Basket 0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Alfa-lipoična kislina, kompleks

Alfa-lipoična kislina, kompleks

Odstranite, kar v telo ne sodi
1 kapsula dnevno, pri obroku
Alfa-lipoična kislina je močan antioksidant, ki sicer nastaja tudi v telesu. Preberi več
29.82€
Koda: TN3999
Zaloga: Na zalogi
Pakiranje: 50 kapsul
Alfa-lipoična kislina, kompleks
Alfa-lipoična kislina, kompleks
29.82€

Opis

Terranova alfa lipoična kislina

Alfa-lipoična kislina je močan antioksidant, ki sicer nastaja tudi v telesu. Kot prehransko dopolnilo se uporablja za zaščito celic pred škodljivimi učinki oksidativnega stresa, ki smo mu izpostavljeni zaradi nezdravega življenjskega sloga (hrana bogata s sladkorji, psihološki stres, kajenje, alkohol, večje fizične obremenitve) in okolja (okoljski toksini). Raziskave namreč dokazujejo, da že štiritedensko dodajanje alfa lipoične kisline pomembno zniža biomarkerje oksidativnega stresa. Sodeluje tudi pri procesih razstrupljanja težkih kovin v jetrih in ugodno vpliva na nevrološko funkcijo. Zmanjšuje celične učinke staranja, zato je priporočljiva tudi v številnih postopkih boja proti staranju.

  • Antioksidant.
  • Za razstrupljanje.
Sestavine


Ena rastlinska kapsula

%PDV/RDA*
Magnifood kompleks vsebuje:
375 mg

- stabilizirani riževi otrobi
150 mg

- korenina kurkume** (sušena z zamrzovanjem)
50 mg

- matcha zeleni čaj
50 mg

- plod/list rakitovca** (sušena z zamrzovanjem)
50 mg

- šipek**
50 mg

- bučno seme
25 mg

Alfa-lipoična kislina
300 mg

Vegetarijanski ovoj kapsule (hidroksilpropil metilceluloza)
118 mg

Macesnov arabinogalaktan
5,5 mg


*V EU priporočen dnevni vnos.

**Iz nadzorovane ekološke pridelave.
Uporaba

Priporočilo

Priporočamo, da zaužijete kot prehransko dopolnilo za odrasle, 1 kapsulo dnevno, pri obroku.

Opozorilo

Ne prekoračujte dnevnega odmerka, razen če vam zdravstveni delavec svetuje drugače.
Magnifood


Magnifood


Magnifood kompleks je sestavljen iz hranilno gostih živil, bogatih s spojinami, ki lahko vplivajo na bolj varno in učinkovito razstrupljanje težkih kovin in drugih škodljivih vplivov iz okolja. Matcha čaj, šipek, rakitovec, alfa lipoična kislina in macesnov arabinogalatan so vaši zavezniki. Z njimi vplivate na razstrupljevalne procese v vseh tistih celicah, kjer poteka veliko presnove. Takšne celice so na primer jetrne in živčne celice. Dopolnilo je primerno za osebe, izpostavljene nezdravim navadam, kot so kajenje, uživanje alkohola in osebam, izpostavljenim okoljskim toksinom (na primer težkim kovinam, izpuhom).
O znamki

Terranova prehranska dopolnila

Najbolj podobni naravi.

Terranova ponuja več kot 80 izdelkov in vsi so popolnoma brez aditivov, brez konzervansov, sladil, barvil, ojačevalcev arom, stabilizatorjev, emulgatorjev. Tudi brez dodanih naravnih sladkorjev.

Raziščite prednosti

Poživljajoča in zaščitna moč barv.

Velikokrat slišimo, da mora biti prehrana v barvah mavrice. Mar ne bi moral ta modri nasvet veljati tudi za prehranska dopolnila, ki jih jemljemo?

Širok spekter naravnih zelenih, rdečih, vijoličnih, modrih, oranžnih in rumenih fitohranil, ki se nahajajo v Terranovinih sestavinah, se združi in ustvari živahne ali pa globoke zemeljske odtenke. Barve, ki jih riše narava so zaščitni znak vseh več kot 80. prehranski dopolnil Terranove.

Svežina telesa in duha.

Terranova ponuja več kot 80 prehranski dopolnil, ki večinoma vsebujejo ekološko polnovredna živila in rastiline, sušene z globokim zamrzovanjem (liofilizirane).

Z liofilizacijo rastline ohranijo dragocene kemične in biološke snovi, minerale, vitamine, antioksidante, encimsko dejavnost in aromo sveže rastline, saj se med procesom odstrani le voda.

Le na ta način lahko divjerasle in ekološke rastline ohranijo blagodejne učinke sveže rastline v prehranskih dopolnilih Terranova.


Zaživite v sinergiji.

Okrog 70% izmed Terranovinih prehranski dopolnil vsebuje edinstveno holistično inovacijo MAGNIFOOD. Gre za zmes hranilno gostih polnovrednih živil in rastlin, ki okrepijo učinkovitost vsake formulacije.

Ta intenzivna sinergijska sestava, edinstvena v vsakem izdelku, je ustvarjena z namenom, da podpira absorpcijo, metabolizem, aktivnost, izkoristek in funkcijo vitaminov, mineralov in/ali drugih hranil v formulaciji.

Prehranska dopolnila Terranova izvirajo iz Velike Britanije. Več informacij o proizvodnem podjetju in zgodovini podjetja je na voljo na njihovi spletni strani (v angleškem jeziku).

Zakaj so Terranovini izdelki tako edinstveni?

Ker vsebujejo inovacijo na področju prehranskih dopolnil Magnifood, vsebujejo sestavine pridobljene po postopku Liofilizacije, so brez aditivov in so 100% ekološki.

Prehranska dopolnila Terranova izvirajo iz Velike Britanije. Več informacij o proizvodnem podjetju in zgodovini podjetja je na voljo na spletni strani (v angleškem jeziku).Kreditne kartice

Maestro Mastercard Visa

Brezplačna poštnina

Izkoristite brezplačno poštnino ob nakupu nad 50 eur.

Nakupuj

Avemed d.o.o.

Ekskluzivni zastopnik blagovnih znamk Terranova, Wiley's Finest, P'URE Papaya Care, EcoZiz, Bioandina, You&Oil, Elete in Bio-Nature.

  Kajakaška cesta 40b, 1211 Ljubljana-Šmartno, Slovenia
  040 825 456
  info@avemed.si