Basket 0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Rdeči kvasni riž, kompleks

-30 %

Rdeči kvasni riž, kompleks

Za pretočno ožilje riž v barvi ljubezni.
2 do 4 kapsule dnevno, pri obroku
Formulacija vsebuje Ankascin® z aktivnima spojinama ankaflavin in monacin, ki glede na klinične raziskave pozitivno vplivata na uravnavanje krvnih maščob ter krvnega sladkorja ter zmanjšujeta nivo LDL holesterola. Preberi več
47.51€ 33.07€
Koda: TN4118
Zaloga: Na zalogi
Pakiranje: 50 kapsul


Terranova Rdeči kvasni riž kompleks

Pri motnjah uravnavanja krvnih maščob in krvnega sladkorja prihaja do visokega oksidativnega stresa. Prosti radikali lahko poškodujejo holesterol in maščobne kisline v krvi. Ti poškodovani delci se nato naložijo okoli arterij, česar si nihče ne želi. Formulacija vsebuje Ankascin® z aktivnima spojinama ankaflavin in monacin, ki glede na klinične raziskave pozitivno vplivata na uravnavanje krvnih maščob ter krvnega sladkorja ter zmanjšujeta nivo LDL holesterola. Ker je rdeči riž, vsebovan v formulaciji, fermentiran pomočjo patentiranega seva Monascus purpureus NTU 568 in ne običajno plesnijo, ki se jo uporablja pri tovrstni fermentaciji, Ankascin® ne vsebuje monakolilna K in tudi ne povzroča enakih stranskih učinkov, a vseeno ohranja pozitivne lastnosti rdečega kvasnega riža.
PREDNOSTI

  • Ne vsebuje monakolina K
  • S patentirano obliko Ankascin®
Terranova prehranska dopolnila

Najbolj podobni naravi.

Terranova ponuja več kot 80 izdelkov in vsi so popolnoma brez aditivov, brez konzervansov, sladil, barvil, ojačevalcev arom, stabilizatorjev, emulgatorjev. Tudi brez dodanih naravnih sladkorjev.

Raziščite prednosti


Poživljajoča in zaščitna moč barv.

Velikokrat slišimo, da mora biti prehrana v barvah mavrice. Mar ne bi moral ta modri nasvet veljati tudi za prehranska dopolnila, ki jih jemljemo?

Združen širok spekter naravnih zelenih, rdečih, vijoličnih, modrih, oranžnih in rumenih fitohranil, ki se nahajajo v Terranovinih sestavinah, ustvari živahne ali globoke zemeljske odtenke. Barve, ki jih riše narava, so zaščitni znak več kot 80. prehranskih dopolnil Terranova.

Svežina telesa in duha.

Terranova ponuja več kot 80 prehranski dopolnil, ki večinoma vsebujejo ekološko polnovredna živila in rastiline, sušene z globokim zamrzovanjem (liofilizirane).

Z liofilizacijo rastline ohranijo dragocene kemične in biološke snovi, minerale, vitamine, antioksidante, encimsko dejavnost in aromo sveže rastline, saj se med procesom odstrani le voda.

Le na ta način lahko divjerasle in ekološke rastline ohranijo blagodejne učinke sveže rastline v prehranskih dopolnilih Terranova.


Zaživite v sinergiji.

Terranovina prehranska dopolnila vsebujejo edinstveno holistično inovacijo MAGNIFOOD. Gre za zmes hranilno gostih polnovrednih živil in rastlin, ki okrepijo učinkovitost vsake formulacije.

Ta intenzivna sinergijska zmes biološko aktivnih živil, drugačna za vsak tip dopolnila iz asortimaja Terranova, podpira absorpcijo, metabolizem, aktivnost, izkoristek in funkcijo vitaminov, mineralov in/ali drugih hranil v formulaciji.

Zakaj so Terranovini izdelki tako edinstveni?

Magnifood je inovacija na področju prehranskih dopolnil. Zmes rastlin, gliv in alg Magnifood je liofilizirana ali sušena z zamrzovanjem. Vsi izdelki so brez aditivov in so 100% ekološki.

Prehranska dopolnila Terranova izhajajo iz Velike Britanije. Več informacij o proizvodnem podjetju in zgodovini podjetja je na voljo na spletni strani proizvajalca Terranova Nutrition (v angleškem jeziku.

Ena rastlinska kapsula
%PDV/RDA*
Magnifood kompleks, ki vsebuje: 175 mg —-
- Matcha zeleni čaj (Ceremonial Grade AAA) 75 mg

- List artičoke (sušen z zamrzovanjem) 25 mg

- Jagoda aronije (sušena z zamrzovanjem) 25 mg

- Korenika ingverja 25 mg

Vegetarijanski ovoj kapsule (hidroksipropilmetil celuloza) 75 mg

Rdeči kvasni riž (Ankascin 568-R*)

[brez monakolina K / brez statinov]

55 mg

Alfa lipoična kislna
25 mg

*Ankascin® je registrirana blagovna znamka proizvajalca Sunway Biotech co., LtdPriporočilo

Priporočamo, da zaužijete kot prehransko dopolnilo za odrasle, 2 do 4 kapsule dnevno, pri obroku. 

Opozorilo

Ne prekoračite dnevnega odmerka, razen če vam je tako naročil zdravstveni delavec. 

Kreditne kartice

Maestro Mastercard Visa

Brezplačna poštnina

Izkoristite brezplačno poštnino ob nakupu nad 50 eur.

Nakupuj

Avemed d.o.o.

Ekskluzivni zastopnik blagovnih znamk Terranova, EcoZiz, Bioandina, You&Oil in Bio-Nature.

  Koprska ulica 94, 1000 Ljubljana
  01/292-60-70
  info@avemed.si