia)
175 mg

Vegetarijanski ovoj kapsule (hidroksipropilmetil celuloza)
95 mg


*V EU priporočen dnevni vnos.
Uporaba

Priporočilo

Priporočamo, da zaužijete kot prehransko dopolnilo za odrasle, 1-2 kapsuli dnevno, pri obroku. 

Opozorilo

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti, razen če vam zdravstveni delavec svetuje drugače.
O znamki

Terranova prehranska dopolnila

Najbolj podobni naravi.

Terranova ponuja več kot 80 izdelkov in vsi so popolnoma brez aditivov, brez konzervansov, sladil, barvil, ojačevalcev arom, stabilizatorjev, emulgatorjev. Tudi brez dodanih naravnih sladkorjev.

Raziščite prednosti

Poživljajoča in zaščitna moč barv.

Velikokrat slišimo, da mora biti prehrana v barvah mavrice. Mar ne bi moral ta modri nasvet veljati tudi za prehranska dopolnila, ki jih jemljemo?

Širok spekter naravnih zelenih, rdečih, vijoličnih, modrih, oranžnih in rumenih fitohranil, ki se nahajajo v Terranovinih sestavinah, se združi in ustvari živahne ali pa globoke zemeljske odtenke. Barve, ki jih riše narava so zaščitni znak vseh več kot 80. prehranski dopolnil Terranove.

Svežina telesa in duha.

Terranova ponuja več kot 80 prehranski dopolnil, ki večinoma vsebujejo ekološko polnovredna živila in rastiline, sušene z globokim zamrzovanjem (liofilizirane).

Z liofilizacijo rastline ohranijo dragocene kemične in biološke snovi, minerale, vitamine, antioksidante, encimsko dejavnost in aromo sveže rastline, saj se med procesom odstrani le voda.

Le na ta način lahko divjerasle in ekološke rastline ohranijo blagodejne učinke sveže rastline v prehranskih dopolnilih Terranova.


Zaživite v sinergiji.

Okrog 70% izmed Terranovinih prehranski dopolnil vsebuje edinstveno holistično inovacijo MAGNIFOOD. Gre za zmes hranilno gostih polnovrednih živil in rastlin, ki okrepijo učinkovitost vsake formulacije.

Ta intenzivna sinergijska sestava, edinstvena v vsakem izdelku, je ustvarjena z namenom, da podpira absorpcijo, metabolizem, aktivnost, izkoristek in funkcijo vitaminov, mineralov in/ali drugih hranil v formulaciji.

Prehranska dopolnila Terranova izvirajo iz Velike Britanije. Več informacij o proizvodnem podjetju in zgodovini podjetja je na voljo na njihovi spletni strani (v angleškem jeziku).

Zakaj so Terranovini izdelki tako edinstveni?

Ker vsebujejo inovacijo na področju prehranskih dopolnil Magnifood, vsebujejo sestavine pridobljene po postopku Liofilizacije, so brez aditivov in so 100% ekološki.

Prehranska dopolnila Terranova izvirajo iz Velike Britanije. Več informacij o proizvodnem podjetju in zgodovini podjetja je na voljo na spletni strani (v angleškem jeziku).
Kreditne kartice

Maestro Mastercard Visa

Brezplačna poštnina

Izkoristite brezplačno poštnino ob nakupu nad 50 eur.

Nakupuj

Avemed d.o.o.

Ekskluzivni zastopnik blagovnih znamk Terranova, Wiley's Finest, P'URE Papaya Care, EcoZiz, Bioandina, Novexpert, Strath, Elete in Bio-Nature.

  Kajakaška cesta 40b, 1211 Ljubljana-Šmartno, Slovenija
  040 825 456
  info@avemed.si