Basket 0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Rdeči kvasni riž, kompleks

Rdeči kvasni riž, kompleks

Za pretočno ožilje riž v barvi ljubezni.
2 do 4 kapsule dnevno, pri obroku
Formulacija vsebuje Ankascin® z aktivnima spojinama ankaflavin in monacin, ki glede na klinične raziskave pozitivno vplivata na uravnavanje krvnih maščob ter krvnega sladkorja ter zmanjšujeta nivo LDL holesterola. Preberi več
48.12€
Koda: TN4118
Zaloga: Na zalogi
Pakiranje: 50 kapsul
Rdeči kvasni riž, kompleks
Rdeči kvasni riž, kompleks
48.12€

Opis

Terranova Rdeči kvasni riž kompleks

Pri motnjah uravnavanja krvnih maščob in krvnega sladkorja prihaja do visokega oksidativnega stresa. Prosti radikali lahko poškodujejo holesterol in maščobne kisline v krvi. Ti poškodovani delci se nato naložijo okoli arterij, česar si nihče ne želi. Formulacija vsebuje Ankascin® z aktivnima spojinama ankaflavin in monacin, ki glede na klinične raziskave pozitivno vplivata na uravnavanje krvnih maščob ter krvnega sladkorja ter zmanjšujeta nivo LDL holesterola. Ker je rdeči riž, vsebovan v formulaciji, fermentiran pomočjo patentiranega seva Monascus purpureus NTU 568 in ne običajno plesnijo, ki se jo uporablja pri tovrstni fermentaciji, Ankascin® ne vsebuje monakolilna K in tudi ne povzroča enakih stranskih učinkov, a vseeno ohranja pozitivne lastnosti rdečega kvasnega riža.

PREDNOSTI

  • Ne vsebuje monakolina K
  • S patentirano obliko Ankascin®


Sestavine


Ena rastlinska kapsula
%PDV/RDA*
Magnifood kompleks, ki vsebuje: 175 mg —-
- Matcha zeleni čaj (Ceremonial Grade AAA) 75 mg

- List artičoke (sušen z zamrzovanjem) 25 mg

- Jagoda aronije (sušena z zamrzovanjem) 25 mg

- Korenika ingverja 25 mg

Vegetarijanski ovoj kapsule (hidroksipropilmetil celuloza) 75 mg

Rdeči kvasni riž (Ankascin 568-R*)

[brez monakolina K / brez statinov]

55 mg

Alfa lipoična kislna
25 mg


*Ankascin® je registrirana blagovna znamka proizvajalca Sunway Biotech co., Ltd
Uporaba

Priporočilo

Priporočamo, da zaužijete kot prehransko dopolnilo za odrasle, 2 do 4 kapsule dnevno, pri obroku. 

Opozorilo

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo prehrano. Ne jemljite ga med nosečnostjo ali dojenjem. Če jemljete imunosupresante ali druga zdravila na recept, se pred uporabo izdelka posvetujte z zdravnikom. Če jemljete zdravila za nižanje holesterola, antikoagulante (zdravila za redčenje krvi) ali druga zdravila na recept, se pred uporabo izdelka posvetujte z zdravnikom.  Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. 

Shranjujte v hladnem in suhem prostoru ter nedosegljivo otrokom.
O znamki

Terranova prehranska dopolnila

Najbolj podobni naravi.

Terranova ponuja več kot 80 izdelkov in vsi so popolnoma brez aditivov, sladil, barvil, ojačevalcev arom, stabilizatorjev, emulgatorjev. Tudi brez dodanih naravnih sladkorjev.

Raziščite prednosti

Poživljajoča in zaščitna moč barv.

Velikokrat slišimo, da mora biti prehrana v barvah mavrice. Mar ne bi moral ta modri nasvet veljati tudi za prehranska dopolnila, ki jih jemljemo?

Širok spekter naravnih zelenih, rdečih, vijoličnih, modrih, oranžnih in rumenih fitohranil, ki se nahajajo v Terranovinih sestavinah, se združi in ustvari živahne ali pa globoke zemeljske odtenke. Barve, ki jih riše narava so zaščitni znak vseh več kot 80. prehranski dopolnil Terranove.

Svežina telesa in duha.

Terranova ponuja več kot 80 prehranski dopolnil, ki večinoma vsebujejo ekološko polnovredna živila in rastiline, sušene z globokim zamrzovanjem (liofilizirane).

Z liofilizacijo rastline ohranijo dragocene kemične in biološke snovi, minerale, vitamine, antioksidante, encimsko dejavnost in aromo sveže rastline, saj se med procesom odstrani le voda.

Le na ta način lahko divjerasle in ekološke rastline ohranijo blagodejne učinke sveže rastline v prehranskih dopolnilih Terranova.


Zaživite v sinergiji.

Okrog 70% izmed Terranovinih prehranski dopolnil vsebuje edinstveno holistično inovacijo MAGNIFOOD. Gre za zmes hranilno gostih polnovrednih živil in rastlin, ki okrepijo učinkovitost vsake formulacije.

Ta intenzivna sinergijska sestava, edinstvena v vsakem izdelku, je ustvarjena z namenom, da podpira absorpcijo, metabolizem, aktivnost, izkoristek in funkcijo vitaminov, mineralov in/ali drugih hranil v formulaciji.

Prehranska dopolnila Terranova izvirajo iz Velike Britanije. Več informacij o proizvodnem podjetju in zgodovini podjetja je na voljo na njihovi spletni strani (v angleškem jeziku).

Zakaj so Terranovini izdelki tako edinstveni?

Ker vsebujejo inovacijo na področju prehranskih dopolnil Magnifood, vsebujejo sestavine pridobljene po postopku Liofilizacije, so brez aditivov in so 100% ekološki.

Prehranska dopolnila Terranova izvirajo iz Velike Britanije. Več informacij o proizvodnem podjetju in zgodovini podjetja je na voljo na spletni strani (v angleškem jeziku).Kreditne kartice

Maestro Mastercard Visa

Brezplačna poštnina

Izkoristite brezplačno poštnino ob nakupu nad 50 eur.

Nakupuj

Avemed d.o.o.

Ekskluzivni zastopnik blagovnih znamk Terranova, Wiley's Finest, P'URE Papaya Care, EcoZiz, Bioandina, Novexpert, Strath, Elete in Bio-Nature.

  Kajakaška cesta 40b, 1211 Ljubljana-Šmartno, Slovenija
  040 825 456
  info@avemed.si